icon

Je nosenie tangáčových plaviek vkusné?

30. jún 2026

Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.

vanilka83
2. júl 2026
@anonym_9cf2a2

@vanilka83 cize ked si dam trojuholnikovy vrch plaviek a dolu klasicke nohavicky uz to bude ok?

Ak by si chcela utocit, tanga ani brazilky nenosim. Iba klasicke nohavicky. A dokonca vyssie, lebo mam po operaciu skarede jazvy na podbrusku. Ale aj napriek tomu, ma zeny v tango plavkach “nevzrusuju” ani ich nepovazujem za lacne chudery. A ze sa muz pozrie? Ved aj ja sa pozriem na pekneho chlapa. Slubovali sme si vernost, nie slepotu ✌🏻

@anonym_9cf2a2 akože kto útočí?na koho?toto je verejná diskusia a sociálna sieť hovorím svoj názor tak prepáč...ale teba označenú nikde nemám. Tak kľud. Ani nijako také ženy neoznacujem proste mne sa to nepáči tebe možno hej tak je to v poriadku.

anonym_9cf2a2
2. júl 2026
@vanilka83

@anonym_9cf2a2 akože kto útočí?na koho?toto je verejná diskusia a sociálna sieť hovorím svoj názor tak prepáč...ale teba označenú nikde nemám. Tak kľud. Ani nijako také ženy neoznacujem proste mne sa to nepáči tebe možno hej tak je to v poriadku.

@vanilka83 skus si este raz precitat tvoj komentar z 12:31 zo vcera… uplne zvrateny a spiatocnicky nazor. Ze za neveru, znasilnenie a obtazovanie moze samotna zena… dalej tu mnohe komentare (ano viem, ze tie si ty nepisala)

0silvia0
2. júl 2026
@simsalabim

@sisaka myslis na plavarni, ci o kupalisku? Lebo ja pisem o plavarni, s kupaliskami moc skusenost nemam, plavam inak iba v prirodnych vodach a tam to je tak, aspon v mojom okoli. Slipove mimo plavarne maju iba ak dedkovia.

@simsalabim jasné, že slipové majú len dedkovia, ktorí si ich kupovali ešte v roku 1983. Aj môj 74-ročný otec také mal, ale má zákaz to nosiť aj do záhrady, lebo si ich vytiahol pred 10-timi rokmi do pol chrbta a to bol teda pohľad. Sme ho poslali prezliecť. Nepoznám žiadneho mladšieho muža, ktorý by si toto dobrovoľne na seba navliekol (okrem plavcov asi)

shee11
2. júl 2026
@minenkaa

@oceanahory si na verejnom priestranstve ty musíš očakávať ,že ta bude niekto otravovať a obťažovať niečím čo ti vadí,tak isto ako to robíš ty
To sexisticke si asi zle použila
Ak ti vadí nahota iných ľudí ,proste nemáš chodiť tam kde sa to deje lebo vies možno tvoj parfem,tvoje oblečenie,tvoje vlasy niekomu vadia ,dokonca aj to že nosis tepláky do fitka a nie legíny
To takto lebo mne to vadí ,tak je to zle ,je argument dosť chabý
A ako tu už bolo napísané ,čo nie je zakázané je dovolené
Len tak mimo temu, mňa straaasne iritujú blondati ľudia,ake že fakt ,chce sa mi z nich grcat a teda ešte ani o jedním som sa mrzko nevyjadrila a akú majú nízku úroveň,mali by to zakázať a neviem čo ešte
Chyba je ,že je všetko presexualizovane a veľa ľudí sa aj diva touto optikou na iných

@minenkaa tak toto je neskutočná hlúposť čo si napísala. ak ti vadí nahota iných ľudí tak tam nechoť. Really. Strašne primitívny názor, egoistický ako celá táto spoločnosť. Dnes vyšiel v Nku tento článok. https://dennikn.sk/5428278/oblec-sa-vyzyvavo-fu...
Obleč sa vyzývavo, funguje to na klienta. Mnohí nevedia, že aj takto môže vyzerať sexuálne obťažovanie, hovorí odborníčka

Pochopia súdny ľudia, ktorí vidia ďalej ako za špičku svojho nosa aj keď to nie je priamo tangáčoch a holých zadkoch.

minenkaa
2. júl 2026
@shee11

@minenkaa tak toto je neskutočná hlúposť čo si napísala. ak ti vadí nahota iných ľudí tak tam nechoť. Really. Strašne primitívny názor, egoistický ako celá táto spoločnosť. Dnes vyšiel v Nku tento článok. https://dennikn.sk/5428278/oblec-sa-vyzyvavo-fu...
Obleč sa vyzývavo, funguje to na klienta. Mnohí nevedia, že aj takto môže vyzerať sexuálne obťažovanie, hovorí odborníčka

Pochopia súdny ľudia, ktorí vidia ďalej ako za špičku svojho nosa aj keď to nie je priamo tangáčoch a holých zadkoch.

