icon

Je nosenie plaviek typu brazil cut vkusné?

Dnes o 05:17

Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.

anonym_9eac40
Dnes o 05:56
@anonym_c13ea5

@oceanahory to je môj druhotný ciel, prvý je aby škaredé ženy závideli

@anonym_c13ea5 To, že si o tebe iná žena myslí, že si lacná neznamená, že je škaredá. Len je na inej úrovni, aspoň na nejakej.

anonym_c13ea5
Dnes o 05:57
@anonym_5362b5

@anonym_25ebcc slintajú? Tak to asi len nejaký chudáci 🙄 Normálny chlap ti povie, že to je nevkusná hrúza. Aj na 50kg tele, aj ma 100.kg tele.

@anonym_5362b5 tak to sa mýliš

sovica
Dnes o 05:57

Umelo vytvorená téma?🙄 Lebo nám nestačí jedna 16 stranová o brazilkách, však?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-zabranit-dcere-v-noseni-tangacovych-plaviek/?page=16#post-90409761

anonym_c13ea5
Dnes o 05:58
@anonym_9eac40

@anonym_c13ea5 To, že si o tebe iná žena myslí, že si lacná neznamená, že je škaredá. Len je na inej úrovni, aspoň na nejakej.

@anonym_9eac40 nemoralizuj a priznaj že závidis

martinka17
Autor odpoveď zmazal
anonym_5362b5
Dnes o 05:58
@anonym_c13ea5

Ja mam take plavky. Zarezané v riti. Mam peknú rit, vyformovanu vo fitku
Tak si dám take plavky nech muži slintaju a škaredé závistlivé moralisticke ženy ako ty závidia píšu na koňa

@anonym_c13ea5 si predstav, že môj muž by neslintal nad takou lacnou promenádou. Nech je tvoja riť akokoľvek vysekaná z fitka 😀 A asi ti tá riť veľmi nepomohla k zdravému sebavedomiu, lebo zdravo sebavedomá žena takéto pohľady nepotrebuje.

anonym_a67b0a
Dnes o 06:00
@oceanahory

@anonym_110dc0 Ooch presne...to je taky trend aj vo fitku 🥴. Zboznujem baby stazujuce sa v satni na zizacov a ked sa pozries, ako su oblecene alebo skor neoblecene 😅.... Sortky zarezane v zadku, polka riti vonku a braletka 🤷, ved ja sa neviem miestami inam pozriet, ked robia drepy, nie to muzi...🙈

@oceanahory to nepis, ze sa nemas kam pozriet, mna tu minule obvinili ze naco cumim na zeny so zarezanymi leginami, ze staci necumiet, este tu z teba urobia ocumovacku zien🙄

oceanahory
Dnes o 06:01
@anonym_c13ea5

@anonym_c13ea5 Vies co ja sa priznavam, ja ti zavidim...ale nie tvoje "mega sexy telo", ale tvoje sebavedomie a jednoduchost v zmyslani, ved ty musis byt strasne stasny clovek 👍.

anonym_9eac40
Dnes o 06:02
@anonym_c13ea5

@anonym_c13ea5 Ty, tvoj zadok a tvoja pochybná sebadôvera sú mi u riti. U mojej zahalenej riti.

oceanahory
Dnes o 06:03
@anonym_a67b0a

@oceanahory to nepis, ze sa nemas kam pozriet, mna tu minule obvinili ze naco cumim na zeny so zarezanymi leginami, ze staci necumiet, este tu z teba urobia ocumovacku zien🙄

@anonym_a67b0a Ved ale to sa tam pozries ci chces, ci nechces, to je taky bizar 🙈...

anonym_a67b0a
Dnes o 06:05
@oceanahory

@anonym_a67b0a Ved ale to sa tam pozries ci chces, ci nechces, to je taky bizar 🙈...

@oceanahory no ved ja viem, vo fitku sa neda cumiet do stropu. Ale niektore co tu prevadzali pri kritike zarezanych leginov v zadku, no skoda reci. Ja som doteraz nepochopila tento odev.

anonym_80eb1d
Dnes o 06:06

Pravdu majú vždy legíny a deti. Mám nadváhu, zadok si opaľujem vždy. Síce nenosím tanga, či brazil, alebo čo to je, ale opalit sa chcem aj na zadku. Kvôli nadváhe, alebo niekomu, komu sa nepáčim nebudem chodiť predsa biela. Ja chcem byt opálená, čo si o tom ty myslíš mi je jedno. Ty neplatíš moje účty, nekupuješ mi jedlo, tak tvoj názor na moju riť mi je na nič 😉 ak sa ti nepáčia ženské zadky na dovolenke, zostaň sedieť doma, je to jednoduché….

