Je nosenie tangáčových plaviek vkusné?
Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.
@minenkaa tiež ma to pobavilo, že "sexuálne ladená"..
Ale tak, hladný len o chlebe....
@beronsche tiež netuším prečo ,mne to len príde ,že ti čo najviac moralizuju a odsudzujú ,majú len ten sex v hlavách a všade vidia len sex že aj obyčajne plavky vedu všetko k sexu
Sex,sex,sex vládne svetoooom a aj keď majú zeny celulitídu ,aj tak po nich chlapi slintaju a ženám sa páčia pupkaty chlapi
A chlapi potom slintaju a slintaju,asi toto druhym zenam vadi najviac.Keby to bolo len cisto medzi zenami,tam by to ziadnej nevadilo.
@anonym_25ebcc ved ale ide tu aj o to...mi nehovor ze tebe by to nevadilo,alebo mi aspon takú ženu ukaz,ktorej by reálne nevadilo,že sa na verejnosti-mimo plaze a bazéna promenaduju ženské s totálne vysokým sebavedomím s holou ritou alebo kozami a bol by tam tvoj chlap. Tak jasné, že sa pozrie a to je to,že proste tým babám není hanba,takto dráždiť chlapov ci slobodných ci zadaných ci otcov ci dedov...a nehovor mi že to je chyba tých chlapov,proste nie je...a potom tu plače každý týždeň nejaká,že ju jej chlap podviedol,opustil a našiel si mladšiu,alebo znásilnenia a agresivita u mužov no proste tým to je,že ženy stratili už akúkoľvek sebauctu ci zábrany. Ja osobne aj keby som mala 18 a krásna mladá a stihla by som si také plavky nedala ani pred svojím otcom, ved na co je to dobré?takéto "handry" patria do spálne.
Mne prišlo nevhodné keď som videla slečnu možno 17-18r tepláky ok v pohode a taky top ako podprsenka bez ramienok neviem ako sa vola a išla tak do školy. Áno mladá pekná ale odtiaľ potiaľ ale zase take dievča musí mať vlastný rozum. A ano keby to malo dievča o 20kg ťažšie alebo žena 40+napr prišlo by mi to nevhodné ešte viac. Na túto sa aspoň dalo pozerať aj keď skôr by tak mohla ísť na party alebo von s kamošmi ako do školy
Tak už iba a iba zeny môžu za mužskú neveru ,za znásilnenie si je každá jedna sama vínna lebo vsak bola vyzivavo oblečená
@anonym_25ebcc ved ale ide tu aj o to...mi nehovor ze tebe by to nevadilo,alebo mi aspon takú ženu ukaz,ktorej by reálne nevadilo,že sa na verejnosti-mimo plaze a bazéna promenaduju ženské s totálne vysokým sebavedomím s holou ritou alebo kozami a bol by tam tvoj chlap. Tak jasné, že sa pozrie a to je to,že proste tým babám není hanba,takto dráždiť chlapov ci slobodných ci zadaných ci otcov ci dedov...a nehovor mi že to je chyba tých chlapov,proste nie je...a potom tu plače každý týždeň nejaká,že ju jej chlap podviedol,opustil a našiel si mladšiu,alebo znásilnenia a agresivita u mužov no proste tým to je,že ženy stratili už akúkoľvek sebauctu ci zábrany. Ja osobne aj keby som mala 18 a krásna mladá a stihla by som si také plavky nedala ani pred svojím otcom, ved na co je to dobré?takéto "handry" patria do spálne.
@vanilka83 Absolútne by mi to nevadilo. Lebo ak chce niekoho iného pretiahnuť, tak to stihne v pracovnej dobe, na služobnej ceste, cestou domov, a ja nemám šancu to preveriť. Však nech sa pozrie, keď chce. Aj keď to skôr ja si všimnem, než on, a Max ho upozorním, že aha, KONEČNE nerozkysnute telo! Lebo ako píšem vyššie, také treba na kúpalisku hľadať lupou. Je jedno, v akých plavkách. Nepíšem, že je to problém, naopak, nech každý vyzerá tak, ako chce, len sa čudujem, kam vy všetci chodíte, že to tam vyzerá ako na móle Victoria Secret a chudák chlapi sa musia pozerať na pekne zadky v nevkusnych nohavičkách. Lebo ja teda chlap nie som, ani lesbička, ale škaredý zadok by ma nezaujímal, aj keď by bol nahý, skôr naopak. A či sa vám/nám to dámy páči/nepáči takých nevkusnych, neforemnych či väčších je na kúpalisku viac.