@shee11 píše sa tu o kúpaliskách ,aquaparkov ,tamojšej sa nosia plavky ,nie o práci,centrum mesta nákupných centrách
Ja presne viem o čom je sexuálne obťažovanie

beronsche
2. júl 2026
@vanilka83

@beronsche lenže o to ide,že keby sa tie ženské nepromenadovali skoro nahé pred úplne cudzími mužmi nik by sa na nich nedival...

@vanilka83 nezmysly píšeš.. úplne nezmysly..

Pretože neexistuje, že aj keby sa žena dala do šortkových nohavičiek a lambady, že by sa na pláži stala neviditeľnou..
Aj tak by sa na ne "úplne cudzí" muži dívali..
Ozaj, nie úplne cudzí sú ok?

Čo je ale hrozne a odsúdenia hodné, ty dávaš oblečenie žien do spojitosti s obťažovaním a znásilnením, v zmysle, že si za to môžu same.
Toto je úplná kravina, x krát potvrdená.
.. je mi zle z každého, kto obviňuje obeť!!

beronsche
2. júl 2026
@andreatytler

@beronsche chapem co ti na tom vadi. Uplne suhlasim s tym ze zena si ma pravo obliect co chce, ale zaroven mi nejde odstranit tu sexualitu z takych plaviek. Plavky aj tie normalne su sexi,. Nie je to len o kusku koze naviac. Tak to vnimam ja. Mam pohlad vtesnany do spolocenskej normally.

@andreatytler ale spoločenská morálka (je tam preklep, tak hádam, že toto si myslela), nikde neodsudzuje plavky brazílskeho strihu ako nevhodné na pláž.
V podstate s tým majú problém jednotlivci a ja nedokážem pochopiť prečo...

(Mimochodom, napriek opačnému názoru sa s tebou diskutuje dobre 🙂)

minenkaa
2. júl 2026

Prečo vlasne vám tak vadia ženské zadky a mužské bradavky nie ,vlastne aj ženské bradavky sú pre veľa ľudí problém

minenkaa
2. júl 2026

K tým pánskym plavkam ,ako mnohé tvrdíte,že už niesu
,prečo ich ma potom asi každá značka

https://www.zalando.de/badehose-slips/?lang=en&...

anonym_a67b0a
2. júl 2026
@minenkaa

K tým pánskym plavkam ,ako mnohé tvrdíte,že už niesu
,prečo ich ma potom asi každá značka

https://www.zalando.de/badehose-slips/?lang=en&...

@minenkaa no to sa opýtaj našich zahraničných americko-kanadských dám, ktoré tvrdia, že len na zaostalom Slovensku tí slovenskí trápni muži 100 rokov za opicami nosia slipové gaťušky. Asi im zabehne, keď si to našla na nemeckom zalande😎

beronsche
2. júl 2026
@anonym_524d6c

@anonym_autor minule v aquaparku som si tiež všimla že dosť žien ma také plavky. Podľa mňa negusteriozne a pre ženy s nižším IQ

@anonym_524d6c a presne toto je problém.
Automaticky považovať niekoho, komu sa páčia iné veci a kto nosí iné veci, za niekoho s nižším IQ a cítiť sa byť lepšou v x ohľadoch, to fakt nie je ok..

