Ako riešiť obrysy bradaviek pod tenkou podprsenkou?
Ahojte, objednala som si nové 2 podprsenky a sú mega pohodlne, avšak je to taká tenká látka a mierne vidno obrysy bradaviek. Nedá sa to nejako jednoducho vyriešiť ? Nemáte nejaký “trik”? Nechcem ich vracať, naozaj mi úplne sadli až na toto.
@anonym_autor Nechaj tak, my chlapi sa radi pozrieme :D
@thirstymonk Matúš 18:9
A ak ťa zvádza na hriech tvoje oko, vylúp ho a odhoď od seba: je pre teba lepšie, keď vojdeš do života s jedným okom, ako keby ťa mali s obidvoma očami vrhnúť do ohnivého pekla.
@anonym_autor Nechaj tak, my chlapi sa radi pozrieme :D
@thirstymonk presne tento typ poznámok ma to núti riešiť a nenechať tak
@anonym_autor https://www.amazon.de/Villkin-Nippelpads-Selbst...
Bradavky fakt nikoho nezaujímajú a ešte keď ich len máličko vidno
A ak ťa zvádza na hriech tvoje oko, vylúp ho a odhoď od seba: je pre teba lepšie, keď vojdeš do života s jedným okom, ako keby ťa mali s obidvoma očami vrhnúť do ohnivého pekla.
@patrike Dobre robíš všetko, i hluchým dávaš sluch i nemým reč 🙂 (Porov. Mk 7:37)
Mne bradavky vidieť ešte aj cez tenkú budnu alebo mikinu a nehodlám s tým nič robiť. Nebudem ich skrývať len preto, že chlapi sa pozrú a ženy ma idú pohľadmi zabíjať. Určite by som si ich neprelepovala a ani sa neobliekala ináč len preto, že to ženám na ulici vadí a áno, vadí to hlavne ženám. Ja sa za ne nehanbím a je mi úplne jedno, kto si čo myslí.
Mne bradavky vidieť ešte aj cez tenkú budnu alebo mikinu a nehodlám s tým nič robiť. Nebudem ich skrývať len preto, že chlapi sa pozrú a ženy ma idú pohľadmi zabíjať. Určite by som si ich neprelepovala a ani sa neobliekala ináč len preto, že to ženám na ulici vadí a áno, vadí to hlavne ženám. Ja sa za ne nehanbím a je mi úplne jedno, kto si čo myslí.
@earlgrey Ano, neznasaju to najma zeny, lebo citia v tvojej zdravej sexualite konkurenciu. Potom to este vadi neukojenym bigotom, ktorym zena da raz rocne, lebo ochrana ziadna a boji sa dalsieho decka na ceste.
Zase verim, ze na audienciu k papezovi by si takto nesla.
@earlgrey Ano, neznasaju to najma zeny, lebo citia v tvojej zdravej sexualite konkurenciu. Potom to este vadi neukojenym bigotom, ktorym zena da raz rocne, lebo ochrana ziadna a boji sa dalsieho decka na ceste.
@patrike Do kostola nechodím, nie som veriaca, dokonca ani krst nemám, takže toto nehrozí 🤣 ale chápem, ako si to myslel.
@patrike si to vtipne napísala. Aj keď trochu mi to znie ako od nejakého náboženského fanatika.
@anonym_autor daj si hrubý pulóver 😁
@patrike si to vtipne napísala. Aj keď trochu mi to znie ako od nejakého náboženského fanatika.
@anonym_31bcca ved to on aj je.
