Čo si obliecť na stužkovú ako matka?
Zienky, co ste mali oblecene, ked malo vase dieta stuzkovu? Je vhodny aj nekay kostym? Nohavice? Sukna? Saty? Co maju zeny vacsinou oblecene? Dakujem
Podla mna kludne. Ci uz overal alebo pekny kostym. Ak sa v tom lepšie citis istotne.
Osobne som za nejake saty-do pol lytka-ani dlhe, ani krátke.
dlhé, krátke, tmavé, svetlé, čo len chceš…
@biba_18 no, zasa nech na mna nezazeraju, ze ta co si obliekla 😁 nech sa necitim blbo
@anonym_f9a0d3 tortove saty 😁
@anonym_f9a0d3 a ty si mala co oblecene?
@anonym_autor ti vravím, všetko mali oblečené.. takže radím - zober si to v čom sa cítiš dobre a v takej farbe aká ti pristane…
@biba_18 tak ja najradsej nohavice, ale nepride mi to moc vhodne
@anonym_f9a0d3 a ty si mala co oblecene?
@anonym_autor na prvej stužkovej som mala červené spoločenské šaty, okolo polnoci som sa prezliekla a obliekla som si šaty fialové.
dcére pred 2 r som mala čierne šaty. dĺžka po kolená, malé čierne.
V okt. ideme na ďalšiu - šaty mám ešte v obchode.
@anonym_f9a0d3 to fakt?
@anonym_autor ja som mala toto. mohla by som aj nohavice, ale vybrala som si šaty, ja nosím všetko…
@biba_18 tie su pekne
Tiez by som radsej do siat, ale nemam moc dobru postavu, tak hladam co by bolo vhodne
@anonym_autor na prvej stužkovej som mala červené spoločenské šaty, okolo polnoci som sa prezliekla a obliekla som si šaty fialové.
dcére pred 2 r som mala čierne šaty. dĺžka po kolená, malé čierne.
V okt. ideme na ďalšiu - šaty mám ešte v obchode.
@anonym_f9a0d3 aj my mame v oktobri
Tiez by som radsej do siat, ale nemam moc dobru postavu, tak hladam co by bolo vhodne
@anonym_autor neexistuje zla postava, existuju len zle zvolene saty 🙃
@anonym_f9a0d3 tak to uz mi pride moc 😁
@anonym_autor a akú máš postavu?
@anonym_f9a0d3 tak to uz mi pride moc 😁
@anonym_autor pani bola s manželom a vyzerala spoko. Postavu do týchto šiat ozaj nemala. Neriešila.
@anonym_autor neexistuje zla postava, existuju len zle zvolene saty 🙃
@ria_sprout no ved toto, nizka, male prsia, brucho treba schovat 😁
@anonym_autor a akú máš postavu?
@biba_18 160 cm 77 kg ☹️ prsia male, brucho velke, nohy tlste 😁
@anonym_autor Najlepšie sú šaty v dlžke midi, v tom sa dobre pohybuje, také slávnostné a farebne radšej tmavšie, dať si sťahovacie nohavičky, to trochu upraví postavu.
@anonym_autor Najlepšie sú šaty v dlžke midi, v tom sa dobre pohybuje, také slávnostné a farebne radšej tmavšie, dať si sťahovacie nohavičky, to trochu upraví postavu.
@petronelag no, hladam nieco take, ale zatial sa mi nedari 😁
@anonym_autor ja som mala saty na tento styl, trochu ine, s dlhsimi rukavmi. Vela mamin malo saty az po zem…
@simsalabim pekne su, len ja by som.v nich nevyzerala dobre
@anonym_autor ja som mala saty na tento styl, trochu ine, s dlhsimi rukavmi. Vela mamin malo saty az po zem…
@simsalabim mozno trosku dlhsie taketo by boli fajn

dlhé, krátke, tmavé, svetlé, čo len chceš…