Je nosenie plaviek typu brazil cut vkusné?
Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.
@anonym_f51c01 Ano, ale ja nepotrebujem zbytocnu pozornost nazvys, ktoru si umelo vytvaram sama...🤷
@oceanahory tak to je tvoja vec
To si ty, ktora si na dovolenke s dcerou a okrem jej zadku a plaviek uz riesis aj cudzie ?
Môže sa nosiť všetko čo nie je zakázané. Na pláži sú to plavky rôzneho druhu, ak sa ti nepáči tak sa pozri inam. V reštauráciách majú dovolené plavky? Ja som všade videla zákazy a ak ich obsluhujú asi môžu, nie?
Tangá cena brazílky mi nevadia. Pokiaľ sú na peknom tele. A áno,dám si ich na plaz aj ja. Ale len na plaz.
Čo je ale horšie podľa mňa,je zarezaný predný diel,ten ťavý prst,či ako to nazývajú....to nie je pekne ani na mladučkej dievčine s top postavou..
@anonym_ac3cb6 Tavie kopyto, anglicky camel toe.
@anonym_25ebcc slintajú? Tak to asi len nejaký chudáci 🙄 Normálny chlap ti povie, že to je nevkusná hrúza. Aj na 50kg tele, aj ma 100.kg tele.
@anonym_5362b5 mám plavky brazílky, že to môjmu mužovi nevadí 😆ani môjmu otcovi😂mám 21 to že mám celulitídu na stehnach mi je úplne ukradnuté, a to mám 50 kg. Podľa vašich predstáv by sme nemali chodiť asi ani v kraťasoch keď máme nejaké nedostatky. Mne je napríklad ukradnuté kto ako chodí. Pokiaľ neukazuje kozy…. Tak potom by sa vám páčili asi keby ženy nosili všetky Burku a tak sa chodili kúpať.
Ja len nechápem jak my ženy vieme byť tak sprosté. Stále len ohovárať a kritizovať a ja viem čo je najlepšie. Však vidíme mentalitu a úroveň žien tu. Je zo smutne a mali by ste sa zamyslieť niektoré nad sebou. To že sa ľudia smejú z nedostatkov žien je úbohé. Chcela by som mať tak nudný život, ze riešim druhých. Ja by som chcela vidieť to meradlo od kedy do kedy je možno povedať, že žena je lacná. Aj žena čo robí pozor a pole dance je pre vás lacná ? Lebo je to normálne tanec.
@anonym_autor v dedine v Chorvatsku
@anonym_autor v chirvatsku je to zakázané a pokutované. Keď sa ti niečo nepáči, nahlas si to. Načo zakladať tému na Mk
Ja som asi moc staromodna, ale ja nemam pochopenie uz ani pre kratasy, z ktorych trci zo zadu polka zadku 🥴...bez ohladu na vek, ci typ postavy.
Ja ked vidim peknu, stihlu zrelu zenu (matku) v kratasoch, ktore su ako opasok, tak sa hanbim za nu. 🫣 A nie, nikomu nic nezavidim, sama som stihla sportujem, ale nechcem putat pozornost alebo sa citit lacno. Odovodnenie, ze je to pohodlne tiez neverim...preco je taketo vyzyvave oblecenie pohodlnejsie, ako nieco o 10 cm dlhsie alebo o par cm sirsie? 🤷
A teraz sa do mna kludne pustite so slovami "Kazy nech nosi, co chce!"...aj tak svoj nazor na toto nezmenim 😅.
@oceanahory úplne súhlasím
Je to katastrofa
Neviem si predstaviť moju mamu ako by chodila von bezne s holou prdelou😅
A to za mlada bola kus
Ja tiež nevyzeram zle a práve preto sa nebudem zhadzovať takými handrami
Nebodaj pri dieťati aby sa hanbilo, že mi je všetko vidieť 🫣
Hrôza fakt
Ale hej nesúhlasím,co sa týka postavy komentovanie
Aj 30 kilove si myslia ako vyzerajú dobre v zarezanom a nevyzerajú 😅
Takže o váhu nejde ale o tie vulgárne nezmysly v com sú navlecene
To si ty, ktora si na dovolenke s dcerou a okrem jej zadku a plaviek uz riesis aj cudzie ?
