icon

Hľadám športovú podprsenku so širším obvodom hrudníka

luc141
Včera o 19:08

Ahojte,

potrebujem si kúpiť podprsenku na športový štýl, braletku, na prevliekanie cez hlavu. Chcem ju ale nosiť do práce, takže musí mať vystužené košíky a má vyzerať skôr ako podprsenka pod tričko, nie športová :D Podporu extra nepotrebujem. Problém je v tom, že moja veľkosť je 105B a obvod hrudníka 115cm. Tú veľkosť je všeobecne problém zohnať, nieto v tomto štýle. Mám takú z Tesca, tam sú vypchávky ale vyberateľné-posúvajú sa a krčia sa. Objednala som si z Astratexu, ale tam sú mi všetky na tento štýl malé.

futbalista27
Odpoveď bola odstránená
anonym_f8839e
Dnes o 05:42

@luc141 Mas naozaj velmi siroky hrudnik a myslim si, ze na taketo rozmery byde coraz tazie zhanat beznu konfekciu. Ja som tiez nedavno pribrala a prehupla som sa do zony nadvahy a mam obvod okolo 80cm. Podprsenku nosim 75F. Uz teraz vidim, ze si nekupim ani bezne plavky (kvoli velkemu kosiku), ze uz to nie je take, ako ked som nosila velkost 38. Preto sa snazim teraz schudnut. Rozmyslala som aj nad GLP-1, kvoli veku a tomu, ze napriek dobremu zivotnemu stylu (ok stres a spanok sa mi nedari uplne korigovat), sa mi uz rok nedari schudnut. Ale teda aspon som nepribrala. Ale teda moja rada znie - dostat svoje telo aspon na velkost 40/42 - okrem zdravotnych benefitov je velka vyhoda aj dostupnost oblecenia pre tieto velkosti.