Aký slamený klobúk?
Žienky, zaujíma ma, že či sa aj vám tak potia vlasy a čelo v dotykovej oblasti, ked máte nasadený slamený klobúk? Neviem či to tak všetky klobúky robia alebo tie drahé nie. 🤔 Už neviem čo na tu hlavu dať,aby to bolo príjemné aj pre pokožku aj pre vlasy a aj splnilo účel.
@because ja mám taký problém s vlasmi aj v šiltovke, klobúčiku...no des. Denne si umývam dlhé husté vlasy pre ako taký komfort v teple. Osvojila som si radšej šatku a rôzne účesy z nej, napr. Ako hrubšia čelenka a pozapletam do nej vlasy. Je jemná a aj s UV a stačí mi to v kombin.so slnečnými okuliarmi
nie, žienka, nám, ktoré máme klobúky miu miu a hermes sa hlavy nepotia.
@anonym_e7254a a normálna nevysmievačná nearogantná odpoveď by v pláne dňa nebola alebo predsa len moc pečie na tú hlavičku?!
@anonym_e7254a a normálna nevysmievačná nearogantná odpoveď by v pláne dňa nebola alebo predsa len moc pečie na tú hlavičku?!
@because ale ved rozmyslaj. to zvladnes.
Mala som obyčajný slamený aj drahší značkový. Prašť jak uhoď. Vlasy pod ním mokré. Preto klobúky nenosím. Nemála som nervy na to utierať si stále čelo.
@anonym_e7254a top koment 😆 aka otazka, taka odpoveď.
Bozemoj, ked je vonku 30+, nepomoze ti ani klobuk postriekany svatenou vodou. Je proste teplo, clovek sa poti. Jaj.
@anonym_e7254a top koment 😆 aka otazka, taka odpoveď.
@luciaruz Čo bolo také absurdné na tej otázke, keď sa jej dostalo tak primitívnej odpovede? Väčšina klobúkov, čo sú v obchode ani nie sú slameňáky, ale čistá umelina. Možno čakala tip na nejaký prírodného charakteru. Napríklad. Ale jednoduchšie je kopnúť si a urobiť sa vtipnou.
Mam látkové klobuky so siltom, kúpený v decathlon, hlava sa nepoti, ma vetracky 🙂
Pod slamakom sa hlava potí, lebo nie je privod vzduchu ja mam tento
https://www.decathlon.sk/p/302967-491207-damsky...
@luciaruz Čo bolo také absurdné na tej otázke, keď sa jej dostalo tak primitívnej odpovede? Väčšina klobúkov, čo sú v obchode ani nie sú slameňáky, ale čistá umelina. Možno čakala tip na nejaký prírodného charakteru. Napríklad. Ale jednoduchšie je kopnúť si a urobiť sa vtipnou.
@anonym_00bc3d ďakujem pekne za komentár,presne tak som zmýšľala. Mám pocit, že tu sa už človek ani normálne nemôže nič spýtať.
@because každý sa potí, keď sa telo prehreje, funguje tak termoregulácia tela. Prikladaj si na zátylok studený obklad, vreckovku a chlaď si zápästia studenou vodou, schladí to telo a budeš sa menej potiť.
Hlavne nepi príliš studené nápoje, vtedy telo musí vynaložiť energiu na ohriatie tekutiny, tým sa viac prehreje a následne sa začne nadmerne potiť. Nejako to musíme prežiť ❤
@anonym_e7254a trápne. zmizni zavádzať inam.
@because normálne, sedliacky rozum použi. Rozlišuj materály, nie značky.
Zavadzať a zavádzať sú dve slová, dva pojmy.
Za iróniou si stojím, dala si hlúpo položenú otázku. Povznes sa nad to.
Mam látkové klobuky so siltom, kúpený v decathlon, hlava sa nepoti, ma vetracky 🙂
Pod slamakom sa hlava potí, lebo nie je privod vzduchu ja mam tento
https://www.decathlon.sk/p/302967-491207-damsky...
@marcellka32 ale nechodíš s tým medzi ľudí,však?
@because normálne, sedliacky rozum použi. Rozlišuj materály, nie značky.
Zavadzať a zavádzať sú dve slová, dva pojmy.
Za iróniou si stojím, dala si hlúpo položenú otázku. Povznes sa nad to.
@anonym_e7254a myslela som presne jedno konkrétne slovo ,, zvadzať,, , nevšimla som so, že mi to opravilo samé,ale vidím, že musíš riadne mať prázdny a nudný život, keď sa tu odbavuješ v diskusii o klobúkoch😅😄. Dúfam, že ti to pomohlo a že moja diskusia bola teda aspoň na niečo dobrá, keď už mne nepomohla. 🖖
@marcellka32 ale nechodíš s tým medzi ľudí,však?
@anonym_e156f1 a prečo by som s nim nemohla ist medzi ludi? Chodim
Nosím značkové šiltovky, ale pod všetkými sa mi potí hlava. Aj bez šiltovky. Na druhej strane nepoznám ani jediného človeka, ktorý sa teraz nepotí.