icon

Je nosenie plaviek typu brazil cut vkusné?

Dnes o 05:17

Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.

Strana
z6
anonym_1ce835
Dnes o 09:43
@sisa_s

@anonym_1ce835 keby si ju mala zablokovanu, tak podla noveho systemu by si nevidela ani jej prispevky a nevedela na nu reagovat 😀 takze si nevymyslaj

@sisa_s blokla som ju po mojom poslednom komentári že otravuje, lebo ma nebaví čítať jej drísty. Takže nevymyslam 😘

oceanahory
Dnes o 09:45
@sisa_s

@anonym_1ce835 keby si ju mala zablokovanu, tak podla noveho systemu by si nevidela ani jej prispevky a nevedela na nu reagovat 😀 takze si nevymyslaj

@sisa_s A aky ma zmysel tato blokacia, ked napriek tomu vidim rekacie anonymov na moju osobu skrz reakcie inych 😅😭?

anonym_1ce835
Dnes o 09:47
@anonym_autor

@anonym_1ce835 neviem kto je tu nepricetny, plaze su aj teraz plne a sme vacsinu casu vo vode, nelezime na slnku. Nebudem chodit na dovolenke spavat vecer o osmej aby som bola na plazi rano. Deti nemam male.

@anonym_autor vieš o tom že ťa vie spáliť aj vo vode ? A to aj rýchlejšie. Takže keď si terza na pláži tak radšej budeš ma Mk? Nesranduj 🤣🤣 takže asi žiadna dovolenka nieje

anonym_a59cf9
Dnes o 09:48

Ja osobne brazilky nosim tiez. Mam dve deti a postavu mam udrziavanu a vysportovanu. Kazdopadne ich nosim preto, lebo sa v nich citim prijemne a vobec neriesim ci niekto zazera, ocumuje, kritizuje, zavidi- je mi to dost jedno a beriem to, ze to je problem cloveka, ktory riesi akymkolvek sposobom co mam na sebe a aku mam postavu 🙂 Tak ako neriesim ja co si oblecu ini- ked sa v tom citia prijemne, je im dobre a to je najdolezitejsie.

fasta_la
Dnes o 09:50

inač, v obchode je tak veľa strihov plaviek , lebo všetci majú možnosť výberu a nosiť si čo chcú.
Ja nosím rada brazilky, tie plienkové nohavičky obyčajného strihu neznesiem, všade ma to ťahá... a neodsudzujem ženy, ktorým zas vyhovuje ten strih... akože, každý nech si nosí čo chce... a pri vode/bazene, mne nevadia ani ak má niekto tangáče, absolútne neriešim druhých..je mi to úplne jendo..každý nech má to, v čom sa cíti dobre...

bg92
Dnes o 10:08

Ja neviem co za nevyrovnane osoby sem prispievaju.
V zivote by ma to nenapadlo riesit a uz vobec nie zakladat o tom online diskusie. Co mate za smutny zivot?
Ked si da aj 100kg zena tangace tak co? Alebo 60rocny pupkaty sivy dedo mini slipky? Iba osoba nespokojna sama so sebou sa nad tym pozastavi, je mi vas luto ozaj, musi sa vam tazko zit
Ja veru nosim brazilky aj tangacove plavky. Od dnes este viac hrdo :D

anonym_a67b0a
Dnes o 10:11
@fasta_la

inač, v obchode je tak veľa strihov plaviek , lebo všetci majú možnosť výberu a nosiť si čo chcú.
Ja nosím rada brazilky, tie plienkové nohavičky obyčajného strihu neznesiem, všade ma to ťahá... a neodsudzujem ženy, ktorým zas vyhovuje ten strih... akože, každý nech si nosí čo chce... a pri vode/bazene, mne nevadia ani ak má niekto tangáče, absolútne neriešim druhých..je mi to úplne jendo..každý nech má to, v čom sa cíti dobre...

@fasta_la že plienkové nohavičky😀, myslíš tie so šnúrkami na bokoch?

betulinka1
Dnes o 10:20

@anonym_autor mám 45 + a fakticky je mi uplne jedno co ma kto na plazi na sebe ake plavky. Jeden zadok hore dole. Mne osobne naprikald vadi iba ak sa niekto promenaduje hore bez, nie lezi na lehátku ale ide sa tak prejst, zaplávať si a tak. To podla mna patri na nuda plaz. Ak si lezi a opaľuje sa, je to ok. Taketo je podla skor mimo ako ked ukazuje zadok v tangacoch.

