icon

Je nosenie tangáčových plaviek vkusné?

30. jún 2026

Som na dovolenke a z kazdej strany sa na mna “valia” odhalené zadky. Zdá sa mi to maximálne nechutné. Kam ste ženy schopné ešte zájsť? Kde je vaša sebaúcta? A navyše chodia tak bez problémov pomedzi ľudí na ulici. Ešte pochopím, keď sa chce niekto opáliť a leží tak na lehátku.
Roky predtým nosili ženy okolo pása ľahkú šatku alebo chodili v plážových šatách. Ale tento rok je to extrém. Na rok očakávam, že sa to tu zmení už na nudapláž.

beronsche
1. júl 2026
@andreatytler

@beronsche Tak ano, kazdy sa citi pohodlne v niecom inom a kludne mozu byt ludia co sa citia pohodlnejsie holi ako obleceni, ale zaroven ti ludia neziju na opustenom ostrove, vnimaju normy ktore su v tej ktorej spolocnosti a vedia ze takymi plavkami tie normy buraju, takze myslim ze vacsina ludi chce tym provokovat, poburit, posunut hranicu tolerancie. To nemusi byt vzdy zle. Tvoja sestra nie je tak trochu rebel?

@andreatytler nie je. Úplne normálna bežná vydatá žena.. 🙂

andreatytler
1. júl 2026

Napriklad taketo plavky v Kanade nosi len velmi malo chlapov. Nosia to iba plavci, lebo je jasne ze v tomto sa plava pohodlnejsie ako v tych dlhych, sirokych shortkach co nosi vacsina chlapov. Chlapi nosia shortky preto, lebo maju pocit ze je to prilis odhalujuce, cize ziju v urcitych spolocenskych normach. V Europe to bolo uplne bezne pre kazdeho ked som tam zila. Neviem ci sa to zmenilo.

simsalabim
1. júl 2026
@andreatytler

Napriklad taketo plavky v Kanade nosi len velmi malo chlapov. Nosia to iba plavci, lebo je jasne ze v tomto sa plava pohodlnejsie ako v tych dlhych, sirokych shortkach co nosi vacsina chlapov. Chlapi nosia shortky preto, lebo maju pocit ze je to prilis odhalujuce, cize ziju v urcitych spolocenskych normach. V Europe to bolo uplne bezne pre kazdeho ked som tam zila. Neviem ci sa to zmenilo.

@andreatytler ano, zmenilo. Tiez uz iba plavci na plavarni. V lete pri vode nie.

andreatytler
1. júl 2026
@beronsche

@andreatytler nie je. Úplne normálna bežná vydatá žena.. 🙂

@beronsche Zaujimave.

andreatytler
1. júl 2026
@simsalabim

@andreatytler ano, zmenilo. Tiez uz iba plavci na plavarni. V lete pri vode nie.

@simsalabim Tak chlapi sa zacali viac zahalovat a zeny stale viac odhalovat.😀

simsalabim
1. júl 2026
@andreatytler

@simsalabim Tak chlapi sa zacali viac zahalovat a zeny stale viac odhalovat.😀

@andreatytler a este Australcania nosia budgie smugglers 😂 Inak s muzom pravidelne plavame a on nosi tie dlhe aj na plavaren 🙈 Vacsina plavcov ale nie.

beronsche
1. júl 2026
@andreatytler

@beronsche Tak ano, kazdy sa citi pohodlne v niecom inom a kludne mozu byt ludia co sa citia pohodlnejsie holi ako obleceni, ale zaroven ti ludia neziju na opustenom ostrove, vnimaju normy ktore su v tej ktorej spolocnosti a vedia ze takymi plavkami tie normy buraju, takze myslim ze vacsina ludi chce tym provokovat, poburit, posunut hranicu tolerancie. To nemusi byt vzdy zle. Tvoja sestra nie je tak trochu rebel?

