Je nosenie plaviek typu brazil cut vkusné?
Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.
@oceanahory mne je jedno tvoj spôsob vystupovania. Skôr by to chcelo zamakať na sebavedomí, lebo to z toho ako vystupuješ nemáš žiadne. ☺️
@anonym_1ce835 To je v poriadku, kazdy moze mat rozne pocity z inych ludi a ich sposobu vyjadrovania, ci prezentovania sa na verejnosti.
Ja napr. neviem brat velmi vazne anonymnych prispievatelov 🤷, hlavne tych, ktori pisu o sebavedomi niekoho ineho napriek tomu, ze oni sami sa boja pisat este aj pod vymyslenym nickom na diskusnom fore 🥴.
hranice vkusu sa bohuzial posuvaju proklate nizko. inteligentne zeny si nastastie nemusia dvihat sebavedomie otrcanim zadkov vo vykrojenych plavkach alebo predkov v zarezanych leginach.
@anonym_dd0eb1 To je take proste : nepaci sa mi sposob obliekania na verejnej plazi, tak si objednam apartman / dom so sukromnou plazou a plotom z kazdej strany. Tam mozu chodit nahi, v burke, ako len chcu, nik cudzi ich tam pohorsovat nebude.
Len je to drahe ...
@patrike presne však keď sa jej nepáči načo ide na pláž ? Načo ide na dovolenku keď sa jej nepáči čo vidí. Kebyže sa porušuje zákon na pláži že nemôžeš mať brazilky nepoviem ale všetko je legálne. Takže to jej frflanie nepomôže. Tak načo sa sťažuje aj tak s tým nič neurobí a ľudia si budú robiť čo chcú aj keby sa na hlavu postaví 😂a aj ostatné jak keby to zmenili tým že tu budú hovoriť jak zo je lacné. Nič sa nezmení ďalej sa to bude nosiť 😆
Fotka? Ja netuším, aký je to "cut".
@anonym_91294f toto je brasil cut. Úprimne, na takejto riti mi to nevadí, neriešim. Horšie je, keď si to na seba natiahnu nesúdne, rozkydnuté zadky... Vo všeobecnosti ale tento trend moc nechápem. Za iných okolností by ženy hulákali, že ich niekto očumuje, titulovali úchylov a pod., ale na kúpalisku/pláži im nevadí producírovať s polkami von😉
@anonym_1ce835 To je v poriadku, kazdy moze mat rozne pocity z inych ludi a ich sposobu vyjadrovania, ci prezentovania sa na verejnosti.
Ja napr. neviem brat velmi vazne anonymnych prispievatelov 🤷, hlavne tych, ktori pisu o sebavedomi niekoho ineho napriek tomu, ze oni sami sa boja pisat este aj pod vymyslenym nickom na diskusnom fore 🥴.
@oceanahory škoda že tu nemám vymyslený nick ako ty 🙂
@anonym_91294f toto je brasil cut. Úprimne, na takejto riti mi to nevadí, neriešim. Horšie je, keď si to na seba natiahnu nesúdne, rozkydnuté zadky... Vo všeobecnosti ale tento trend moc nechápem. Za iných okolností by ženy hulákali, že ich niekto očumuje, titulovali úchylov a pod., ale na kúpalisku/pláži im nevadí producírovať s polkami von😉
@tiezjedna ono vieš, práve také čo nemaju problem s takýmito plavkami sa nebudú po nikom ani rozkrikovat že ich očumuje a podobne 🙂 väčšinou sú to iné
@oceanahory škoda že tu nemám vymyslený nick ako ty 🙂
@anonym_1ce835 Vies co...za mna to skoda teda vobec nie je 😅.
@oceanahory už ma fakt nebavíš , 2 roky tu otravuješ
@oceanahory vies o novej funkcii blokovania anonyma v diskusii? 😀 na tvojom mieste vyuzijem a uzivam si pekny den
@tiezjedna ono vieš, práve také čo nemaju problem s takýmito plavkami sa nebudú po nikom ani rozkrikovat že ich očumuje a podobne 🙂 väčšinou sú to iné
@anonym_1ce835 by si sa divila... Mám neterku, mladá kočka, ktorá má neustále poznámky na svojich kolegov, akí sú to uslintaní blbci, že vždy keď príde do práce v sukni, tak jej hľadia na zadok, pohoršuje sa nad tým, aké jej je to nepríjemné... Na druhej strane sa pokojne vypraví na kupko v tangách a príde jej to úplne normálne. Takže asi tak😂
@oceanahory už ma fakt nebavíš , 2 roky tu otravuješ
@anonym_1ce835 Ahaaa, takze mam obdivovatela 😎! Toto mi ale teraz celkom zvysilo to moje "nizke" sebavedomie 😅.
@aurelia2000 Ved nudisticke plaze su tu uz desatrocia a prave som si spomenul na Zandarov zo Saint Tropez, ako nahanali nudistov.
