icon

Je nosenie tangáčových plaviek vkusné?

30. jún 2026

Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.

Strana
z12
anonym_a67b0a
2. júl 2026
@sisaka

@anonym_a67b0a mňa neurazíš, ničím.
Som odolná voči online útokom, aj urážkam, aj psychickým manipuláciám, budeš musieť svoj záujem presunúť na niekoho iného

@sisaka ja neurazam nikoho, o urazky a toxicke rypanie si sa pokusala ty, to si si akoze nevsimla? Skopirujem ti este raz tu tvoju trapnu vetu? Neobvinuj ineho z toho, co sama robis.

andreatytler
3. júl 2026
@oblecenie99

@andreatytler Moja mamka nosila také s vysokým strihom (musím uznať, že postavu na to mala), presne na štýl Baywatch, ale vtedy nosili tuším všetci také plavky. Bolo to v 90 tych rokoch. No a otec mal tie slipovske, presne ako všetci chlapi vtedy 😅 preto mi to nepríde také divné, ak dnes sa to zase posunulo vraj. Na druhej strane, ako som písala už vyššie, my chodíme tak málo na verejné kúpaliska tých posledných 15 rokov, že som si nemala kde a kedy všimnúť ten nový trend s odhaleným zadkom 😁

@oblecenie99 Ja som tiez zvedava co na Slovensku uvidim toto leto🙂. Ale tie brazil cut asi budu popularne. Toto je len taka stranka co som nasla a maju tam specialnu sekciu.

andreatytler
3. júl 2026

@anonym_autor Teraz pozeram ze brazil cut nie je to iste ako tanga.
Toto je podla mna este stale v norme. Urcite sexi ale nie okato sexi ako tanga.

iggyxy
Autor odpoveď zmazal
autor
5. júl 2026
@andreatytler

@anonym_autor Teraz pozeram ze brazil cut nie je to iste ako tanga.
Toto je podla mna este stale v norme. Urcite sexi ale nie okato sexi ako tanga.

@andreatytler tak potom to su tanga, myslela som ze tie brazilky

andreatytler
5. júl 2026
@anonym_autor

@andreatytler tak potom to su tanga, myslela som ze tie brazilky

@anonym_autor Podla mna su tanga aj velmi nepohodlne a nezdrave.

iggyxy
Autor odpoveď zmazal
autor
7. júl 2026
@iggyxy
Odpoveď bola zmazaná

@iggyxy 🤣🤣🤣

beronsche
7. júl 2026
@andreatytler

@andreatytler že by boli nezdravé, je vyvrateny mýtus.

andreatytler
8. júl 2026
@beronsche

@beronsche myslela som tym ze je to zarezane medzi polkami. Mne by to zarucene sposobilo problem.

autor
8. júl 2026
@beronsche

@beronsche pri pohybe sa trenim zanášajú baktérie z konečníka do pošvy.

simca06022011
8. júl 2026

akekolvek plavky su vkusne, ak su vybrate primerane postave. A primerane aktivite.. jedna vec je opalovat sa, druha hrat volejbal na plazi v tangacoch.
Tangace som nosila roky dlhe dlhe (ako plavky nie, ja chodim hlavneintenzivnejsia plavat a teda nerozcapovala by som tam nohy pred ludmi v bazene len tak) a nic som si nikde nezanasala, staci sa umyvat a mat dobru velkost pradla.. zvycajne sa nic cloveku neosuchuje hore dole aby sa nieco "zanasalo" viac ako je to napr pri inom pradle. Ak si nieco zena nanosi, tak nevhodnym utieranim sa atd.

beronsche
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a presne toto je vyvrateny mýtus..
Zápaly viac súvisia s hygienou, materiálom a tesnostou nohavičiek, ako ich strihom.

minenkaa
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a ty si myslis ,že fekálie baktérie sú len okolo konečníka?
Pošva ma preto kyslé prostredie ,aby bola chránená pred všetkým čo jej robi zle
Inak zapálený mechúr je vies čo?