anonym_695a2b
Dnes o 06:08
@anonym_c13ea5

@anonym_c13ea5 Ale prečo by mala závidieť? Možno niektoré ženy naozaj závidia, ale v tom prípade závidia celkovo peknú postavu, kľudne aj oblečenú úplne, alebo v klasických plavkách. Aby som videla, že má niektorá postavu na závidenie, nemusí byť dotyčná (polo)nahá. Takže v tomto prípade si myslím, že naozaj je to len vyjadrenie znechutenia, nie závisť.

anonym_b18bbd
Dnes o 06:08

Milujem najviac logiku na koníku. Ak sa ti niečo nepáči, alebo hnusí , tak si len zelená od závisti. Tiež by som si priala mať také jednoduché zmýšĺanie.

anonym_5aae23
Dnes o 06:11

Je to hrôza.
Tie zenynemajú žiadnu sebareflexiu, vo vnútri su neisté a neveria si, tak si potrebuju dodať sebavedomie tým, že vzbudzujú pozornosť .Asi inym nevedia zaujať
A ďalšia kapitola obdivujem zeny s nadvahou ktoré sa oblečú do braziliek, tanga, legin, ci kraťasov na pol rite, ci ineho vyzývaveho oblecka ci ozaj nemajú doma zrkadlo
A to som stihla, vysportovana a vysoká ale tak lacno by som sa určite neukazovala, pre rýpalky, že určite nemám na to postavu

ivicatolic
Dnes o 06:16
@anonym_autor

@ivicatolic prosím zmaž to, naozaj je to ponizujuce

@anonym_autor ponižujúce je to si obliecť , podľa mňa tým stráca žena na hodnote, a to že si to oblečie ešte aj buchta je na pobavenie.... bodka 😁👉.... pozdravujem týmto všetky buchtičky, ktoré sa vedia obliecť, majú vkus, a tým vynikajú 🙂👍👍👍

biba_18
Dnes o 06:16
@anonym_5aae23

Je to hrôza.
Tie zenynemajú žiadnu sebareflexiu, vo vnútri su neisté a neveria si, tak si potrebuju dodať sebavedomie tým, že vzbudzujú pozornosť .Asi inym nevedia zaujať
A ďalšia kapitola obdivujem zeny s nadvahou ktoré sa oblečú do braziliek, tanga, legin, ci kraťasov na pol rite, ci ineho vyzývaveho oblecka ci ozaj nemajú doma zrkadlo
A to som stihla, vysportovana a vysoká ale tak lacno by som sa určite neukazovala, pre rýpalky, že určite nemám na to postavu

@anonym_5aae23 ale vieš ty čo. u nás v robote je jedna čo chodí v šortkách a tielkach a to by som ja v tom na ulicu nevyšla, nemám na to nohy - ale ona v pohode a vôbec to nevyzerá zle v tom zmysle že nemá zrkadlo, proste je teplo, ide v kraťasoch. a tak sebavedomo v tom chodí že jej to aj pristane... a všetko to sú naozaj pekné módne kúsky, fakt sa mi to na nej páči ...

anonym_8f3701
Dnes o 06:17

Vobec to neni o pozornosti..mám 43r a som práve tiež na dovolenke a tiež mám brazil..nemám super vyformovaný zadok ale na svoj vek a po dvoch pôrodoch mám stále super postavu ale hlavne je mi to úplne jedno..proste tie brazílky sú ovela pohodlnejšie ako klasické plavky!!! Mať na sebe obyčajne plavky a vidieť ženy čo si ich vkuse opravujú a vyťahujú zo zadku vonku a vidieť tam ich biele neopálené zadky mi príde ovela nechutnejsie, než keď ma hocijaká žena tanga..či už ma pekný zadok alebo nie..

janinah
Dnes o 06:17

Suhlasim,uz som toto leto na plaži bola a holé zadky všademJe to otrasné.

ivicatolic
Dnes o 06:19
@anonym_7f6ad6

@ivicatolic to je ubohe, co sa chces vysmievať zo žien, ktoré majú nadváhu?
@biba_18 no, pre mna je dalsi vrchol nevkusu tie leginy, co su ako druha koza. Som normalne videla, ze babam vidno celulit. cez to. A takto po meste, pomedzi deti... prvy krat, v suvislosti s nimi, som sa dozvedela, co je tavi prst

@anonym_7f6ad6 zle si to pochopila moja , úbohé je si to obliecť 👉

anonym_a67b0a
Dnes o 06:19
@biba_18

@anonym_5aae23 ale vieš ty čo. u nás v robote je jedna čo chodí v šortkách a tielkach a to by som ja v tom na ulicu nevyšla, nemám na to nohy - ale ona v pohode a vôbec to nevyzerá zle v tom zmysle že nemá zrkadlo, proste je teplo, ide v kraťasoch. a tak sebavedomo v tom chodí že jej to aj pristane... a všetko to sú naozaj pekné módne kúsky, fakt sa mi to na nej páči ...

