Ako sa vyrovnať s kritikou oblečenia od žiakov?
23. sep 2025
Jsem mladá učitelka a musím se s vámi podělit o jednu věc, která mě poslední dobou trochu trápí. Do školy nosím pořád dokola pár jednoduchých outfitů. Mám ráda spíš základní barvy, klasiku, nic extra výrazného. Jenže děti si toho samozřejmě všímají. Jsem v oblékání velký mininalista, ale zároveň hodně dbám o to, aby oblečení bylo vždy čisté, vyžehlené a voňavé. Mám moc ráda jednoduché linie a střihy.
Nedávno jsem vešla do třídy a slyším od holčiček ze čtvrté třídy: "Zase to samé." Upřímně, nebylo to moc příjemné. Ne že bych kvůli nim chtěla každý den měnit šatník, ale člověka to prostě trochu bodne. Nemám z toho dobrý pocit a jsem z toho dost špatná...😔
Máte to někdo podobně?
Predošlá
Strana
z5
Predošlá
Strana
z5

@anonym_145b1d Byla, nebylo to poprvé.
@anonym_autor ešte mi napadlo. Otvorila by som s nimi tú tému. Stačí pár viet na začiatku hodiny. Veľký úsmev a... Vidím, že ste si všimli môj minimalistický štýl obliekania. Snažím sa ho ešte minimalizovať. Paci sa mi, ako sa obliekajú.... A povedať zopár mien, koho deti budú poznať. A na záver poslednú vetu. Je to láskavé pre planétu, pozitívne pre nás, ktorí sme si to zvolili za životný štýl.