@patrike Na nudistickych sa bude chodiť ako vždy, ale na "normalnych" sa budú nosiť len tie nálepky. Chlapi budú naďalej nosiť kupacie šortky, ich by taká sprostosť zarezazat si plavky fo zadku ani nenapadla. Tak vidím plážovú budúcnosť 😂
@oceanahory vies o novej funkcii blokovania anonyma v diskusii? 😀 na tvojom mieste vyuzijem a uzivam si pekny den
@sisa_s Vazne? To som teda nevedela, dik za tip uz sa tak stalo 👍🤗
@anonym_dd0eb1 To je take proste : nepaci sa mi sposob obliekania na verejnej plazi, tak si objednam apartman / dom so sukromnou plazou a plotom z kazdej strany. Tam mozu chodit nahi, v burke, ako len chcu, nik cudzi ich tam pohorsovat nebude.
Len je to drahe ...
@patrike vždy keď čítam tieto kecy o tom, že keď sa ti nepáči, tak si zaplať súkromné, odíď, zavri sa a podobne ... sa smejem hlasno ...
toto hovoria všetci tí, čo neberú ohľad na ostatných - či sa jedná o pláže, alebo o reštaurácie, školy, bytové domy, hotely alebo aj domy, golfové ihriská, lietadlá, rúška počas covidu a dalo by sa pokračovať ...
a keď to ľuďom začne liezť na nervy, si kúpia... kúpia si prístup na súkromnú pláž, pôjdu do drahej reštaurácie alebo klubu, dieťa dajú do súkromnej školy, kúpia si byt v dome kam sa nedostaneš ani ku schránkam, pôjdu do drahého hotela, kúpia si dom vo vilovej štvrti za vysokým plotom, založia golfové kluby kde si členstvo nekúpiš, budú lietať businessom a sedieť vo vip salonikoch na letisku (pokiaľ nebudú lietať svojimi lietadlami)... a nie je to iba o peniazoch, to mi ver ...
a znova tí istí budú kvikať - že aj oni chcú!!
@patrike Na nudistickych sa bude chodiť ako vždy, ale na "normalnych" sa budú nosiť len tie nálepky. Chlapi budú naďalej nosiť kupacie šortky, ich by taká sprostosť zarezazat si plavky fo zadku ani nenapadla. Tak vidím plážovú budúcnosť 😂
@aurelia2000 pokiaľ dobre vidím na pláži niektorí chlapi nosia slipy. A tie sú tiež obtiahnuté
Ja mam 40 a tango plavky gatky a nuda plaze a hore bez a podobne tu boli vzdy, ak ma niekto pekny zadok preco nie 🙂 ak niekto nema az taky pekny zadok ale vela odvahy, tiez jeho vec, ja na take nemam zadok ani odvahu, tak pekne nosim klasicke.
Nevidim dovod preco by som sa nad tym mala pohorsovat. A ked sa niekoho chlap okato pozera na zenske zadky, tak by jeho zene mal v prvom rade vadit jej muz a nie cudzie zeny ❤️.
Pre mna su zasa nepochopitelne biele panske plavko-slipy, akoze nie nie 😅 ale co narobim, kazdy nosi co chce.
@patrike vždy keď čítam tieto kecy o tom, že keď sa ti nepáči, tak si zaplať súkromné, odíď, zavri sa a podobne ... sa smejem hlasno ...
toto hovoria všetci tí, čo neberú ohľad na ostatných - či sa jedná o pláže, alebo o reštaurácie, školy, bytové domy, hotely alebo aj domy, golfové ihriská, lietadlá, rúška počas covidu a dalo by sa pokračovať ...
a keď to ľuďom začne liezť na nervy, si kúpia... kúpia si prístup na súkromnú pláž, pôjdu do drahej reštaurácie alebo klubu, dieťa dajú do súkromnej školy, kúpia si byt v dome kam sa nedostaneš ani ku schránkam, pôjdu do drahého hotela, kúpia si dom vo vilovej štvrti za vysokým plotom, založia golfové kluby kde si členstvo nekúpiš, budú lietať businessom a sedieť vo vip salonikoch na letisku (pokiaľ nebudú lietať svojimi lietadlami)... a nie je to iba o peniazoch, to mi ver ...
a znova tí istí budú kvikať - že aj oni chcú!!
@biba_18 Rozlisoval by som medzi obtazovanim okolia sirenim infekcie bez ruska alebo hlukom / zapachom a medzi nosenim plaviek, ktore priamo nikoho neobtazuje, len to niekoho rozculuje.
To vážne ,si až takto vsimate ľudí a ešte celulitídu aká je ? Alebo tvar zadku
@minenkaa ja som bola vcera vo vodnom parku a vsimla som si len jednu mamicku v takych plavkach a vlastne by som si ju nevsimla , keby nebola hnet vedla mna a jej babo nerevalo ako posadnute. Mala take plavky krasny zadocek silikonove prsia a cela velmi pekna . Ziadne negativne pocity som z tych plaviek nemala ( ja by som si to nedala lebo ten pocit latky zarezanej v zadku nemam rada + nie je to moc hygienicke) Raz v zivote som mala tanga plavky s kristalmi na prdeli vo Vegas na dovci 😂co som kupila v hoteli a kamosky ze mas peknu rit a rychlo si tiez kupili take iste v inych farbach . Mne je jedno ako to vyzera no pohodlne to nie je . V skutocnosti bombardaky ako Bridget Jones mala su pohodlnejsie . Ale inak minimalne pozeram na tie tela ja sa sustredim na moje deti este stale su dost male takze musim robit helikopteru. Pre mna cim menej ludi tym lepsie jedno co maju na sebe .Nemam rada dav.