anonym_a67b0a
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nič sa nikam netrie, keď nosíš správnu veľkosť, kvalitné nohavičky a bežne sa umývaš, nič sa nikam nezanáša, inak by niekto nenosil tangáče 20 rokov, nemyslíš? Veď na tých tangáčoch nemáš neelastický špagát, ktorý sa ti šúcha hore dole. Niektoré majú fakt predstavy o tangáčoch🙄, v živote to na sebe nemali ale budú poučovať o baktériách a trení atď.

minenkaa
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prosim ta ak máš problém sa tango plavkami,nepozeraj na tie zadky
Nákup šatky a rozdávaj,lebo už nevieš čo si vymyslieť ,aby si mala pravdu ,ake to je otrasne

anonym_761ce8
8. júl 2026
@andreatytler

@andreatytler Stačí sa vedieť poriadne vysrať,utrieť/umyť a nemajú sa aké baktérie ako roznášať.
Či ty rátaš s variantou, že niekto si neutrie riť a do toho zahovneného análneho otvoru dá tangáče a tie sa potom posunú do pipiny? :D
To z čoho pramení toto zmýšľanie, z vlastnej skúsenosti?

anonym_ded86e
8. júl 2026

Mne sa najviac paci, ako je z tejto diskusie zrejme, kto nosi bomboše a este to aj obranuje 😆

red_cat
10. júl 2026

Mile damy...kedysi som bojovala s chronickym zapalom mocovych ciest- kazdy mesiac atb, neustaly kolotoc..trvalo to niekolko rokov. Pri kazdom vysetreni u urologov a v nemocnici som okrem inych odporucani dostavala aj odporucanie nenosit tanga nohavicky, len klasicke bavlnene😀 presne ako dovod popisovali toto prenasanie bakterii.. takze ci sa Vam to paci alebo nie, autorka ma pravdu.
Ps: tangace vsak u mna neboli na vine, nikdy som ich nenosila lebo neznesiem nieco zarezane v zadku😀

minenkaa
11. júl 2026
@red_cat

Mile damy...kedysi som bojovala s chronickym zapalom mocovych ciest- kazdy mesiac atb, neustaly kolotoc..trvalo to niekolko rokov. Pri kazdom vysetreni u urologov a v nemocnici som okrem inych odporucani dostavala aj odporucanie nenosit tanga nohavicky, len klasicke bavlnene😀 presne ako dovod popisovali toto prenasanie bakterii.. takze ci sa Vam to paci alebo nie, autorka ma pravdu.
Ps: tangace vsak u mna neboli na vine, nikdy som ich nenosila lebo neznesiem nieco zarezane v zadku😀

@red_cat nemá pravdu a ty si pekný príklad

anonym_a67b0a
11. júl 2026
@red_cat

@red_cat no a vidis, nosim tangace 20 rokov a v zivote som nemala zapal mocovych ciest. Tieto rady su ok v tom pripade, ze ma niekto chronicke problemy a uz sa vyraduje vsetko od avivaze, prasku na pranie, atd. Odporuca sa zehlit spodne pradlo, co som napriklad ja nikdy nerobila. Co uz ti ma lekar odporucit, ked nic nezabera? Lebo ten lekar netusi, ci si po stolici poriadne umyjes rit.

beronsche
11. júl 2026
@red_cat

@red_cat
Fakty hovoria jasne - na strihu nohavičiek nezáleží. Záleží na materiáloch, či nohavičky sedia, alebo sú pritesné a na hygiene. Bola robená aj štúdia, ktorá nenašla žiadnu spojitosť medzi strihom nohavičiek a zápalmi u žien.
To nevylučuje možnosť, že niekde existuje žena, ktorej to problém spôsobovať môže.. to sa však nedá aplikovať na každú zenu.
aj také arašidy dokážu zabiť človeka. a su preto vo všeobecnosti považované za vysoko rizikové? Nie sú..

anonym_1a3d1d
11. júl 2026

Klasický strih tango alebo braziliek je oveľa vkusnejsi ako toto

Strana
z12