@earlgrey tak to sme dve ,ja tiež nechapem toto skrývanie bradaviek
este som nevidela muza, ktory by si prelepoval svoje bradavky...a to niektori maju vacsie prsia ako niektore zeny
@anonym_31bcca To je z biblie :D
@minenkaa Podľa mňa to súvisi aj so sebavedomím, pokiaľ sa za svoje telo nehanbím, tak sa nebudem hanbiť ani za niečo, čo je prirodzené a patrí to k môjmu telu. 🤷♀️
@earlgrey nechapem prečo to ti ľudia tak majú ,ak to aj berú tak ,že chlapi sa radi pozrú,to by potom nemali nosiť ani silonky obtiahnuté oblečenie,bosé nohy ,veď tie sú neuveriteľnú fetiš,uši si tiež nik neschová ,vlasy zeny vystavujú na obdiv ako besne
Inak na pekne bradavky a zadok sa aj ja rada pozriem a je jedno ake pohlavie
@earlgrey nechapem prečo to ti ľudia tak majú ,ak to aj berú tak ,že chlapi sa radi pozrú,to by potom nemali nosiť ani silonky obtiahnuté oblečenie,bosé nohy ,veď tie sú neuveriteľnú fetiš,uši si tiež nik neschová ,vlasy zeny vystavujú na obdiv ako besne
Inak na pekne bradavky a zadok sa aj ja rada pozriem a je jedno ake pohlavie
@minenkaa Netuším a to ja napr. podprsenku skoro vôbec nenosím, lebo to neznášam 🤣 hriešnica som 🤣🤣🤣
@patrike O akej "zdravej sexualite" preboha točíš? To je sexualita? Že nie som stavaná ako Barbie? Alebo je to nejaké vládne tajomstvo že človek má bradavky? Väčšine ľudí sa jednoducho nechce nonstop kupovať a každý deň na seba lepiť nejaké stupídne nálepky. Na tom nič sexuálne ani dravé nie je. Väčšina ľudí má totálne v paži.
A neviem čo máš s pápežom.... byť zahalený v minimálne dvoch vrstvách látky ti nie je dosť cudné? Treba byť oblečený ako kozmonaut aby som nepobúrila pápeža a nejaký pako online v tom nevidel "zdravú sexualitu"? Presne pre toto to veľa žien potom zbytočne rieši, pochybuje a pitvá sa vtom. Lebo napriek dvom vrstvám látky si nejaký trulo dokáže vymýšľať fantasmagórie že je to sexuálne správanie aby konkurovala iným ženám.
@minenkaa Podľa mňa to súvisi aj so sebavedomím, pokiaľ sa za svoje telo nehanbím, tak sa nebudem hanbiť ani za niečo, čo je prirodzené a patrí to k môjmu telu. 🤷♀️
@anjelicek26 ďakujem, skúsim pozrieť 🙂
@thirstymonk presne aj z toho dôvodu to nenechám tak 🙂
@sis82 ďakujem, pozriem, len ktovie cez leto či v tom nebude príliš horúco ..
@earlgrey ako ja to na druhých ženách neriešim vôbec.. ale mne to príde take “vyzývavé” a davam si celkovo pozor na to, čo si na seba obliekam
@anonym_458170 aj cez leto si dám hrubý pulóver keď bude 35 stupňov ? 😄
@anonym_a5c93c ale u mužov predsa len vnímame tie bradavky trochu inak, ako u ženy ..
@earlgrey ja sa za svoje bradavky nehanbím, ale pre mňa je to časť tela, ktorú má zreteľne vidieť len manžel a poprípade deti.. tak isto ako sa ani za zadok nehanbím a nenosím kvôli tomu šortky, v ktorých mi vidno pol zadku .. čiže u mňa to nesúvisí so sebavedomím, ale s tým, že sa neobliekam výstredne
@elenka.k ako toto je samozrejme možnosť, ale chcela by som tie podprsenky na bežne nosenie pod šaty napríklad, a naozaj nepotrebujem, aby každý kto sa na mňa pozrel videl obrysy mojich bradaviek 🙈
Ja len takú poznámku mimo témy na pobavenie, existujú podprsenky v ktorých sú umelo dorobené vystúpené bradavky - nipple bra.

No ak su tenucke, tak tam aj tie vlozky do podprsenky uvidis.. daj si proste hrubsie tricko ci nejaku tuniku zo vzorom, kde je to jedno...