Je nosenie tangáčových plaviek vkusné?
Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.
@anonym_91294f toto je brasil cut. Úprimne, na takejto riti mi to nevadí, neriešim. Horšie je, keď si to na seba natiahnu nesúdne, rozkydnuté zadky... Vo všeobecnosti ale tento trend moc nechápem. Za iných okolností by ženy hulákali, že ich niekto očumuje, titulovali úchylov a pod., ale na kúpalisku/pláži im nevadí producírovať s polkami von😉
@tiezjedna mne sa páči, keď žena v takých plavkách sa začne predklanať a upravovať si uterák pritom si môže cupnúť😂Alebo na všetky 4 a dáva dole smietky z uteráku.Ale je mi jedno kto čo nosí mne sa to nepáči ani tá leginomania s obrovskými mega zadkami
Kebyze mam krasny zadok, ploche brucho, nosila by som take plavky. Pokial ma baba peknu postavu, preco by si nemohla dat take plavky.. viac mi vadia slipove plavky na chlapoch, to je take uchylne 😄
Z duše neznášam, keď sa mi do zadku pchajú obyčajné nohavičky, nieto ešte plavky. To už radšej biely zadok.🤣🤣🤣
@tiezjedna mne sa páči, keď žena v takých plavkách sa začne predklanať a upravovať si uterák pritom si môže cupnúť😂Alebo na všetky 4 a dáva dole smietky z uteráku.Ale je mi jedno kto čo nosí mne sa to nepáči ani tá leginomania s obrovskými mega zadkami
@anonym_bf497b este aj ohnutie je problém
Niekomu je jedno, že vzbudzuje u druhých znechutenie.Mne sa to osobne páči, ak má žena pekný zadok a stehná bez celulitidy. V ostatných prípadoch, kde je iba vysoké sebavedomie a vyzerá to zle mi je skôr ĺúto tých žien, že sa nevidia optikou ostatných. Mne celkom prekážalo vlani na rušnej pláži hore bez. Ležali priamo pri schodoch-pri vstupe na pláž,aby ich nebodaj niekto neprehliadol. Ale iba si pomyslím svoje a deň mi to teda nepokazí. Vieš, každý má právo strápňovať sa a pútať pozornosť svojou nechutnou riťou podľa svojej chuti, tak nech. Ich vizitka.
@anonym_b18bbd Inak k tej celulitide - ked si da zena plavky o 10 cm sirsie, zmizne jej zo zadku aj stehien?
@anonym_autor Na takéto žiarlim aj ja, lebo mi mega vadí, že manžel sa na tie dokonalé zadky pozerá a slinta. Ja mám nadvahu a škaredý, celulitídovy zadok.
Je to teraz taký nechutný trend, je jedno, akú má postavu, ale príde mi, ženy už naozaj stratili sebaúctu a robia zo seba totálne šľapky. Takisto v takej Ruži pre nevestu nemali tie baby iné plavky ako tangáče do radu každá jedna a producírovali sa pred celým Slovenskom
@anonym_autor Na takéto žiarlim aj ja, lebo mi mega vadí, že manžel sa na tie dokonalé zadky pozerá a slinta. Ja mám nadvahu a škaredý, celulitídovy zadok.
@anonym_5c97a3 nuž, keď si vyberieš chlipneho chlapa, tak to tak vyzerá... Ten normálny sa pozrie (aj žena sa pozrie) ale neslinta...
S nadváhou a ochabnutym zadkom robí divy dobrá životospráva a cvičenie. Aj sebavedomie sa ti dvíhne, aj zdravšia budeš...
@minenkaa ja som bola vcera vo vodnom parku a vsimla som si len jednu mamicku v takych plavkach a vlastne by som si ju nevsimla , keby nebola hnet vedla mna a jej babo nerevalo ako posadnute. Mala take plavky krasny zadocek silikonove prsia a cela velmi pekna . Ziadne negativne pocity som z tych plaviek nemala ( ja by som si to nedala lebo ten pocit latky zarezanej v zadku nemam rada + nie je to moc hygienicke) Raz v zivote som mala tanga plavky s kristalmi na prdeli vo Vegas na dovci 😂co som kupila v hoteli a kamosky ze mas peknu rit a rychlo si tiez kupili take iste v inych farbach . Mne je jedno ako to vyzera no pohodlne to nie je . V skutocnosti bombardaky ako Bridget Jones mala su pohodlnejsie . Ale inak minimalne pozeram na tie tela ja sa sustredim na moje deti este stale su dost male takze musim robit helikopteru. Pre mna cim menej ludi tym lepsie jedno co maju na sebe .Nemam rada dav.
@miadi u nás to našťastie nie je tak rozšírené a aj mladé baby nosia zväčša normálne plavky, staršie či tučnejšie si dajú tie sukňové takže pohoda, ale napriklad v Chorvátsku niekde na pláži je to fakt otras, bez akejkoľvek súdnosti všetky zadky von.
Keď chodím do Mexika na dovolenku a sem tam vidím nejaký holý zadok tak sú 2 možnosti - niekto došiel z východnej Európy alebo latinskej Ameriky (tam hlavne mladšie baby nosia).
Ale tak tu majú aj muži súdnosť a v tých gaťkovych plavkách vidíš fakt len Rusov a východnú Európu , raz som videla na Kube Nemca v thongs, skoro som sa povracala, dodnes si pamätám a to bolo pred vyše 10. rokmi.
Na slovenských kúpaliskách majú chalani problém sa dostať v boardshorts. Syn by si speedos nenatiahol na seba ani s nožom na krku, to radšej oželie kúpalisko.