PS: celý život som nosila na kúpalisku tankini, zvyčajne s jemne nohavickovym strihom. Lebo tak sa cítim lepšie. Či som mala chrumkavych a pevných "násť", vysportovana dvadsať plus, či 30 plus po dvoch deťoch s diastazou. Aj tak mi je jedna päť, ktora ma čo na sebe. A je to jedno aj môjmu muzovi. Ak má niekto chlapa, ktorému toľko stačí aby podviedol, že sa rozdrazdil na kúpalisku, a teda oňho nechce prísť, tak si treba dať také plavky tiež, evidentne sa mu to páči viac, ako klasika.
Tak už iba a iba zeny môžu za mužskú neveru ,za znásilnenie si je každá jedna sama vínna lebo vsak bola vyzivavo oblečená
@minenkaa toto je dufam sarkazmus
@minenkaa toto je dufam sarkazmus
@gloriadeville vsak citaj čo je za príspevok napísaný
Zeny, tie co take plavky nosite, obliekli by ste si ich aj keby ste isli na kupalisko s rodinou? Napriklad teta, ujo, krstna, alebo kolegovia. Raz kamaratka ukazovala fotky z dovolenky svojim znamym a bolo to cudne pre tych znamych sa pozerat na jej holy zadok a bolo to cudne pre nu. Na dovolenke bola len s muzom a moze kaslat na to ci sa pozeraju cudzi ludia, ale zrazu sa pozerali ludia ktorych pozna a pred ktorymi si neodhaluje zadok.
@patrike Ty vole, ja len dúfam, že ťa nikdy osobne nestretnem.
@anonym_9eac40 To je fotka z gulas.sme.sk, mozes ju pohladat, ci si ma predstavujes, ako jedna ruka v gatoch, druhou fotim a takto cestujem vlakom a potom sup s tym na Konika ?
Takych dievcat je plne mesto, presne take gate este aj na motorke jedna mala.
Zeny, tie co take plavky nosite, obliekli by ste si ich aj keby ste isli na kupalisko s rodinou? Napriklad teta, ujo, krstna, alebo kolegovia. Raz kamaratka ukazovala fotky z dovolenky svojim znamym a bolo to cudne pre tych znamych sa pozerat na jej holy zadok a bolo to cudne pre nu. Na dovolenke bola len s muzom a moze kaslat na to ci sa pozeraju cudzi ludia, ale zrazu sa pozerali ludia ktorych pozna a pred ktorymi si neodhaluje zadok.
@andreatytler Zase znies ako Koran 24:31
Povedz veriacim ženám, aby sklopili zrak a chránili svoju cudnosť. Nech neodhaľujú svoje ozdoby okrem toho, čo je z nich viditeľné. Nech si prehodia závoje cez prsia a neukazujú svoje ozdoby nikomu okrem svojich manželov, otcov, svokrov..
@andreatytler Mala som tango plavky na Maldivách s rodičmi. Mama mi vyfotila dokonca aj trčiacu riť z bazéna. Dokonca je pánboškárka a trčí v kostole priemerne 2x za týždeň, nechápem ako toľkú nemravnosť zvládla.
@vanilka83 fuj toto je tak pomyleny a spiatocnicky nazor, že nemám slov..
NIE, ženy nemôžu za to, že muži podvádzajú a už dupľom nie za to, že ich znásilnili!!!
Toto je x krát vyvrateny mýtus a je smutné, že samotné ženy na tomto nezmysle lipnú a šíria ďalej!
Veď to až absurdné znie, dávať sexuálnu agresivitu mužov do spojenia s tým, že ženy stratili zábrany. Nie, žeby vo všeobecnosti niečo také stratili..
Plus je to tvrdenie degradujuce mužov na hlúpe zvery bez funkčnej vyššej nervovej sústavy fungujúce pudovo..
Celé zle..