A nie, nehovorí so mňa dotknutá pycha, brazilky nosím len ako spodné prádlo. Pri plavkach mám rada bikinove nohavičky.

vanilka83
2. júl 2026

@anonym_9cf2a2 nikde som nepovedala ze za znásilnenie moze žena????!!!!vidíš absolútne nepochopena správa ale reagovať musíš že?a ešte aj pod anonymom!ja som to myslela tak,ze keď sa ženy pretrcaju a provokujú a dráždia vyslovene úplne cudzích mužov nech sa potom nikto nečuduje. Jasne ze muža neospravedlňujem v tomto. Ale tebe sa to asi vysvetliť nedá...vezmi si to na takomto príklade:máš 20 ročnú krásnu dcéru a behala by veselo v tangačoch po promenáde a náhodou by ju napadol nejaký úchyl. Tak čo by si hovorila?ze ten hnusný uchyl je zviera iba on za to môže?to by ti potom uz asi moc nepomohlo ani jej predsa...a ona čo bola nevinne bezbranne žieňa?veď keď chodí v tanga bikinách po promenáde pred úplne cudzími ľuďmi,tak prečo potom nejde tak aj napr.u nás na Slovensku po meste rovno,alebo do obchodu, alebo do prace,alebo na úrad...veď keď jej to nevadí tam,prečo jej to nevadí tu,aký je v tom rozdiel,toto si treba uvedomiť.

minenkaa
2. júl 2026
@vanilka83

@anonym_9cf2a2 nikde som nepovedala ze za znásilnenie moze žena????!!!!vidíš absolútne nepochopena správa ale reagovať musíš že?a ešte aj pod anonymom!ja som to myslela tak,ze keď sa ženy pretrcaju a provokujú a dráždia vyslovene úplne cudzích mužov nech sa potom nikto nečuduje. Jasne ze muža neospravedlňujem v tomto. Ale tebe sa to asi vysvetliť nedá...vezmi si to na takomto príklade:máš 20 ročnú krásnu dcéru a behala by veselo v tangačoch po promenáde a náhodou by ju napadol nejaký úchyl. Tak čo by si hovorila?ze ten hnusný uchyl je zviera iba on za to môže?to by ti potom uz asi moc nepomohlo ani jej predsa...a ona čo bola nevinne bezbranne žieňa?veď keď chodí v tanga bikinách po promenáde pred úplne cudzími ľuďmi,tak prečo potom nejde tak aj napr.u nás na Slovensku po meste rovno,alebo do obchodu, alebo do prace,alebo na úrad...veď keď jej to nevadí tam,prečo jej to nevadí tu,aký je v tom rozdiel,toto si treba uvedomiť.

@vanilka83 aj keby šla naha,nik nemá pravo ju napadnúť,vies koľko žien je znásilnených a nechodia vyzivavo oblečené
Prosim ta ,ja zakázané chodiť po meste v dovolenkových destináciach v plavkách a v chorvatsku to zakázali už dávno

anonym_9cf2a2
2. júl 2026
@vanilka83

@vanilka83 vobec to nie je nepochopena sprava. Lebo sa zas opakujes. Nie, za ziadne znasilnenie nemoze zena, aj keby bola naha. Za znasilnenie moze chora hlava nasilnika.. lebo ci si da klasicke nohavicky a trojuholnikovy vrch, tak je ta zena “zahalena” len o 10 cm latky viac ako ta, co ma tanga. Bodka. Viac sa neoznacuj. S osobou, ktora sa k nasiliu na zenach stavia takto, nemam o com debatovat

shee11
2. júl 2026

je dokázané, že agresor si vyberá obete, ktoré sú viac nevýrazné a pôsobia málo sebavedomo. v tomto su tangáče skôr ochraný aspekt aj ked strašne nevkusný no:D podla mna

patrike
2. júl 2026
@anonym_9cf2a2

@vanilka83 vobec to nie je nepochopena sprava. Lebo sa zas opakujes. Nie, za ziadne znasilnenie nemoze zena, aj keby bola naha. Za znasilnenie moze chora hlava nasilnika.. lebo ci si da klasicke nohavicky a trojuholnikovy vrch, tak je ta zena “zahalena” len o 10 cm latky viac ako ta, co ma tanga. Bodka. Viac sa neoznacuj. S osobou, ktora sa k nasiliu na zenach stavia takto, nemam o com debatovat

@anonym_9cf2a2 Ked si pozriete epizody "Najvacsie kriminalne pripady Slovenska", tak sexualni devianti napadali vsetko, co sa vyskytlo, vratane dochodkyn. Preferuju lahku korist, nie mladu vysportovanu, ktora moze utiect alebo sa branit.
Deviant rozmlati zene hlavu na kasu, niektori zakryju uterakom a prznia mrtvolu alebo zomierajucu. Pre takeho su plavky to posledne, co riesi.

vanilka83
2. júl 2026
@minenkaa

@vanilka83 aj keby šla naha,nik nemá pravo ju napadnúť,vies koľko žien je znásilnených a nechodia vyzivavo oblečené
Prosim ta ,ja zakázané chodiť po meste v dovolenkových destináciach v plavkách a v chorvatsku to zakázali už dávno

@minenkaa tak si precitaj este raz príspevok autorky...tam očividne nie...

beronsche
2. júl 2026
@vanilka83

@vanilka83 ty si tak mimo žena... A to sa ešte autocenzurujem.
Znásilnenie ako následok straty súdnosti žien si veru spomínala.. cize áno, síce si to zázračné nepamätáš, ale píšeš , že v podstate si za to žena môže sama.

