Chodíte do práce vždy upravené?
Chodite vzdy upravene do prace, alebo sa stane, ze mate mastne vlasy, nestihnete sa namalovat, alebo nieco ine?
@anonym_f2f1ec možno že to naozaj nepotrebuješ, neviem nevidím ťa nedovolím si to tvrdiť priamo na teba. Ja sa chcem cítiť pri každej príležitosti či už idem vyniesť odpadky alebo idem na nejaký večierok pekne a príjemné vo vlastnom tele to neznamená že musí mať na sebe tonu mejkapu. Kedysi dávno som čítala nejaký článok že človek by mal chodiť upravený tak že sa za seba nemusí hanbiť nech stretne kohokoľvek a toho sa držím…… aj keď na sebe mám tepláky či oversize tricko chcem sa cítiť upravene nie ako strašiak do maku. Žena je tá ktorá má reprezentovať, môže byť milá úprimná verná a čokoľvek ale vždy prvý dojem tvorí výzor nech si hovorí kto chce čo chce nikto sa ťa pri prvom kontakte neopýta či si dobrá kuchárka alebo úžasná matka a prvý dojem robí veľa či sa ti to páči alebo nie . A pritom nie som typ ženy ktorá sa potrebuje zapáčiť každému to by som sa musela úplne inak správať.
@anonym_8e1bbd Nie som prirodzene pekná. A aby som sa dobre cítila, nepotrebujem byť namaľovaná. Keď kohokoľvek stretnem, som s tým v pohode, chodím nenamaľovaná denne, je to pre mňa prirodzené a všetci sú tak na mňa zvyknutí. 🙂 A neviem, či prvý dojem závisí do makeupu, je to asi individuálne, každý to vníma inak. Ale pokiaľ ma aj niekto vníma ako škaredú, mne na tom nezáleží, nesnažím sa každému zapáčiť.
Som na materskej, chodim este aj rano do potravin upravena a namalovana. Upravim sa sama pre seba aj ak nikam cely den poriadne nejdem. Do prace detto, nosila som pekne kancelarske oblecenie, kazdy den umyte vlasy, makeup. Je mi jedno ako chodia ine, kazdej vec. Mna osobne sa bavi o seba starat po svojom. Skor nerozumiem tomu, ak ma niekto so mnou kvoli tomu problem 🙄😏.
@anonym_8e1bbd ja sa zas opýtam,prečo make up znamená starať sa o seba
Starať sa o seba znamená,žiť zdravo,dodržiavať hygienu a napr to oblečenie prispôsobiť postave a nie chodiť oblečená,tak ako si niekto iný predstavuje
Chlapom absolutne nevadí zena bez sminiek a oblečená v širokých rifliach
Make Up znamená starať sa o seba, a môžeš si tvrdiť čo chceš chlap sa vždy radšej pozrie za upravenou babou v obtiahnutom oblečení, ako za takou čo má široké gate a úprava žiadna, a na rovinu neexistuje žena, ktorá keď sa jemne upraví vyzerá lepšie ako neupravená nenamalovaná, sú také čo majú seba na háku šedivé mastné vlasy, hodia tepláky na vandráka a ide sa, v konečnom dôsledku každý nech chodí ako chce, ale úprava je raz úprava
Make Up znamená starať sa o seba, a môžeš si tvrdiť čo chceš chlap sa vždy radšej pozrie za upravenou babou v obtiahnutom oblečení, ako za takou čo má široké gate a úprava žiadna, a na rovinu neexistuje žena, ktorá keď sa jemne upraví vyzerá lepšie ako neupravená nenamalovaná, sú také čo majú seba na háku šedivé mastné vlasy, hodia tepláky na vandráka a ide sa, v konečnom dôsledku každý nech chodí ako chce, ale úprava je raz úprava
@zuzubb007 Tým "neupraveným" nezáleží, či sa nejaký chlap za nimi obzrie, proste netúžia po obdive. Pre mňa je starať sa o seba: hygiena, čisté, slušné, postave primerané oblečenie, zdravá strava, primeraný pohyb, permanentné vzdelávanie. Makeup v tom nemám zahrnutý 🙂
@zuzubb007 wau som rada,že stretávam len normálnych chlapov
Ja pracujem z domu, ale kazde rano idem odniest syna do MS. Tak sa normalne namalujem (ziaden divoky make up. Make up, puder, licenka, spirala)… malujem sa aj ked idem do obchodu… pride mi to prirodzene… beriem to ako zakladnu starostlivost… vlasy si umyvam kazdy druhy den (dnes rano sa mi uz nezdali, supla som suchy sampon, dala do copu a ked som prisla zo skolky, tak som ich umyla 🤷♀️)…. Cize mastne vlasy su akceptovatelne len v case choroby, co ma polozi do postele …. Ale teda neriesim nikoho okolo. Ja si velmi ani nevsimnem co ma kto okolo mna oblecene… musi to byt fakt vystrelok a nieco extra, aby som si to vsimla. Malujem a upravujem sa kvoli sebe
@zuzubb007 nesuhlasim.
Je hrozne,ked chlap nespozna svoju partnerku pod tonami make upu.
Zalubi sa na nakechlenej baby a ked sa ona odlici,sa jej zlakbe...
Okrem toho,muzom vadi make up aj ruz pri bozkavani...
A ver mi,obtiahnute veci sa im pacia na inych,ale svoju partnerku si nikto nezela oblecenu ako lacnu lahku zensku.