@patrike nie to je ina zena so zdravym rozumom 😁
Neviem, ako tu niektore dosli na spojitost druhu plaviek a ich velkosti s tym, ci je nositelka dama, verna alebo promiskuitna. Na dovolenke na plazi su vsetci anonymni, nepoznaju sa a ta sexica v brazilkach mozno cely rok chodi v predpisovom kostymceku ako manazerka v banke alebo advokatka. Na sud nepojde v priesvitnej bluzke bez podprsenky.
Prave nejaka siva mys priemernej postavy v celotelovych plavkach moze mat doma 5 milencov, ktorych strieda a v posteli robi kdejake nie prave bezne praktiky. Tie celotelove ma, lebo sa hanbi za jazvu po slepom creve.
@anonym_f51c01 Ano, ale ja nepotrebujem zbytocnu pozornost nazvys, ktoru si umelo vytvaram sama...🤷
@oceanahory posobis strašne ublíženo a nesebavedomo. Možno by ti pomohlo sa s niekým porozprávať
@anonym_5aae23 ale vieš ty čo. u nás v robote je jedna čo chodí v šortkách a tielkach a to by som ja v tom na ulicu nevyšla, nemám na to nohy - ale ona v pohode a vôbec to nevyzerá zle v tom zmysle že nemá zrkadlo, proste je teplo, ide v kraťasoch. a tak sebavedomo v tom chodí že jej to aj pristane... a všetko to sú naozaj pekné módne kúsky, fakt sa mi to na nej páči ...
@biba_18 pristat jej to moze, ale nemusi to byt vhodne do zamestnania, ked je to ale obycajne zena, co robi v sklade, tak je to asi aj jedno
@anonym_autor v chirvatsku je to zakázané a pokutované. Keď sa ti niečo nepáči, nahlas si to. Načo zakladať tému na Mk
@anonym_1ce835 to by som musela iba sediet na telefone a cely den nahlasovat, kvoli tomu som sem neprisla
@oceanahory posobis strašne ublíženo a nesebavedomo. Možno by ti pomohlo sa s niekým porozprávať
@anonym_1ce835 😁😁 dakujem za psychologicke okienko, zvazim ❤️.
@oceanahory 🤣😆
@anonym_1ce835 to by som musela iba sediet na telefone a cely den nahlasovat, kvoli tomu som sem neprisla
@anonym_autor tak sa na to vyser a uži si dovolenku? Potrebuješ sa sústrediť vo svojom čase na oddych, na ostatných? Inak asi super dovolenka keď si tu celý deň 😀😀
@oceanahory bolo by už na čase, trošku sebareflexie.
Trochu mimo teraz napíšem: cez víkend sme.boli pozrieť u nás na pálenie vatry. A to bola teda,,podîvaná,,🙊🙉
Mladučke dievčatá vyzerali ako upirky,makeup total des, bez,, ladu a skladu,,ústa oramovane tmavou konturkou, linky ako čarodejnice. Farba na lícach akoby sa pol dňa smazili na razni. Tangá až po pupok vytiahnute a sirocizne čierne dlhé rifle spadnuté až neviem kam. Štíhle,aj baculky. Jedna malá nechty naozaj nepreháňam asi 7 CM,stala vedľa.mna na Kofolu-darmo brala výdavok drobných z pultu-nedarilo sa😂.
Pri tomto zhluku dogabanych mladých dám sú tangace na plazi ešte v pohode 🙊🙊🙊🤣🤣🤣
@anonym_autor tak sa na to vyser a uži si dovolenku? Potrebuješ sa sústrediť vo svojom čase na oddych, na ostatných? Inak asi super dovolenka keď si tu celý deň 😀😀
@anonym_1ce835 pisem popri chystani na plaz, deti dlho vyspavali 😘. Chodime spavat pred polnocou a dovolenku si uzivame, nemusis sa trapit ale dakujem 😁❤️
@oceanahory bolo by už na čase, trošku sebareflexie.
@anonym_1ce835 Ja si ale za svojimi myslienkami, citmi, postojmi a cinmi aj stojim, takze sebareflexiu mam pod kontrolou. To, ze tebe sa nepaci moj sposob vystupovania je skor tvoj problem a nie moj 😉.