Áno, ked uchyl napadne HOCIKOHO, od mladej krásnej ženy v tangacovych plavkách až po naozaj hocikoho (dieťa, babičky, chlapa,...), môže za to jedna jediná osoba - ten úchyl!!!!
3.krat ti píšem, že spojitosť medzi znásilnením a oblečením BOLA VYLUCENÁ..
Ale budeš tu dookola mliet tie nezmysly..

Plus úplne, ale, že úplne drvivá väčšina mužov (áno, aj ti úplne cudzí, ako ich označujes) nie sú zvieratá, ktorým stačí nahý zadok, aby ich natoľko vyviedol z miery, že sa nepoznajú. Neviem, v akej sociálnej bubline ty žiješ, ale tak to nie je.

Ďalší potvrdený fakt je, že väčšina obetí sexuálneho násilia násilníka poznala - takže ani tu tvoja prilbla teória o nabudenych a plavkami vyprovokovanych, úplne cudzích mužoch neplatí...

procrastique
2. júl 2026
@vanilka83

@vanilka83 Doštuduj si fakty a potom píš. Takto trieskaš len názory a názor nieje relevantný.

sisaka
2. júl 2026
@simsalabim

@sisaka myslis na plavarni, ci o kupalisku? Lebo ja pisem o plavarni, s kupaliskami moc skusenost nemam, plavam inak iba v prirodnych vodach a tam to je tak, aspon v mojom okoli. Slipove mimo plavarne maju iba ak dedkovia.

@simsalabim stretla som sa s tým na kúpalisku a áno mimo Bratislavy, takže ako to vy nazývate, v zapadákove. Viem, že na kúpalisku mali aj piktogramy pri vchode, že bermudové plavky sú zakazané a ako tak pozerám na internete, tak očividne je bežný zákaz ich nosenia na plavárňach, na kúpaliskách sa to už uvoľnilo, ale pred 2 rokmi sme sa s tým stretli aj na kúpalisku.
To, že mladym chalanom sa to nepáči úplne chápem, môj syn by sa do toho nenatiahol, nenosil také plavky ako dieťa, nieto ešte dospelý.

simsalabim
2. júl 2026
@sisaka

@simsalabim stretla som sa s tým na kúpalisku a áno mimo Bratislavy, takže ako to vy nazývate, v zapadákove. Viem, že na kúpalisku mali aj piktogramy pri vchode, že bermudové plavky sú zakazané a ako tak pozerám na internete, tak očividne je bežný zákaz ich nosenia na plavárňach, na kúpaliskách sa to už uvoľnilo, ale pred 2 rokmi sme sa s tým stretli aj na kúpalisku.
To, že mladym chalanom sa to nepáči úplne chápem, môj syn by sa do toho nenatiahol, nenosil také plavky ako dieťa, nieto ešte dospelý.

@sisaka a pisala som nieco ine, ako ti napisala AI? Pisala som, ze plavecke slipy sa nosia na plavarnach a ze na kupaliskach ich nosia akurat tak dedkovia. AI ti napisala, ze na plavarnach su zakazane "volne plazove sortky" - cim to protireci tomu, co som napisala? Ved som pisala, ze na plavarnach ich plavci nosia... ti, co tam su naozaj kvoli plavaniu. Nepisala som u kupaliskach, ani o prirodnych vodach.

simsalabim
2. júl 2026
@sisaka

@sisaka konkretne som pisala toto. A myslim, ze je treba rozlisovat medzi slovom plavaren a slovom kupalisko.

sisaka
2. júl 2026
@anonym_a67b0a

@minenkaa no to sa opýtaj našich zahraničných americko-kanadských dám, ktoré tvrdia, že len na zaostalom Slovensku tí slovenskí trápni muži 100 rokov za opicami nosia slipové gaťušky. Asi im zabehne, keď si to našla na nemeckom zalande😎