A zaujímalo by ma, čo za osoba, ktorá sa tak trochu zabudla v minulom storočí, je za týmto tvrdením...ale na to odvahu nenájdeš, podpísať sa pod toto aspoň konikovskym nickom.
A nie, keby mi muž slizkym spôsobom slinta nad krásnymi ženami v tango plavkách, tak som nasratá na neho a spytujem svoje rozhodnutie mat vzťah s takým uboziakom.
Rozhodne sa nehnevám na tie ženy..
@vanilka83 fuj toto je tak pomyleny a spiatocnicky nazor, že nemám slov..
NIE, ženy nemôžu za to, že muži podvádzajú a už dupľom nie za to, že ich znásilnili!!!
Toto je x krát vyvrateny mýtus a je smutné, že samotné ženy na tomto nezmysle lipnú a šíria ďalej!
Veď to až absurdné znie, dávať sexuálnu agresivitu mužov do spojenia s tým, že ženy stratili zábrany. Nie, žeby vo všeobecnosti niečo také stratili..
Plus je to tvrdenie degradujuce mužov na hlúpe zvery bez funkčnej vyššej nervovej sústavy fungujúce pudovo..
Celé zle..
A zaujímalo by ma, čo za osoba, ktorá sa tak trochu zabudla v minulom storočí, je za týmto tvrdením...ale na to odvahu nenájdeš, podpísať sa pod toto aspoň konikovskym nickom.
A nie, keby mi muž slizkym spôsobom slinta nad krásnymi ženami v tango plavkách, tak som nasratá na neho a spytujem svoje rozhodnutie mat vzťah s takým uboziakom.
Rozhodne sa nehnevám na tie ženy..
@vanilka83 beriem späť ten.vyrok o anomymovi, som prehliadla, že tak nepíšeš. Moja chyba.
Zvyšok však platí..
@andreatytler Mala som tango plavky na Maldivách s rodičmi. Mama mi vyfotila dokonca aj trčiacu riť z bazéna. Dokonca je pánboškárka a trčí v kostole priemerne 2x za týždeň, nechápem ako toľkú nemravnosť zvládla.
@anonym_761ce8 Dakujem za odpoved. Zaujimave to s tvojou mamou. Cakala by som ine.
@andreatytler moja sestra, stihla matka už takmer dospelých detí také nosí. A áno, aj na našej spoločnej dovolenke s rodičmi, jej rodinou, mojou rodinou.
Nič zle na tom nevidím.
Ja mám radšej nízke bikiny, ona brazilky. To je všetko.
Myslim ze ludia sa pohorsuju lebo sa automaticky natiska otazka: Preco si take plavky obliect? Nezda sa ze by boli pohodlnejsie alebo praktickejsie a teda jedinny dovod je ukazat holy zadok.
Urcite sa tym posuva hranica mody a toho co je norma v spolocnosti. Stavim sa ze aj tie zeny co sa zacali kupat bez nohavic ludi sokovali a tak isto sa nad nimi pohorsovali. Ak by nezacali oni, vsetky by sme sa doteraz kupali v nohaviciach.
@andreatytler moja sestra, stihla matka už takmer dospelých detí také nosí. A áno, aj na našej spoločnej dovolenke s rodičmi, jej rodinou, mojou rodinou.
Nič zle na tom nevidím.
Ja mám radšej nízke bikiny, ona brazilky. To je všetko.
@beronsche Dakujem.
Myslim ze ludia sa pohorsuju lebo sa automaticky natiska otazka: Preco si take plavky obliect? Nezda sa ze by boli pohodlnejsie alebo praktickejsie a teda jedinny dovod je ukazat holy zadok.
Urcite sa tym posuva hranica mody a toho co je norma v spolocnosti. Stavim sa ze aj tie zeny co sa zacali kupat bez nohavic ludi sokovali a tak isto sa nad nimi pohorsovali. Ak by nezacali oni, vsetky by sme sa doteraz kupali v nohaviciach.
@andreatytler Takze takymto tempom cca za 20 rokov mozeme otvorit diskusiu o tom, preco sa niektore zeny kupu na plazach a premavaju na promenadach hole a ci je to v poriadku...zjavne zial na tu dobu to uz bude uplne bezna vec 🥴😅 s odovodnenim "lebo je to takto pohodlne"...