@andreatytler mne na tom celom najviac vadí, že žena je vždy vnímaná ako sexuálny objekt.
Tu žiaľ aj ženami, keďze je tu xy príspevkov v takom duchu..
Je to len o niečo uzsi pruh látky, ako pri bikinách a predsa ty hovoríš o búraní noriem, ďalšie užívateľky o všeličom, od pohľadov uchylnych mužov, cez sebaúctu až po sexuálne násilie.
Je to len úzky pás kože navyše okolo plaviek a aha aké pobúrenie. Podľa mňa silné neprimerane.. a čomu venujeme neprimeranú pozornosť, to sa stáva témou. A tu úplne zbytočne..
Neviem, čo by pohorsene ženy hovorili, keby boli všade bikiny z 90-tych rokov, a la Baywatch, kde to vpredu bolo tak úzke, že to odkrývalo omnoho viac, než dnešné brazilky..

beronsche
1. júl 2026
@andreatytler

@beronsche Zaujimave.

@andreatytler čo prosím ťa?
Ty si sa rozhodla, že podľa teba že žena musi mať nejaký problém, dôvod, pohnútky..
Ale nie, nie je to tak. 🙂

andreatytler
1. júl 2026
@beronsche

@andreatytler mne na tom celom najviac vadí, že žena je vždy vnímaná ako sexuálny objekt.
Tu žiaľ aj ženami, keďze je tu xy príspevkov v takom duchu..
Je to len o niečo uzsi pruh látky, ako pri bikinách a predsa ty hovoríš o búraní noriem, ďalšie užívateľky o všeličom, od pohľadov uchylnych mužov, cez sebaúctu až po sexuálne násilie.
Je to len úzky pás kože navyše okolo plaviek a aha aké pobúrenie. Podľa mňa silné neprimerane.. a čomu venujeme neprimeranú pozornosť, to sa stáva témou. A tu úplne zbytočne..
Neviem, čo by pohorsene ženy hovorili, keby boli všade bikiny z 90-tych rokov, a la Baywatch, kde to vpredu bolo tak úzke, že to odkrývalo omnoho viac, než dnešné brazilky..

@beronsche chapem co ti na tom vadi. Uplne suhlasim s tym ze zena si ma pravo obliect co chce, ale zaroven mi nejde odstranit tu sexualitu z takych plaviek. Plavky aj tie normalne su sexi,. Nie je to len o kusku koze naviac. Tak to vnimam ja. Mam pohlad vtesnany do spolocenskej normally.

anonym_ded86e
1. júl 2026

Desat, normalne desat stran zavistlivych, zakomplexovanych, uz prestarnutych zenskych, co zavidia - bud rite, alebo sebavedomie majiteliek tych riti na kupku. Ja odpadnem 😂😂😂😂 Samozrejme, kazda ma skvelu vysportovanu rit. Ved ako inak.

anonym_54999c
1. júl 2026
@anonym_ded86e

Desat, normalne desat stran zavistlivych, zakomplexovanych, uz prestarnutych zenskych, co zavidia - bud rite, alebo sebavedomie majiteliek tych riti na kupku. Ja odpadnem 😂😂😂😂 Samozrejme, kazda ma skvelu vysportovanu rit. Ved ako inak.

@anonym_ded86e to je tvoje jedine vysvetlenie? Skús niečo viac, prosím. Porozmýšľaj.

anonym_ded86e
1. júl 2026
@anonym_54999c

@anonym_ded86e to je tvoje jedine vysvetlenie? Skús niečo viac, prosím. Porozmýšľaj.

@anonym_54999c Absolutne nepotrebujem rozmyslat. Riesit, ake si kto da plavky a desat stran rozoberat, ake su zeny, a obezne a take a onake a makove… a kto si smie a nesmie co obliect, akoze halo.