@anonym_a67b0a mne zabiehať nemusí. Vy tu tvrdíte, že na Slovensku to nosia už ken dedkovia, pritom ja som to videla na všetkých vekových kategóriách. Nemám najmenší dôvod si vymýšľať.
Keď napíšem, že v Mexiku na pláži vidím v takých slipoch zväčša len východnú Európu, tak si nemám tiež prečo vymýšľať, väčšina turistov je z USA a Kanady, tu sa to nenosí, ani tie priliehavé boxerkové.
Nechápem, čo sa paprčite, však vám sa páči ten štýl, čím viac odhalené, tým lepšie… tak sa zastante svojich mužov, aké je to sexy oproti bermudám.

sisaka
2. júl 2026
@simsalabim

@sisaka konkretne som pisala toto. A myslim, ze je treba rozlisovat medzi slovom plavaren a slovom kupalisko.

@simsalabim ja som to videla na kúpalisku vonkajšom, aj u mladších ročníkov a keď nemali slipové, tak mali boxerkové, bermudové menšina a ako píšem, bolo aj kúpalisko, kde bermudové boli zakazané, už si nespomeniem, kde sme to boli. Preto som reagovala na tvoj príspevok, s čím som sa stretla na kúpalisku pred 2 rokmi, ale uznávam, že dva roky je ďaleká minulosť a možno teraz nosia všetci okrem dedkov len bermudy.
Aspoň muži prejavujú trochu súdnosti

autor
2. júl 2026
@sisaka

@simsalabim ja som to videla na kúpalisku vonkajšom, aj u mladších ročníkov a keď nemali slipové, tak mali boxerkové, bermudové menšina a ako píšem, bolo aj kúpalisko, kde bermudové boli zakazané, už si nespomeniem, kde sme to boli. Preto som reagovala na tvoj príspevok, s čím som sa stretla na kúpalisku pred 2 rokmi, ale uznávam, že dva roky je ďaleká minulosť a možno teraz nosia všetci okrem dedkov len bermudy.
Aspoň muži prejavujú trochu súdnosti

@sisaka ja som tiez nevidela muzov v slipovych. Muz ma bermudove a chalani boxerkove. Ale nieco sa mi mari ze brat ma tie slipove 🙈🤣. Ale on ma daleko cez 50

gabrielkaa
2. júl 2026
@biba_18

to že niekto chodí v plavkách po ulici je úplné ignorantstvo, bez ohľadu na strih plaviek…

@biba_18 myslím, že to už aj v niektorých regiónoch zakázali. V plavkách sa okrem pláže nemôžeš nikde pohybovať. Tak by to malo byt

andreatytler
2. júl 2026
@beronsche

@andreatytler ale spoločenská morálka (je tam preklep, tak hádam, že toto si myslela), nikde neodsudzuje plavky brazílskeho strihu ako nevhodné na pláž.
V podstate s tým majú problém jednotlivci a ja nedokážem pochopiť prečo...

(Mimochodom, napriek opačnému názoru sa s tebou diskutuje dobre 🙂)

@beronsche Myslela som Spolocensku normu... nieco ako subor nepisanych pravidiel spolocnosti. Ja si myslim ze odhaleny cely zadok je proti tymto pravidlam. Prsia, predok, zadok ma byt zahaleny. Je to tazke urcit, lebo tie pravidla su nepisane a velakrat je tazke urcit ze ako vela toho predku, zadku, alebo prs ma byt zahaleny. To ako si pisala Baywatch plavky co boli strihane tak vysoko vpredu, alebo niektore minitrojuholnikove podprsenky...
Vidim ze norma panskych plaviek sa posunula v prospech volnych shortiek. Hrozne sa smejem na tych komentaroch o dedkoch co vytiahli speedo plavky a rodina zhrozena. Toto mi napriklad vobec nevadi. Asi preto ze som s tym vyrastala a kazdy muz to nosil. Preto to povazujem za OK.
Ano, s tebou je vzdy velmi dobra debata aj napriek opacnym nazorom. Velmi pekna ukazka ze sa to da ak sa chce.

anonym_a67b0a
2. júl 2026
@sisaka

@anonym_a67b0a mne zabiehať nemusí. Vy tu tvrdíte, že na Slovensku to nosia už ken dedkovia, pritom ja som to videla na všetkých vekových kategóriách. Nemám najmenší dôvod si vymýšľať.
Keď napíšem, že v Mexiku na pláži vidím v takých slipoch zväčša len východnú Európu, tak si nemám tiež prečo vymýšľať, väčšina turistov je z USA a Kanady, tu sa to nenosí, ani tie priliehavé boxerkové.
Nechápem, čo sa paprčite, však vám sa páči ten štýl, čím viac odhalené, tým lepšie… tak sa zastante svojich mužov, aké je to sexy oproti bermudám.