Elegancia a striedmost musi byt.....
Ja mam skusenost,ze teda skor muzom tie sminky prekazaju.
Ked nemusim,vobec sa nemalujem.
Je to prirodzene a zdravsie.
Denno denne na,seba davat vselico a potom odlicovat....pleti to nerobi dobre
Boli casy,kedy som sa malovala denne a bolo citelne,ako moja plet trpi,hoci som vzdy pouzivala iba priridne veci.
Teraz,ked mam aj dni bez licenia,je to ovela lepsie.
Hoci ja mam vybornu hladku a bezvyrazkovu plet
Žiadna farba na tvári ,nie je základná starostlivosť a bez farby na tvári neznamena,že zena sa o seba nestará
@zuzubb007 nesuhlasim.
Je hrozne,ked chlap nespozna svoju partnerku pod tonami make upu.
Zalubi sa na nakechlenej baby a ked sa ona odlici,sa jej zlakbe...
Okrem toho,muzom vadi make up aj ruz pri bozkavani...
A ver mi,obtiahnute veci sa im pacia na inych,ale svoju partnerku si nikto nezela oblecenu ako lacnu lahku zensku.
Elegancia a striedmost musi byt.....
Ja mam skusenost,ze teda skor muzom tie sminky prekazaju.
Ked nemusim,vobec sa nemalujem.
Je to prirodzene a zdravsie.
Denno denne na,seba davat vselico a potom odlicovat....pleti to nerobi dobre
Boli casy,kedy som sa malovala denne a bolo citelne,ako moja plet trpi,hoci som vzdy pouzivala iba priridne veci.
Teraz,ked mam aj dni bez licenia,je to ovela lepsie.
Hoci ja mam vybornu hladku a bezvyrazkovu plet
@osky myslím špirálu a rúž alebo lesk, to by mala každá žena používať, nie zmalovať sa ako kraslica, a čo sa týka oblečenia obtiahnuté rifle, tenisky a tričko sú pre mňa základ, nie vyťahané rifle a široké vyťahané tričko, ale tak každý má iný štýl ja to druhým neberiem
@osky myslím špirálu a rúž alebo lesk, to by mala každá žena používať, nie zmalovať sa ako kraslica, a čo sa týka oblečenia obtiahnuté rifle, tenisky a tričko sú pre mňa základ, nie vyťahané rifle a široké vyťahané tričko, ale tak každý má iný štýl ja to druhým neberiem
@zuzubb007 a ty viez ake hnusne je to keď máš na ústach rúž a na mihalniciach čiernu farbu a tie obtiahnuté rifle ,sa nedaj vysmiat ,nič horšie neexistuje
Kebyze vyzeram k svetu aj nenalicena, chodim nenalicena. Malovat sa malujem kazdy den, do pracw by som nesla nenalicena. S mastnymi vlasmi by som tiez neisla, to je moja uchylka a vlasy si umyvam zasadne rano. 😊
Urcite ti tu ziadna nenapise, ze rano vstane a hned sa vyberie do práce. Lebo ucesat sa alebo si dat vlasy do copu, umyť zuby, umyť tvar, dat prec karpiny a dat si antiperspirant je taky zaklad + ciste oblecenie.. sice ja som v práci videla (a citila) uz vselico.. ja som sestra, vlasy mam stale v drdole, ked sa mi nechce vecer vlasy umyť, dam rano suchy sampon. Nelicim sa, nepouzivam parfem, nelakujem nechty. Kazdy den ciste oblečenie. Ja som s tym vpoho a citim sa dobre 🙂
Vždy upravená, ale nijak extra načančaná. BB krém, riasenka. Ak mám vlasy mastné a nestihnem umyť, suchý šampon ma vždy zachráni. Deodorant a jemná vôňa, čisté oblečenie a topánky a upravené nechty.
@minenkaa no ako myslíš 🤣,možno, keď k tomu nemáš postavu a tvár môže to byť naozaj desivé
@zuzubb007 zas na druhej strane ,nie jazdy chce svetu vytŕča celú svoju postavu a nech je úžasná akokoľvek
A ešte k tej tvári,mne sa staci ráno umyť a vyzerám ako človek ,čo asi ty nepoznáš,keď považuješ za základ ,farby na tvári
Ano, vzdy a doslova. Cista, ciste oblecenie kazdy deñ, vypnute vlasy, upravena tvar, oci a pery (ale ziadne blaznive farby), luxusne decentne nausnice, hodinky.... A nesmie chybat prijemna voña, ktoru pouzivam uz roky. V praci su vsetky oci upriamene hlavne na mña, klienti si vsimaju vsetko....

@anonym_8e1bbd a tu je recept na pre všetky ženy, ktoré trpia neverou partnera. Stačí 7 minut denne a partner už nebude na zoznamkách a nebude neverný. 🙈
@anonym_5f70de k tomuto sa vyjadrovať nebudem keďže to nie sú moje slová. Nehovorím nič o tom že je to pravidlom a práve preto som napísala tú prvú vetu ako som napísala nechcem do nikoho rýpať a absolútne nemám chuť sa hádať. Napísala som svoj názor za ktorým si stojím a nemienim ho ospravedlňovať - žena má vyzerať ako žena nie ako strašiak do maku a keď je tvoj manžel alebo ktokoľvek s tým stotožneny - proti gustu žiaden dišputát . Vezmi si to ako chceš.