@biba_18 ved ty tiez chodis cvicit, urcite nemas az take zle nohy do sortiek.

anonym_562daa
Dnes o 06:20

Tiež som si to všimla…vidno im ešte aj vyrážky na zadku, o ochabnutom celulitidovom zadku nehovoriac

biba_18
Dnes o 06:21
@anonym_a67b0a

@biba_18 ved ty tiez chodis cvicit, urcite nemas az take zle nohy do sortiek.

@anonym_a67b0a nemám modelkovské nohy. nikdy som nemala, aj keď som mala 20, mini som nosiť "nemohla" ...
a v mojom veku akékoľvek vymakané nohy pekné nie sú, ani zorica ich nemá pekné jednoducho ...

anonym_a67b0a
Dnes o 06:23
@biba_18

@anonym_a67b0a nemám modelkovské nohy. nikdy som nemala, aj keď som mala 20, mini som nosiť "nemohla" ...
a v mojom veku akékoľvek vymakané nohy pekné nie sú, ani zorica ich nemá pekné jednoducho ...

@biba_18 no ved hej, uz tie kolena nie su ktovieco

anonym_93cf4b
Dnes o 06:27
@oceanahory

Ja som asi moc staromodna, ale ja nemam pochopenie uz ani pre kratasy, z ktorych trci zo zadu polka zadku 🥴...bez ohladu na vek, ci typ postavy.
Ja ked vidim peknu, stihlu zrelu zenu (matku) v kratasoch, ktore su ako opasok, tak sa hanbim za nu. 🫣 A nie, nikomu nic nezavidim, sama som stihla sportujem, ale nechcem putat pozornost alebo sa citit lacno. Odovodnenie, ze je to pohodlne tiez neverim...preco je taketo vyzyvave oblecenie pohodlnejsie, ako nieco o 10 cm dlhsie alebo o par cm sirsie? 🤷
A teraz sa do mna kludne pustite so slovami "Kazy nech nosi, co chce!"...aj tak svoj nazor na toto nezmenim 😅.

@oceanahory no mam také kolegyne. mlade baby postava z fitka... a proste takéto si oblečú do práce a ešte sa rozčuľujú keď si ich kolegovia doberajú... ono sa to proste nehodí, ale im to nedopína...

drahomirrra
Dnes o 06:34

Baby, mat Vase problemy, fakt…

anonym_7d2a68
Dnes o 06:35

Osobne by som si to nikdy v zivote neobliekla. A to mam chutnu rit. By som si pripadala ako hola.

oceanahory
Dnes o 06:37
@anonym_93cf4b

@oceanahory no mam také kolegyne. mlade baby postava z fitka... a proste takéto si oblečú do práce a ešte sa rozčuľujú keď si ich kolegovia doberajú... ono sa to proste nehodí, ale im to nedopína...

@anonym_93cf4b No ja to poznam tiez...mam dokonca jednu fitnes modelku aj v rodine, dokonca ma aj vela titulov a robi aj vyzivoveho poradcu, naozaj studovana zena, krasna vyformovana postava, naozaj pekna zena, ALE oblieka sa extremne lacno...naozaj brutalne lacno, az na zaplakanie 😞. Na kazdej jednej rodinnej oslave sa stazuje, ako jej cudzi ludia pisu komentare na profily, ze zbytocne ma tolko titulov ked sa prezentuje ako k...🙈 A co je jej reakcia? Vsetcia iba zavidia 😅🤷.
Jednoducho, su ludia, co su radi stredobodom pozornosti a to "stazovanie" je iba na oko...inak je to presne to, co chcu dosiahnut.

cyberk
Dnes o 06:49

mne to nevadi 🙂 ja take sice nenosim, ale ak ma niekto tolko sebavedomia a na haku nazor zatrpknutych zien, tak smelo do toho.

anonym_4c1d9f
Dnes o 06:50

Roky pred tým? Ked som bola ja decko tak mama bola bežne hore bez a aj tanga plavky nosila cele vysoko vykrojene