@andreatytler Takze takymto tempom cca za 20 rokov mozeme otvorit diskusiu o tom, preco sa niektore zeny kupu na plazach a premavaju na promenadach hole a ci je to v poriadku...zjavne zial na tu dobu to uz bude uplne bezna vec 🥴😅 s odovodnenim "lebo je to takto pohodlne"...
@oceanahory Jednoznacne existuju urcite normy v spolocnosti co ludia povazuju za normalne a co uz nie a zjavne sa to ubera do ohalovania. A ano, nase deti pravdepodobne budu mat taku diskusiu, alebo sme uz dosiahli vrchol a mozno to pojde zase opacnym smerom.🙂
@andreatytler myslíš, že tie ženy majú myšlienkový pochod - "toto si oblečiem, budem pútať pozornosť, drazdit, všetci budú obdivovať môj zadok.." ?
Pochybujem. Kto sa takto oblieka? Par osôb s hranicnou poruchou osobnosti.. drvivá väčšina žien si oblečie to, v čom sa páči sama sebe..
@anonym_autor no mne je to uplne jedno. Nepozeram sa po zenach a ked sem tam nieco take vidim idem dalej.
Ja mam take plavky. Zarezané v riti. Mam peknú rit, vyformovanu vo fitku
Tak si dám take plavky nech muži slintaju a škaredé závistlivé moralisticke ženy ako ty závidia píšu na koňa
@anonym_c13ea5 ja robím opačne práve ze mam pekný zadok nechcem aby mi ho muži ocumovali a mali smilne predstavy tak si oblečiem voľnejšie plavky.
Keby si vedela ake maju muži predstavy co by s tebou robili zhnusilo by sa to aj tebe.
Nie je správne, ze sa my ženy takto ukazujeme. Takymito ženami muži v skutočnosti vnútorne opovrhuju
@beronsche Tak aj tu pisala vyssie nejaka anonymna dama, ze take plavky nosi preto, aby chlapi slintali a skarede zeny zavideli 🤷...no a podporilu jo v tom cez 30 dalsich uzivateliek, tak neviem no, zjavne ma takyto myslienkovy pochod dost vela zien 🙄.
@beronsche Tak aj tu pisala vyssie nejaka anonymna dama, ze take plavky nosi preto, aby chlapi slintali a skarede zeny zavideli 🤷...no a podporilu jo v tom cez 30 dalsich uzivateliek, tak neviem no, zjavne ma takyto myslienkovy pochod dost vela zien 🙄.
@oceanahory to mi pripomenulo jednu osobu
@andreatytler myslíš, že tie ženy majú myšlienkový pochod - "toto si oblečiem, budem pútať pozornosť, drazdit, všetci budú obdivovať môj zadok.." ?
Pochybujem. Kto sa takto oblieka? Par osôb s hranicnou poruchou osobnosti.. drvivá väčšina žien si oblečie to, v čom sa páči sama sebe..
@beronsche Tak ano, kazdy sa citi pohodlne v niecom inom a kludne mozu byt ludia co sa citia pohodlnejsie holi ako obleceni, ale zaroven ti ludia neziju na opustenom ostrove, vnimaju normy ktore su v tej ktorej spolocnosti a vedia ze takymi plavkami tie normy buraju, takze myslim ze vacsina ludi chce tym provokovat, poburit, posunut hranicu tolerancie. To nemusi byt vzdy zle. Tvoja sestra nie je tak trochu rebel?
@oceanahory to mi pripomenulo jednu osobu
@esther100 No nemam slov...neviem ci je horsie, ze svoju postavu udrziava preto, aby vyhovela inym a putala pozornost alebo to, ze tvrdi, ze stravovanie pod bazalom je v uplnom poriadku 🥴.
@oceanahory áno, nepopieram, že aj také osoby sa nájdu..
Attention whores..
Ale to je presne tá hraničná porucha osobnosti...
Modrý kon nie je relevantná vzorka.

@anonym_9eac40 toto je sexuálne ladená téma?
@minenkaa tiež ma to pobavilo, že "sexuálne ladená"..
Ale tak, hladný len o chlebe....