@anonym_1ce835 pisem popri chystani na plaz, deti dlho vyspavali 😘. Chodime spavat pred polnocou a dovolenku si uzivame, nemusis sa trapit ale dakujem 😁❤️
@anonym_autor chodíte na pláž cez najväčšie slnko a ešte ku tomu s deťmi? Vtipné. Len aby si nesedela niekde doma a nenudila sa 😀😀 Nepoznám nikoho príčetneho ktroý by šiel s deťmi v takom vaše k moru. A keď už by si aj niekde bola, načo sa staráš o to čo robia cudzí ľudia? Iným sa nemusis páčiť ty.
@anonym_autor no tak si zober tie bombarďáky/purigače svoje na pláž a prestaň sa montovať a rozmýšľať nad inými. Berie ti to energiu aj keď si to neuvedomuješ. Mysli si čo chceš v hlave ale ústočká nechaj zatvorené. Alebo keď si taká múdra rak choď za každou takou na pláži a povedz jej to do oči. A budeš mať pokoj keď tebe to tak prekáža. A buď si istá keď máš dcéru že ona si v teen veku dá také iste plavky.
@anonym_1ce835 Ja si ale za svojimi myslienkami, citmi, postojmi a cinmi aj stojim, takze sebareflexiu mam pod kontrolou. To, ze tebe sa nepaci moj sposob vystupovania je skor tvoj problem a nie moj 😉.
@oceanahory mne je jedno tvoj spôsob vystupovania. Skôr by to chcelo zamakať na sebavedomí, lebo to z toho ako vystupuješ nemáš žiadne. ☺️
@anonym_autor chodíte na pláž cez najväčšie slnko a ešte ku tomu s deťmi? Vtipné. Len aby si nesedela niekde doma a nenudila sa 😀😀 Nepoznám nikoho príčetneho ktroý by šiel s deťmi v takom vaše k moru. A keď už by si aj niekde bola, načo sa staráš o to čo robia cudzí ľudia? Iným sa nemusis páčiť ty.
@anonym_1ce835 presne ja by som ju chcela vidieť ako vyzerá či ako ona hovorí, ma celulitídu, rozťahané kozy po deťoch. Alebo čo keď ona sa tak vysmieva iným ženám…..
Ja mam take plavky. Zarezané v riti. Mam peknú rit, vyformovanu vo fitku
Tak si dám take plavky nech muži slintaju a škaredé závistlivé moralisticke ženy ako ty závidia píšu na koňa
@anonym_c13ea5 to je take...lacne...bleee
Už len pár rokov, a bude sa rovnako ohnivo obhajovať chodenie bez plaviek, hoci sa to teraz zdá nepredstaviteľné. Možno len nejaké nálepky budú 🤭
Veď holé zadky a podprsenky ako vrchný odev sme si tiež nevedeli pred rokmi predstavit.
@anonym_autor no tak si zober tie bombarďáky/purigače svoje na pláž a prestaň sa montovať a rozmýšľať nad inými. Berie ti to energiu aj keď si to neuvedomuješ. Mysli si čo chceš v hlave ale ústočká nechaj zatvorené. Alebo keď si taká múdra rak choď za každou takou na pláži a povedz jej to do oči. A budeš mať pokoj keď tebe to tak prekáža. A buď si istá keď máš dcéru že ona si v teen veku dá také iste plavky.
@anonym_dd0eb1 To je take proste : nepaci sa mi sposob obliekania na verejnej plazi, tak si objednam apartman / dom so sukromnou plazou a plotom z kazdej strany. Tam mozu chodit nahi, v burke, ako len chcu, nik cudzi ich tam pohorsovat nebude.
Len je to drahe ...

@anonym_f51c01 A na svojom tele makas pre seba, svoje zdravie alebo pre inych? 🤔 Cvicis iba preto, aby si svoje telo mohla ukazovat?
@oceanahory ona pomaha muzom, ktori nemaju zeny s peknymi zadkami, tak ako Eliska na MK pomaha zenam, ktore po porode nevyzeraju top a nevladzu, tak velkoryso poskytuje svoje sluzby ich muzom (sama to pisala, je velmi chapava a empaticka 🤣🤣🤣🙈🙈🙈)