anonym_d987ff
Dnes o 10:31

Ženy a mladé baby už dávno stratili súdnosť. Čo si dnes dokážu obliecť je katastrófa. Ja mám vyšportovanú postavu, ale navliecť na seba hore spomenuté oblečenie by som nedokázala. Dnes prišla kolegyňa do práce v priesvitnom krátkom tope nad pupok, s holým chrbtom, nálepkami na prsiach. Nohavice tiež priesvitné, pod nimi čierne tangáče. No hnus, nemám nič proti ženám, ktoré majú nadváhu, mnohé za to nemôžu, ale tu mi to príde doslova vulgárne. Robíme ešte v kolektíve kde je 90% chlapov. Mne osobne by tie pohľady vadili.

sisa_s
Dnes o 10:38
@oceanahory

@sisa_s A aky ma zmysel tato blokacia, ked napriek tomu vidim rekacie anonymov na moju osobu skrz reakcie inych 😅😭?

@oceanahory trosku nedomyslene je to este 😀 ale aspon v inych diskusiach ti da pokoj

anonym_16d0e8
Dnes o 10:49

@anonym_autor plavky do mesta nepatria ale..ja mam peknu postavu, pekny zadok a siroke boky..v takom strihu vyzera moj zadok lepsie a citim sa potom lepsie. Na kupalisko na SK by som si nieco moc odhalene nedala, ale na plazi na dobolenke? Preco nie

procrastique
Dnes o 10:49

Nevadí mi to, rátam skôr s variantou, že žena ktorá má úplne zakrytú riť má pravdepodobne menštruáciu a zvolila menštruačné gate, čiže sa mi to hnusí o čosi viac než brazílky.

Nehovoriac o tom, že klasické gaťky zakrývajú asi tak o 5cm širšie ritné polky a keď sa tvárime, že najtajnejší je anál na riti, tak ten je zakrytý rovnako v brazílkach aj v obyčajných. Takže ok. Hentá dolná ritná čiara je ukázaná aj v obyčajných aj brazílskych, čiže žiaden rozdiel.

anonym_309add
Dnes o 11:10

@anonym_autor odporucam Donauinsel vo Viedni. Velka nudaplaz, ale mnohi starsi pani sa tu nahi prechadzaju alebo korculuju aj mimo nudaplaze. Fakt krasny pohlad🤣
Radsej brazil cut ako toto😂

mandzula
Dnes o 11:12

Esteze chodime na nudaplaze, tam nikoho nase polky netrapia.

biba_18
Dnes o 11:13
@mandzula

Esteze chodime na nudaplaze, tam nikoho nase polky netrapia.

@mandzula madžula, ty sa nezdáš 😂😂

patrike
Dnes o 11:15
@anonym_309add

@anonym_autor odporucam Donauinsel vo Viedni. Velka nudaplaz, ale mnohi starsi pani sa tu nahi prechadzaju alebo korculuju aj mimo nudaplaze. Fakt krasny pohlad🤣
Radsej brazil cut ako toto😂

@anonym_309add Totok, tam som skoro do Dunaja zakeroval, take prisery oboch pohlavi tam boli, doteraz mam z toho nocne mory. A kamos este vravel ; pockaj, uvidis aj bobra. Len zabudol povedat, ze bude mat 65 rokov a jej samec 70, pivne brucho a mini pipika.

mandzula
Dnes o 11:16
@biba_18

@mandzula madžula, ty sa nezdáš 😂😂

@biba_18 Ja viem, chapem, ze to tak nevyzera, ale som hocico, len nie daka "konzerva".😄

anonym_309add
Dnes o 11:17
@patrike

@anonym_309add Totok, tam som skoro do Dunaja zakeroval, take prisery oboch pohlavi tam boli, doteraz mam z toho nocne mory. A kamos este vravel ; pockaj, uvidis aj bobra. Len zabudol povedat, ze bude mat 65 rokov a jej samec 70, pivne brucho a mini pipika.

@patrike 🤣🤣🤣

jaroe
Dnes o 11:46
@anonym_dd0eb1

@anonym_autor no tak si zober tie bombarďáky/purigače svoje na pláž a prestaň sa montovať a rozmýšľať nad inými. Berie ti to energiu aj keď si to neuvedomuješ. Mysli si čo chceš v hlave ale ústočká nechaj zatvorené. Alebo keď si taká múdra rak choď za každou takou na pláži a povedz jej to do oči. A budeš mať pokoj keď tebe to tak prekáža. A buď si istá keď máš dcéru že ona si v teen veku dá také iste plavky.

@anonym_dd0eb1 nekecaj, nie každá teenagerka sa chce a postrebuje odhaľovať. To je blbosť jak mraky

Strana
z6