Prvotny ciel je dostat ten moj zadok do toho spodneho dielu, co taky ten najvacsi kus latky proste nedokaze pokryt, lebo je prilis stahujuci, takze v podstate musi byt navrhnuty inak, ale teda nechcem byt extra odhalena. Je to tazke, ked nemas 40kg. Alebo akoze priberiem ako napr teraz 3kg este stale no.
@miadi u nás to našťastie nie je tak rozšírené a aj mladé baby nosia zväčša normálne plavky, staršie či tučnejšie si dajú tie sukňové takže pohoda, ale napriklad v Chorvátsku niekde na pláži je to fakt otras, bez akejkoľvek súdnosti všetky zadky von.
Keď chodím do Mexika na dovolenku a sem tam vidím nejaký holý zadok tak sú 2 možnosti - niekto došiel z východnej Európy alebo latinskej Ameriky (tam hlavne mladšie baby nosia).
Ale tak tu majú aj muži súdnosť a v tých gaťkovych plavkách vidíš fakt len Rusov a východnú Európu , raz som videla na Kube Nemca v thongs, skoro som sa povracala, dodnes si pamätám a to bolo pred vyše 10. rokmi.
Na slovenských kúpaliskách majú chalani problém sa dostať v boardshorts. Syn by si speedos nenatiahol na seba ani s nožom na krku, to radšej oželie kúpalisko.
@sisaka u nas pri Lake Erie su tie plavky vacsie aj sortkove alebo celove .. na SVK som videla vcera cca 6-7r dievcatko malo len spodok plaviek uz trosku moc velka bola na to, Na Miami latinky bezne v tanga aj topless jedna bola v mori okoloiduci chlap dal spiatocku a fotil si ju 🙄 a na Svk vo vodnom parku som videla vela muzskych ciarok ritnych starych tie speedos mini a ked sedeli alebo chodili polka zadku vonku dedkovia 😂 🤢
@anonym_autor A to kde ste na dovolenke? V zivote som sa nestretla s tym, aby niekto pobehoval po meste v plavkach.
@anonym_bf497b este aj ohnutie je problém
@anonym_bf497b mne vie zdvihnúť kútik, keď si riťolezky nahodí mamina, ktorá musí nonstop behať okolo detského bazéna v predklone... To je naozaj nad moje chápanie.
@minenkaa si v celodennej opozícii, taká ty nebývaš. Tak snáď aspoň narážku na vyššie mnou opísaný predklon pochopíš😉
Pozývame vás na kúpalisko (akékoľvek) na východnom Slovensku ( kdekoľvek). Budete radi, ak niekoho v plavkách vôbec uvidíte a nebudú to ľudia, ktorí sa kúpu v tom čo prišli a rovno si tie veci na sebe aj vyperú 🙈
@anonym_autor A preco vas vlastne zaujimaju cudzie rite 🫣😂?
@gabrielamodrykonik To je taky zaujimavy konikovsky fenomen. Ked tu bol minule chlapik v zenskom neglize, bolo to, co ludi do toho, ako ich to ovplyvnuje. A dnes vidis, cudzie zenske zadky su stredobodom ich vesmiru a zabieha im z nich na plazi langos.
Ja som asi moc staromodna, ale ja nemam pochopenie uz ani pre kratasy, z ktorych trci zo zadu polka zadku 🥴...bez ohladu na vek, ci typ postavy.
Ja ked vidim peknu, stihlu zrelu zenu (matku) v kratasoch, ktore su ako opasok, tak sa hanbim za nu. 🫣 A nie, nikomu nic nezavidim, sama som stihla sportujem, ale nechcem putat pozornost alebo sa citit lacno. Odovodnenie, ze je to pohodlne tiez neverim...preco je taketo vyzyvave oblecenie pohodlnejsie, ako nieco o 10 cm dlhsie alebo o par cm sirsie? 🤷
A teraz sa do mna kludne pustite so slovami "Kazy nech nosi, co chce!"...aj tak svoj nazor na toto nezmenim 😅.
@oceanahory uplne suhlasim.
@sisaka u nas pri Lake Erie su tie plavky vacsie aj sortkove alebo celove .. na SVK som videla vcera cca 6-7r dievcatko malo len spodok plaviek uz trosku moc velka bola na to, Na Miami latinky bezne v tanga aj topless jedna bola v mori okoloiduci chlap dal spiatocku a fotil si ju 🙄 a na Svk vo vodnom parku som videla vela muzskych ciarok ritnych starych tie speedos mini a ked sedeli alebo chodili polka zadku vonku dedkovia 😂 🤢
@miadi 🤢
@miadi aspoň mala spodok plavok 😬. Ešte pred pár rokmi boli na kúpaliskách na Slovensku aj nahé deti.
Este ze nemam taketo problemy s plavkami lebo navstevujem nudaplaze a tam nikto nic neriesi:D
Prečo sa tak nad tým vzrusujete?tak je to teraz v móde, ako veľa iného.ja na to mat postavu tiež ich nosím.a nemyslím,že si tým ženy dvíhajú sebavedomie,práveže to podľa mňa nosia sebavedomé ženy.
tak ja spm asi divna..ale prave sme sa vratili z dovolenky a ja si teda absolutne nepamatam ktora mala ake plavky ... budem musiet muzovi povedat aby sme sa vratili lebo som zabudla obkukavat zadky a nemam co na kona napisat
Je fascinujúce, ako dokážu niektore ženy rozhodiť zadky iných žien na pláži....
Rozmýšľam, prečo sa niektoré cítia byť moralnejsie, sudnejsie, lepšie a najmä oprávnené označovať iné ženy za také a hentantake len preto, že na ich zadku je o 15cm2 viac látky.

Jasné, je to supeeeer 👌☀️🤩