icon

Aký slamený klobúk?

because
Dnes o 11:25

Žienky, zaujíma ma, že či sa aj vám tak potia vlasy a čelo v dotykovej oblasti, ked máte nasadený slamený klobúk? Neviem či to tak všetky klobúky robia alebo tie drahé nie. 🤔 Už neviem čo na tu hlavu dať,aby to bolo príjemné aj pre pokožku aj pre vlasy a aj splnilo účel.

anonym_e7254a
Dnes o 11:29

nie, žienka, nám, ktoré máme klobúky miu miu a hermes sa hlavy nepotia.

anonym_41967c
Dnes o 11:43

@because ja mám taký problém s vlasmi aj v šiltovke, klobúčiku...no des. Denne si umývam dlhé husté vlasy pre ako taký komfort v teple. Osvojila som si radšej šatku a rôzne účesy z nej, napr. Ako hrubšia čelenka a pozapletam do nej vlasy. Je jemná a aj s UV a stačí mi to v kombin.so slnečnými okuliarmi

because
autor
Dnes o 11:54
@anonym_e7254a

@anonym_e7254a a normálna nevysmievačná nearogantná odpoveď by v pláne dňa nebola alebo predsa len moc pečie na tú hlavičku?!

janinah
Dnes o 12:00

Potim sa vsade,na hlave tiež,vlasy pod klobukom mokré.

anonym_e7254a
Dnes o 12:14
@because

@anonym_e7254a a normálna nevysmievačná nearogantná odpoveď by v pláne dňa nebola alebo predsa len moc pečie na tú hlavičku?!

@because ale ved rozmyslaj. to zvladnes.

maca1984
Dnes o 12:18

Mala som obyčajný slamený aj drahší značkový. Prašť jak uhoď. Vlasy pod ním mokré. Preto klobúky nenosím. Nemála som nervy na to utierať si stále čelo.

luciaruz
Dnes o 12:21
@anonym_e7254a

@anonym_e7254a top koment 😆 aka otazka, taka odpoveď.

anonym_a13985
Dnes o 13:01

Bozemoj, ked je vonku 30+, nepomoze ti ani klobuk postriekany svatenou vodou. Je proste teplo, clovek sa poti. Jaj.

anonym_00bc3d
Dnes o 13:02
@luciaruz

@anonym_e7254a top koment 😆 aka otazka, taka odpoveď.

@luciaruz Čo bolo také absurdné na tej otázke, keď sa jej dostalo tak primitívnej odpovede? Väčšina klobúkov, čo sú v obchode ani nie sú slameňáky, ale čistá umelina. Možno čakala tip na nejaký prírodného charakteru. Napríklad. Ale jednoduchšie je kopnúť si a urobiť sa vtipnou.

marcellka32
Dnes o 13:05

Mam látkové klobuky so siltom, kúpený v decathlon, hlava sa nepoti, ma vetracky 🙂
Pod slamakom sa hlava potí, lebo nie je privod vzduchu ja mam tento
https://www.decathlon.sk/p/302967-491207-damsky...

because
autor
Dnes o 13:19
@anonym_e7254a

@because ale ved rozmyslaj. to zvladnes.

@anonym_e7254a trápne. zmizni zavádzať inam.

because
autor
Dnes o 13:21
@anonym_00bc3d

@luciaruz Čo bolo také absurdné na tej otázke, keď sa jej dostalo tak primitívnej odpovede? Väčšina klobúkov, čo sú v obchode ani nie sú slameňáky, ale čistá umelina. Možno čakala tip na nejaký prírodného charakteru. Napríklad. Ale jednoduchšie je kopnúť si a urobiť sa vtipnou.

@anonym_00bc3d ďakujem pekne za komentár,presne tak som zmýšľala. Mám pocit, že tu sa už človek ani normálne nemôže nič spýtať.

anonym_bc957c
Dnes o 13:23

@because každý sa potí, keď sa telo prehreje, funguje tak termoregulácia tela. Prikladaj si na zátylok studený obklad, vreckovku a chlaď si zápästia studenou vodou, schladí to telo a budeš sa menej potiť.
Hlavne nepi príliš studené nápoje, vtedy telo musí vynaložiť energiu na ohriatie tekutiny, tým sa viac prehreje a následne sa začne nadmerne potiť. Nejako to musíme prežiť ❤

anonym_e7254a
Dnes o 13:51
@because

@anonym_e7254a trápne. zmizni zavádzať inam.

@because normálne, sedliacky rozum použi. Rozlišuj materály, nie značky.
Zavadzať a zavádzať sú dve slová, dva pojmy.
Za iróniou si stojím, dala si hlúpo položenú otázku. Povznes sa nad to.

anonym_e156f1
Dnes o 13:53
@marcellka32

Mam látkové klobuky so siltom, kúpený v decathlon, hlava sa nepoti, ma vetracky 🙂
Pod slamakom sa hlava potí, lebo nie je privod vzduchu ja mam tento
https://www.decathlon.sk/p/302967-491207-damsky...

@marcellka32 ale nechodíš s tým medzi ľudí,však?

because
autor
Dnes o 14:16
@anonym_e7254a

@because normálne, sedliacky rozum použi. Rozlišuj materály, nie značky.
Zavadzať a zavádzať sú dve slová, dva pojmy.
Za iróniou si stojím, dala si hlúpo položenú otázku. Povznes sa nad to.

@anonym_e7254a myslela som presne jedno konkrétne slovo ,, zvadzať,, , nevšimla som so, že mi to opravilo samé,ale vidím, že musíš riadne mať prázdny a nudný život, keď sa tu odbavuješ v diskusii o klobúkoch😅😄. Dúfam, že ti to pomohlo a že moja diskusia bola teda aspoň na niečo dobrá, keď už mne nepomohla. 🖖

marcellka32
Dnes o 14:37
@anonym_e156f1

@marcellka32 ale nechodíš s tým medzi ľudí,však?

@anonym_e156f1 a prečo by som s nim nemohla ist medzi ludi? Chodim

anonym_d6bc63
Dnes o 15:23

Nosím značkové šiltovky, ale pod všetkými sa mi potí hlava. Aj bez šiltovky. Na druhej strane nepoznám ani jediného človeka, ktorý sa teraz nepotí.