@aurelia2000 okrem talianov 🙂 tych uz to teda napadlo a vo velkych poctoch aj zarezane v zadku, aj biele 😂 a to je zasa pre mna, ze radsej stovky zien hore, dole, hocico bez ale tak kazdemu sa nam ine ne/paci
@aurelia2000 pokiaľ dobre vidím na pláži niektorí chlapi nosia slipy. A tie sú tiež obtiahnuté
@minenkaa no pre niektorych je tvar zadku sokantny, hlavne tie zadky, ktore su rozlozene opacne, ze dole nic a pod pasom nahromadeny zhrckaveny tuk.
@anonym_dd0eb1 inak fakt, tie obtiahnute vajcia su na urovni tavieho kopyta. Aj muzi by mohli radsej volit sortkove plavky kvoli estetike😃
@biba_18 Rozlisoval by som medzi obtazovanim okolia sirenim infekcie bez ruska alebo hlukom / zapachom a medzi nosenim plaviek, ktore priamo nikoho neobtazuje, len to niekoho rozculuje.
@patrike ty rozlišuj - ja nerozlišujem... detto politika, celkovo svetonázor ... robme si čo chceme - ale nekvikajme, že tí druhí to chcú tiež po svojom ...
Za mňa sa tu zbytočne každý s každým hada lebo proste nič tým nikto nezmení budú sa nosiť brazilky, tangače aj plavkové slipy.
@anonym_autor ja si myslím, že je to o hlave, o nastavení. A stále o Tom istom. Dokazovaní si, že som cool, fit, trendy, moderná presne v štýle instagramu, no ma druhej strane vo svojom vnutri nenaplnená, nesebaista, nemilovana...vyrovnaná, lubena žena sa cíti perfektne aj v normálnych celých plavkách al.klasickych bikinách. Veď v dnešnej dobe sú tak krásne rafinované aj sexy plavky bez toho, aby bol strih takýto abnormálny. Navyše si myslím, že aj farbu plaviek keď si žena vyberie takú, v ktorej žiari, tak netreba žiadne sieťované gaťky. Áno, súhlasím s názormi, že v poslednej dobe je to už príliš. Na ulici som niekoľkokrát videla aj akože "top" taký len pásik cez prsia (bandeau či tak nejak) a k tomu kraťasy s polkami vonku + prudko zmalovana okonturovana tvár a pusa, kde je prirodzenosť? Kde sú také tie pekné letné trendy v líčení? Napr výrazná farebná linka na očiach, al. cyklamenovy rúž a jemne oči so špirálou...toto sa mi páči oveľa viac
@anonym_autor chodíte na pláž cez najväčšie slnko a ešte ku tomu s deťmi? Vtipné. Len aby si nesedela niekde doma a nenudila sa 😀😀 Nepoznám nikoho príčetneho ktroý by šiel s deťmi v takom vaše k moru. A keď už by si aj niekde bola, načo sa staráš o to čo robia cudzí ľudia? Iným sa nemusis páčiť ty.
@anonym_1ce835 neviem kto je tu nepricetny, plaze su aj teraz plne a sme vacsinu casu vo vode, nelezime na slnku. Nebudem chodit na dovolenke spavat vecer o osmej aby som bola na plazi rano. Deti nemam male.
@oceanahory anonymov sa musim zastat, lebo v tomto kurieni ani ja pod svojim nickom uz davno nepisem. Usetrim si tak vela energie 😁
To vážne je to pobúrenie až také silné, že musíš zakladať anonymnu tému?
Nech si každý nosí, čo chce.
Bombardaky, tangá, brazilky... Osobne mi je to jedno, extrém samozrejme pozornosť pritiahne, pozriem ale o min.zabudnem. odporúčam tento prístup, ušetriš si more vlastného pobúrenia a frustrácie z iných..
Akurát, tak chodiť po ulici, dotrepat sa do baru a pod., to je nevkusné a buranske.
Ale čo už, nie každý má mentálnu kapacitu to poňať...
A so sebauctou to má pramálo spoločného..
@sisa_s ja už ju mám davno zablokovanú 😄

Už len pár rokov, a bude sa rovnako ohnivo obhajovať chodenie bez plaviek, hoci sa to teraz zdá nepredstaviteľné. Možno len nejaké nálepky budú 🤭
Veď holé zadky a podprsenky ako vrchný odev sme si tiež nevedeli pred rokmi predstavit.
@aurelia2000 Ved nudisticke plaze su tu uz desatrocia a prave som si spomenul na Zandarov zo Saint Tropez, ako nahanali nudistov.