@sisaka teraz tu ide o co? Akoze si myslis, ze ja si potrebujem vymyslat ked pisem, ze tie slipove plavky nosia stari dedkovia? Nebola som urcite na vsetkych kupaliskach na Slovensku, ale na tych, na ktorych som bola som muzov so slipovymi plavkami nevidela.

A tuto vetu, co si napisala: však vám sa páči ten štýl, čím viac odhalené, tým lepšie… tak sa zastante svojich mužov, aké je to sexy oproti bermudám.

To je velmi trapnucke rypanie, rypanie nezreleho cloveka, ktory si dokazuje co? Lebo ja netusim, o co tu ide, sama vidis, ze aj v tejto diskusii nie je jednoznacny nazor na strih plaviek u zien, ktory odhaluje zadok. A odhalene zadky muzov sa tu nikomu nepacia, o tom diskusia nie je, tak sa radsej nezhadzuj, lebo si sa tymto zhodila dost😏

oblecenie99
2. júl 2026
@andreatytler

@beronsche Myslela som Spolocensku normu... nieco ako subor nepisanych pravidiel spolocnosti. Ja si myslim ze odhaleny cely zadok je proti tymto pravidlam. Prsia, predok, zadok ma byt zahaleny. Je to tazke urcit, lebo tie pravidla su nepisane a velakrat je tazke urcit ze ako vela toho predku, zadku, alebo prs ma byt zahaleny. To ako si pisala Baywatch plavky co boli strihane tak vysoko vpredu, alebo niektore minitrojuholnikove podprsenky...
Vidim ze norma panskych plaviek sa posunula v prospech volnych shortiek. Hrozne sa smejem na tych komentaroch o dedkoch co vytiahli speedo plavky a rodina zhrozena. Toto mi napriklad vobec nevadi. Asi preto ze som s tym vyrastala a kazdy muz to nosil. Preto to povazujem za OK.
Ano, s tebou je vzdy velmi dobra debata aj napriek opacnym nazorom. Velmi pekna ukazka ze sa to da ak sa chce.

@andreatytler Moja mamka nosila také s vysokým strihom (musím uznať, že postavu na to mala), presne na štýl Baywatch, ale vtedy nosili tuším všetci také plavky. Bolo to v 90 tych rokoch. No a otec mal tie slipovske, presne ako všetci chlapi vtedy 😅 preto mi to nepríde také divné, ak dnes sa to zase posunulo vraj. Na druhej strane, ako som písala už vyššie, my chodíme tak málo na verejné kúpaliska tých posledných 15 rokov, že som si nemala kde a kedy všimnúť ten nový trend s odhaleným zadkom 😁

sisaka
2. júl 2026
@anonym_a67b0a

@sisaka teraz tu ide o co? Akoze si myslis, ze ja si potrebujem vymyslat ked pisem, ze tie slipove plavky nosia stari dedkovia? Nebola som urcite na vsetkych kupaliskach na Slovensku, ale na tych, na ktorych som bola som muzov so slipovymi plavkami nevidela.

A tuto vetu, co si napisala: však vám sa páči ten štýl, čím viac odhalené, tým lepšie… tak sa zastante svojich mužov, aké je to sexy oproti bermudám.

To je velmi trapnucke rypanie, rypanie nezreleho cloveka, ktory si dokazuje co? Lebo ja netusim, o co tu ide, sama vidis, ze aj v tejto diskusii nie je jednoznacny nazor na strih plaviek u zien, ktory odhaluje zadok. A odhalene zadky muzov sa tu nikomu nepacia, o tom diskusia nie je, tak sa radsej nezhadzuj, lebo si sa tymto zhodila dost😏

@anonym_a67b0a mňa neurazíš, ničím.
Som odolná voči online útokom, aj urážkam, aj psychickým manipuláciám, budeš musieť svoj záujem presunúť na niekoho iného