icon

Ako najradšej nosíte kabelky?

7. máj 2026

Ahoj, aké nosíte najčastejšie kabelky? Na ramene alebo crossbody? Alebo nosíte aj v ruke také tie s krátkymi uškami?

Strana
z2
anonym_168c24
Včera o 09:42

do práce veľkú, nevadí mi to, je to dom - auto, auto - kancelária.. inak nosím aj na rameno, aj cez plece, aj crossbody.. jediné, čo naozaj nemusím, sú ruksaky. To podľa mňa nie je módny doplnok, to sa nosí na turistiku 🙂

tilly
Včera o 09:44

Väčšinou veľkú shopperku na ramene. Mám tam notebook a často aj obed v skle a vodu.

gerrwie_girl
Včera o 13:28
@anonym_f7608d

@anonym_autor neznasam velke a tazke kabelky. Nosim len to najnutnwjsie v malej crossbody kabelke. Nebudem si predsa nicit chrbat kvoli nejakemu imidzu

@anonym_f7608d ja neznášam malé kabelky, najradšej mám take kam dam aj chleba 😀😀😀. To predsa nema nic spolocne s imidžom.

gerrwie_girl
Včera o 13:31
@zuzubb007

@anonym_f7608d nie ostatní ľudia sú mi ukradnutí čo si myslia, nikdy by som si nič nekupovala kvôli druhym, ide o môj pocit a neznášam tak isto také tie značky čo kričia, že aha toto je versace, ja si kupujem len také kde je mikropismom napísané napríklad značka Hilfiger, nedala by som viac ako 100 eur , takže nestaraj sa o to čo nosia druhí

@zuzubb007 súhlasím u mna detto. Mam rada značkové a urcite nie kvoli druhým ľuďom 😀.

domkakvet
Včera o 14:38

@anonym_autor cez plece.

Strana
z2