Ako dlho nosíte rovnaké oblečenie bez prania?
Samozrejme okrem spodného prádla a ponožiek. Ja nosím rifle aj týždeň, tričko tak Max dva dni, sveter aj tri dni. Navyše tričká nosím takmer rovnaké, obyčajne bavlnené čierne, takže to možno vyzerá, že chodím nonstop v tom istom. Som samozrejme vždy čistá a nesmrdim. Len viem, že kolegyne si to veľmi všímajú, mne nik nič nepovedal, ale napr riešili kolegu, že chodí v tom istom aj týždeň. Napr ja mám sušičku, čiže dnes to mám na sebe, večer operiem, vysusim, na druhý deň to môžem mať znovu, hoci ti vyzerá, že som zas v tom istom. Všímate si to u kolegov. Ja ani neviem, čo mala kolegyňa včera na sebe, ale možno som na ženu divná. Resp padne vám do oka, keď niekto chodí v tom istom, napr ja to mám akoby takú pracovnú uniformu a nemusím riešiť každé ráno čo si oblečiem...
@anickaaa6aaa je rozdiel či je majiteľ trička v ňom 10 hod. cez deň ,alebo príde do práce a prehodí si iné oblečenie. V oblečení ide len do práce a z práce.
@anonym_1d12f4 áno viem. Pracovala som aj takto. A je rozdiel leto a zima…
@anonym_91131a Tiež tomu nerozumiem, jedine že by sa potili každú noc, že by sa zobudili mokrí... Hlavne že periny stačí prezliecť raz za mesiac :D
@anonym_82cda5 neviem si predstaviť mať pyžamo viac dní a obliečky mením dva krát do týždňa. Veď keď sa v tej posteli pomiluješ tak neexistuje aby všetko ostalo čisté, to isté pyžamo
@anonym_82cda5 neviem si predstaviť mať pyžamo viac dní a obliečky mením dva krát do týždňa. Veď keď sa v tej posteli pomiluješ tak neexistuje aby všetko ostalo čisté, to isté pyžamo
@lenka13332 aj si tuto svoju fobiu uz preberala s nejakym odbornikom?
Baby ja sa v móde moc nevyznám, nikdy som sa nevedela pekne obliekať, takže som si vytvorila uniformu to práce a som spokojná. Len viem, že kolegyne čo sú do mnou v kanáli stále riešia čo má kto na sebe, akú značku, čo má nové, tak rozmýšľam čo musia vravieť o mne, aj keď ako vravím, sedím vedľa nich a isto nesmrdim, 🤣
@anonym_autor pokiaľ nesmrdim tak by mi to bolo srdečne jedno🙂 o com kvakaju
@lenka13332 aj si tuto svoju fobiu uz preberala s nejakym odbornikom?
@anonym_87ba6d nie, odbornú pomoc prenechám tým čo to naozaj potrebujú ☺️
@anonym_autor zakaždým periem, keď zo seba niečo vyzlečiem
@anonym_autor ja každý deň čisté. Aj viac x. Napríklad ráno čisté domáce. Idem variť, smrdí to z vary, po varení upratané, smer sprcha a čisté oblečenie. Pyžamo každý deň čisté. A tiež nesmrdím a nemám kolesá pod pazuchami
@anonym_72da87 Nezabudni sa potom hádať o energopomoc, takým ako ty to určite patrí
Baby ja sa v móde moc nevyznám, nikdy som sa nevedela pekne obliekať, takže som si vytvorila uniformu to práce a som spokojná. Len viem, že kolegyne čo sú do mnou v kanáli stále riešia čo má kto na sebe, akú značku, čo má nové, tak rozmýšľam čo musia vravieť o mne, aj keď ako vravím, sedím vedľa nich a isto nesmrdim, 🤣
@anonym_autor Tak tie tvoje debilné kolegyne ti určite nezávidím ... riešiť značky oblečenia, to mi ide k puberte, nie k dospelosti. Ale takých debilnych žien je všade vela
@anonym_91131a Tiež tomu nerozumiem, jedine že by sa potili každú noc, že by sa zobudili mokrí... Hlavne že periny stačí prezliecť raz za mesiac :D
@anonym_82cda5 Podľa mňa sú to už prepnutí ľudia, čo robia zo svojej choroby cnosť
@anonym_82cda5 Ja myslím, že ľudia, ktorí si dávajú každý deň čisté pyžamo, prezliekaju posteľné obliečky každý týždeň, alebo nemajú vôbec obliečky a perú každý týždeň celé paplóny a podusky. Proste to sú ľudia, čo vkuse perú, veď to tu uz v diskusiách x-krát bolo, že denne 2-3 práčky u nich idú. U nás v rodine nepoznám nikoho takéhoto😁, žeby sme boli 🐖
@aurelia2000 Mne sa páči ako takéto prepnute osoby potom píšu o energopomci. Hovno by som im dala
Ja mám do prace 5 rovnakých tričiek. Každý deň mám nové čisté ale vyzerá to ze mám stále to iste 😀. Sú to klasické bavlnené čierne tricka. V sobotu to hodím do pracky a mám na další týždeň. Inak podľa toho ako sa spotim. V lete nosím viacmenej (okrem prace) šaty. A keď ich mám na sebe tak hodinu denne tak po 2-3 dňoch periem. Ale napr keď mám voľno a vezmem na seba šaty a mám ich od rana do večera tak idu hned do prania.
