Čo si obliecť na stužkovú ako matka?
Zienky, co ste mali oblecene, ked malo vase dieta stuzkovu? Je vhodny aj nekay kostym? Nohavice? Sukna? Saty? Co maju zeny vacsinou oblecene? Dakujem
@anonym_autor tak to sme podobne 😄 ja mám rada áčkové šaty, zakryjú brucho a cítim sa v nich pekne, ideálne jednej tmavšej farby, midi alebo maxi.
@ria_sprout tu je velky vystrih, nemam tam co dat 😁
@anonym_autor tak to sme podobne 😄 ja mám rada áčkové šaty, zakryjú brucho a cítim sa v nich pekne, ideálne jednej tmavšej farby, midi alebo maxi.
@ria_sprout mam letne tak, pod prsiami guma a dlhe, taky strih mi celkom sedi
@anonym_f9a0d3 😁😁 to by bola sranda 😁
Tieto sa mi pozdavaju. Taketo nieco by bolo vhodne?
@anonym_autor áno, podľa mňa sú vhodné a veľmi pekne. Súhlasím že tie zelené sú s moc veľkým výstrihom, skôr som myslela strih. Tie čo si si vyhliadla sú určite pekné
mala som večerné šaty z bon prix, bordové
@marusiao aj tam som pozerala, maju celkom pekne niektore
@marusiao aj tam som pozerala, maju celkom pekne niektore
@anonym_autor budem mať nohavicový kostým padavy voľné nohavice dlhšie sako a pod to vestu, alebo peknú bluzk, top na ramienka.Saty nechcem jedine, ze ma veľmi upútajú.
@anonym_autor určite áno, zo všetkých zatiaľ poslanych šiat su tieto bezpochybne najvhodnejšie aj najkrajšie. Zakryjú čo majú, sú krásne ale zároveň nezatienia maturantky
@anonym_autor ano vhodne, velmi pekne su, ja som mala podobneho strihu od pasa dole. Hore boli inak riesene. U nas mali tiez vsetko: dlhe, kratke, midi, jedna mala overal, jedna uzke kratke a cizmicky ihlicky (ona mala na to postav7 a vyzerala dobre), dve mali aj holy chrbat. Boli sme vo vyslovene spoloc.priestoroch, nebola to upravena jedalen.
@anonym_autor mala som užšie šaty s krátkym rukávom, do pol lýtok, slušne vyzerajúce a na druhej tiež užšie, ale dlhé, so širokými ramienkami, čierne. Ale tancovala som vtedy asi dva tance a potom už nie (nemali sme smútok ani nič) ženy boli oblečené rôzne, niektoré riadne slávnostne aj úplne obyčajne, skôr ako do jednoty na nákup. Aké má kto možnosti a v čom sa dobre cíti
Kolegyna mala normalne dlhe spolocenske saty. Vacsina mam mala tiez dlhe spolcenske saty. Tie co prisli v kratkych vyzerali, ze si pomylili akciu