Je nosenie plaviek typu brazil cut vkusné?
Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.
Isto tu budes mat komentare a nazory, nech sa staras o seba a je to kazdeho vec a nech ukazuje kto chce co chce.
Faktom naozaj je, ze dnes naozaj vela zien ma take plavky, ze sa promenaduju takmer hole a uplne ledva maju zakryte nejake intimne partie.
to že niekto chodí v plavkách po ulici je úplné ignorantstvo, bez ohľadu na strih plaviek…
@anonym_autor a nosia to aj "tučibomby" ?.....please foto...nech si pobavíme.... 😁😁😁👉
Zial, je to tak. Zeny zo seba urobili obycajne ….
Fotka? Ja netuším, aký je to "cut".
@anonym_91294f neviem ci sa to tak presne vola, ale uplne celu rit je vidiet . Aj jest ti prestane chutit 🤣
to že niekto chodí v plavkách po ulici je úplné ignorantstvo, bez ohľadu na strih plaviek…
@ivicatolic to je ubohe, co sa chces vysmievať zo žien, ktoré majú nadváhu?
@biba_18 no, pre mna je dalsi vrchol nevkusu tie leginy, co su ako druha koza. Som normalne videla, ze babam vidno celulit. cez to. A takto po meste, pomedzi deti... prvy krat, v suvislosti s nimi, som sa dozvedela, co je tavi prst
@ivicatolic to je ubohe, co sa chces vysmievať zo žien, ktoré majú nadváhu?
@biba_18 no, pre mna je dalsi vrchol nevkusu tie leginy, co su ako druha koza. Som normalne videla, ze babam vidno celulit. cez to. A takto po meste, pomedzi deti... prvy krat, v suvislosti s nimi, som sa dozvedela, co je tavi prst
@anonym_7f6ad6 ano, aj to je strasne
Niekomu je jedno, že vzbudzuje u druhých znechutenie.Mne sa to osobne páči, ak má žena pekný zadok a stehná bez celulitidy. V ostatných prípadoch, kde je iba vysoké sebavedomie a vyzerá to zle mi je skôr ĺúto tých žien, že sa nevidia optikou ostatných. Mne celkom prekážalo vlani na rušnej pláži hore bez. Ležali priamo pri schodoch-pri vstupe na pláž,aby ich nebodaj niekto neprehliadol. Ale iba si pomyslím svoje a deň mi to teda nepokazí. Vieš, každý má právo strápňovať sa a pútať pozornosť svojou nechutnou riťou podľa svojej chuti, tak nech. Ich vizitka.
Že vás takto hneď zrána baví navážať sa do "tučibomb". Potrebujete si naštartovať sebavedomie do nového dňa?
Za mňa sú určité kúsky oblečenia, ktoré by nemali byť nosené nikým. Priesvitné legíny, koženkové nohavice o 4 čísla väčšie než je treba, tepláky, elegantná blúzka a tenisky. A plavky sú kapitola sama o sebe. Neznášam tie, ktoré sú zarazené až do kačeny a je vidieť lonovú kosť. Ale aby ma to pohoršovalo až do takejto miery? Ak ti to vadí, nepozeraj sa na to.
@anonym_autor a nosia to aj "tučibomby" ?.....please foto...nech si pobavíme.... 😁😁😁👉
@ivicatolic Že zrovna ty budeš tak primitívne trápna som nečakala.
A chlapi potom slintaju a slintaju,asi toto druhym zenam vadi najviac.Keby to bolo len cisto medzi zenami,tam by to ziadnej nevadilo.
@ivicatolic prosím zmaž to, naozaj je to ponizujuce
@ivicatolic prosím zmaž to, naozaj je to ponizujuce
@anonym_autor Tvoja odpoveď na to tiež, tak neviem na čo sa teraz hráš.
Ja len rozmyslam - ked ta to tak tankuje preco nejdes volakde na plaz v arabskych alebo africkych krajinach - tam najdes cudne zahalene zeny a si happy. Mne sa to tiez nepaci a na plaz v dovolenkovej spicke ani neplachnem, lebo neznasam davy ludi - ci uz su to kypre zeny v bikinach alebo chlapi s pivovarskym bruchom a tenkymi nozickami - je mi to jedno.
@anonym_autor podla mna tento zadkovoodhalujuci trend spustili tie hnusne zarezane leginy.
@anonym_autor mne by ani tie plavky nejak neprekážali, pokiaľ sú nosené na mieste na to určenom, ale absolútne nechutné mi prídu kraťasy, z ktorých vykúka polka zadku 🤢 nevidím v tom absolútny zmysel a vždy mi je z toho na grcanie, aj keď sa človek snaží ignorovať to, tak to oči pritiahne, žiaľ 😭
Ja mam take plavky. Zarezané v riti. Mam peknú rit, vyformovanu vo fitku
Tak si dám take plavky nech muži slintaju a škaredé závistlivé moralisticke ženy ako ty závidia píšu na koňa
Ja som asi moc staromodna, ale ja nemam pochopenie uz ani pre kratasy, z ktorych trci zo zadu polka zadku 🥴...bez ohladu na vek, ci typ postavy.
Ja ked vidim peknu, stihlu zrelu zenu (matku) v kratasoch, ktore su ako opasok, tak sa hanbim za nu. 🫣 A nie, nikomu nic nezavidim, sama som stihla sportujem, ale nechcem putat pozornost alebo sa citit lacno. Odovodnenie, ze je to pohodlne tiez neverim...preco je taketo vyzyvave oblecenie pohodlnejsie, ako nieco o 10 cm dlhsie alebo o par cm sirsie? 🤷
A teraz sa do mna kludne pustite so slovami "Kazy nech nosi, co chce!"...aj tak svoj nazor na toto nezmenim 😅.
Ja mam take plavky. Zarezané v riti. Mam peknú rit, vyformovanu vo fitku
Tak si dám take plavky nech muži slintaju a škaredé závistlivé moralisticke ženy ako ty závidia píšu na koňa
@anonym_c13ea5 Tak aspon si uprimna a priznavas, ze tvojim cielom je, aby po tebe slintali cudzi muzi 👍...
Baby sa povyzliekaju pomaly do naha a potom sa akoze stazuju na zizacov. :D
@anonym_c13ea5 Tak aspon si uprimna a priznavas, ze tvojim cielom je, aby po tebe slintali cudzi muzi 👍...
@oceanahory to je môj druhotný ciel, prvý je aby škaredé ženy závideli
Nečum a máš po probléme
Baby sa povyzliekaju pomaly do naha a potom sa akoze stazuju na zizacov. :D
@anonym_110dc0 Ooch presne...to je taky trend aj vo fitku 🥴. Zboznujem baby stazujuce sa v satni na zizacov a ked sa pozries, ako su oblecene alebo skor neoblecene 😅.... Sortky zarezane v zadku, polka riti vonku a braletka 🤷, ved ja sa neviem miestami inam pozriet, ked robia drepy, nie to muzi...🙈
A chlapi potom slintaju a slintaju,asi toto druhym zenam vadi najviac.Keby to bolo len cisto medzi zenami,tam by to ziadnej nevadilo.
@anonym_25ebcc slintajú? Tak to asi len nejaký chudáci 🙄 Normálny chlap ti povie, že to je nevkusná hrúza. Aj na 50kg tele, aj ma 100.kg tele.
@oceanahory to je môj druhotný ciel, prvý je aby škaredé ženy závideli
@anonym_c13ea5 Chapem, mas uzasne zivotne ciele 🥹👏.

Fotka? Ja netuším, aký je to "cut".