v lete tricko, nohavice sukna, saty - jedno pouzitie a ide do prania, kedze som v tom cely den v praci, rifle,a "zimne" nohavice 2x obleciem a idu do prania. Sveter, ten ked mam len tak, ze pod bundu na cas do prace a z prace, podla potreby.
Ja mám do prace 5 rovnakých tričiek. Každý deň mám nové čisté ale vyzerá to ze mám stále to iste 😀. Sú to klasické bavlnené čierne tricka. V sobotu to hodím do pracky a mám na další týždeň. Inak podľa toho ako sa spotim. V lete nosím viacmenej (okrem prace) šaty. A keď ich mám na sebe tak hodinu denne tak po 2-3 dňoch periem. Ale napr keď mám voľno a vezmem na seba šaty a mám ich od rana do večera tak idu hned do prania.
@anonym_autor s tými tričkami to mám úplne rovnako. V zime čierne dlhy rukáv a rifle, v lete čierne krátku rukáv a sukňa. Som rada, že nie som jediná...
Ináč teraz ma napadlo, že ako by tie ženy,čo peru všetko po jednom použití, niekto pyžamo každý deň celá rodina, obliečky dvakrát týždenne...ako by fungovali, keby prali ešte ako moja mama keď som bola dieťa. Veď vtedy sa práci na tej pracke Romo celú sobotu pomaly... Ešte sa chodilo na vodu plakat na dedine...
Ináč teraz ma napadlo, že ako by tie ženy,čo peru všetko po jednom použití, niekto pyžamo každý deň celá rodina, obliečky dvakrát týždenne...ako by fungovali, keby prali ešte ako moja mama keď som bola dieťa. Veď vtedy sa práci na tej pracke Romo celú sobotu pomaly... Ešte sa chodilo na vodu plakat na dedine...
@anonym_autor to su podla mna zeny, co maju privela volneho casu. bud nemaju deti alebo nepracuju. lebo pochybujem, ze to konci pranim. tipujem ze kupelnu drhnu tiez casto, kuchynu, vysavaju viac krat do dna atd. a na toto pracujuca zena s detmi nema cas a ani chut.
@anonym_autor to su podla mna zeny, co maju privela volneho casu. bud nemaju deti alebo nepracuju. lebo pochybujem, ze to konci pranim. tipujem ze kupelnu drhnu tiez casto, kuchynu, vysavaju viac krat do dna atd. a na toto pracujuca zena s detmi nema cas a ani chut.
@anonym_87ba6d hmmm.tak to neviem či sa mám priznať, že klasické upratovanie robím raz do týždňa. Samozrejme zvyšok týždňa bežná údržba bytu 🤣
@anonym_7a6271 pyžamo čisté každý deň. Domáce oblečenie každý deň čisté. A veci čo som mala v práci každý deň čisté, veci na šport tiež periem po každom použití. V noci sa veľa potím a v domácom upratujem alebo varím a smrdí to po jednom použití. A veci do práce tiež použijem len raz, sadám v tom v reštaurácii, príde mi to nechutné obliecť viac ráz.
@lenka13332 tak toto je fakt prehnane. Kolko mas deti? Siale mnozstva pradla sa u vas musia ocitnut kazdy den na pranie. A teda kolko praciek denne vyperies?
@anonym_87ba6d Ani ja nechápem, kedy sa venujú aj svojim hobby, relaxu, športu, deťom , keď každé tri dni posteľné obliečky celej rodine treba prať. Druhá možnosť je, že si z nás robia dobrý deň a že reálne neperu toľko. Ja nepoznám nikoho takéhoto ani v celom paneláku, ani v zamestnaní, kto by takto fanaticky pral. A nikto z nich nezapacha, to je zaujimave.
@lenka13332 tak toto je fakt prehnane. Kolko mas deti? Siale mnozstva pradla sa u vas musia ocitnut kazdy den na pranie. A teda kolko praciek denne vyperies?
@belllinka deti mať nemôžem. A túto otázku považujem za dosť drzu
@anonym_87ba6d Ani ja nechápem, kedy sa venujú aj svojim hobby, relaxu, športu, deťom , keď každé tri dni posteľné obliečky celej rodine treba prať. Druhá možnosť je, že si z nás robia dobrý deň a že reálne neperu toľko. Ja nepoznám nikoho takéhoto ani v celom paneláku, ani v zamestnaní, kto by takto fanaticky pral. A nikto z nich nezapacha, to je zaujimave.
@aurelia2000 máme pani na upratovanie
@aurelia2000 máme pani na upratovanie
Wau, záhada vyriešená. Tak to by ste mali prezliekať aj častejšie 😊
@anonym_7a6271 pyžamo čisté každý deň. Domáce oblečenie každý deň čisté. A veci čo som mala v práci každý deň čisté, veci na šport tiež periem po každom použití. V noci sa veľa potím a v domácom upratujem alebo varím a smrdí to po jednom použití. A veci do práce tiež použijem len raz, sadám v tom v reštaurácii, príde mi to nechutné obliecť viac ráz.
@lenka13332 Fuu, to zavana ocd.
Mna zaujalo to pyzamo kazdy den, to kolko pyzam ma potom clovek?😳tiez rifle kazdy den mi pride prilis - mozno niekto kto kazde 2 mesiace za par eur kupi nove?
@anonym_91131a ja mám asi 10 pyžám a manžel tiež. Všetky rovnaké kvôli praniu. On trenky a biele tričká, prípadne tielka. Nepotíme sa extra v noci, ale neznášam to, napríklad že by som sa išla v noci vyčúrať, utriem sa....ja by som na tom vnútornom šve pyžama rozkroku tú močovinu cítila. Mne to vadí
Wau, záhada vyriešená. Tak to by ste mali prezliekať aj častejšie 😊
@aurelia2000 prečo? Mám práčku, susičku a periny prezliekam každý týždeň tiež.Normalka
@anonym_82cda5 nie, nie 🙂My periny prezliekame každý týždeň. Milujem čisté periny. Robota 2 postele 10 minút, ja nechápem čo každý robí drámu pri prezliekaní perín
@anonym_82cda5 Ja myslím, že ľudia, ktorí si dávajú každý deň čisté pyžamo, prezliekaju posteľné obliečky každý týždeň, alebo nemajú vôbec obliečky a perú každý týždeň celé paplóny a podusky. Proste to sú ľudia, čo vkuse perú, veď to tu uz v diskusiách x-krát bolo, že denne 2-3 práčky u nich idú. U nás v rodine nepoznám nikoho takéhoto😁, žeby sme boli 🐖
@aurelia2000 áno 2 práčky určite. Veľa športujeme, zvlášť uteráky k bidetu, na nohy, tvár, vlasy, ruky. Normálka u nás.
@anonym_20c3b9 😨😨
V robote sa prezliekaš? Aj doma? Niekoľkokrát?
Kopeš kanály,keď sa tak potíš?
@anonym_7bbbeb ja má veľké prsia a mením aj 3 podprsenky za deň. Mám ich asi 30 rôzne. Plus športové.
Tričko a sveter každý deň čisté, tak isto aj šaty periem po jednom použití, nezniesla by som oblečené druhýkrát, nakoľko sa človek spoti, dezodorant, ide na obed nasmradí sa z jedla a proste nevonia ako čisto opraté, rifle a nohavice vydržím tak max do 5 dní a musím oprať
@zuzubb007 áno, stačí ísť na obed a človek strašne napáchne. Aj decká z jedálne. To je strašný smrad. Ja keď cítim počas zimy v autobuse tie smradľavé bundy a kabáty tak 🤮🤮🤮 Ja nechápem ako to môže človek na seba alebo dieťa ráno navliecť 🙄
@belllinka pani na upratovanie príde 2 krát do týždňa. Vyperie len uteráky a obliečky. Mne to vychádza každý deň na jednú práčku, raz tmavé raz svetle plus manžel uniformu keď príde z práce. Vyrastala som v domácnosti kde to bolo nastavené rovnako, je to pre mňa už taký štandard

Tricko aj pulover menim denne. Ani by ma nenapadlo dat si 2 dni to iste. Co som si vsimla, aj kolegyne tak.