anonym_af62c8
1. júl 2026
@anonym_c13ea5

@oceanahory to je môj druhotný ciel, prvý je aby škaredé ženy závideli

@anonym_c13ea5 .. vieš čo si poviem ja, keď vidím vymakanu babu s pekným zadkom? Waaw, tá na sebe fakt pracuje. Snáď sa to aj mne raz podarí ;) .. takže u mňa by žiarlivosť neprišla do úvahy, skôr uznanie a motivácia. Je toto pre teba upokojujúce, či viac ťa napĺňa pocit zavidenia iných? 🤔😃

sisaka
2. júl 2026
@simsalabim

@simsalabim zaujímavé … ešte pred 2 rokmi mala väčšina chlapov na Slovensku takéto plavky a tie bermudove boli dokonca na viacerych kúpaliskách zakazané. 🤔

anonym_a67b0a
2. júl 2026
@sisaka

@simsalabim zaujímavé … ešte pred 2 rokmi mala väčšina chlapov na Slovensku takéto plavky a tie bermudove boli dokonca na viacerych kúpaliskách zakazané. 🤔

@sisaka cozeee? A kde konkretne ste boli? V nejakom zapadakove? Lebo tie slipove som ja osobne videla na starych dedoch, mlady si toto neoblecie. Ja mam dospelych chalanov a ked tieto slipove plavky ich dedko vytiahol zo skrine nevedeli sa dosmiat, a to bolo hadam aj pred vyse 10timi rokmi. Moj muz by si slipove plavky neobliekol a to ma cca 50 rokov. Kde toto preboha mala vacsina chlapov oblecene?

malinoismum
2. júl 2026
@andreatytler

@andreatytler mužov odborný názov týchto plaviek: “obtlačguľky “🤭😄
K téme: Rada a s obdivom sa pozriem na peknú ženu aj pekne plavky a aj zadok, rovnako aj moj chlap. Ja zadok pekný podľa mna na to nemám, ale pacim sa sama sebe 🙂 vo svojej plavkovej plienke 😝😄🤭
Krásne leto dievcence 🍀🤍💙🩷🩷🤘🏼

anonym_a67b0a
2. júl 2026
@malinoismum

@andreatytler mužov odborný názov týchto plaviek: “obtlačguľky “🤭😄
K téme: Rada a s obdivom sa pozriem na peknú ženu aj pekne plavky a aj zadok, rovnako aj moj chlap. Ja zadok pekný podľa mna na to nemám, ale pacim sa sama sebe 🙂 vo svojej plavkovej plienke 😝😄🤭
Krásne leto dievcence 🍀🤍💙🩷🩷🤘🏼

@malinoismum ja to poznam ako vajcorezky😀

anonym_524d6c
2. júl 2026

@anonym_autor minule v aquaparku som si tiež všimla že dosť žien ma také plavky. Podľa mňa negusteriozne a pre ženy s nižším IQ

oceanahory
2. júl 2026
@anonym_524d6c

@anonym_autor minule v aquaparku som si tiež všimla že dosť žien ma také plavky. Podľa mňa negusteriozne a pre ženy s nižším IQ

@anonym_524d6c Nuz, zial mam tiez miestami tento pocit 😔...staci si precitat niektore anonymne prispievatelky v tejto diskusii, ktore obhajuju takyto "vkusny modny kusok" a jeho nosenie. Ich styl pisania, vyjadrovanie a argumenty hovoria za vsetko...velmi jednoducho zmyslajuci ludia 🤷.

minenkaa
2. júl 2026
@oceanahory

@anonym_524d6c Nuz, zial mam tiez miestami tento pocit 😔...staci si precitat niektore anonymne prispievatelky v tejto diskusii, ktore obhajuju takyto "vkusny modny kusok" a jeho nosenie. Ich styl pisania, vyjadrovanie a argumenty hovoria za vsetko...velmi jednoducho zmyslajuci ludia 🤷.

@oceanahory ale to je aj presne na druhej strane ako sú kritizované a urážanie nositeľky týchto plaviek
A pisat ,že zeny čo nosia takéto plavky,že majú nižšie IQ ,asi tiež nieje dôkaz niečoho vznešeneho a vysokého

oceanahory
2. júl 2026
@minenkaa

@oceanahory ale to je aj presne na druhej strane ako sú kritizované a urážanie nositeľky týchto plaviek
A pisat ,že zeny čo nosia takéto plavky,že majú nižšie IQ ,asi tiež nieje dôkaz niečoho vznešeneho a vysokého

@minenkaa Netreba zovseobecnovat, nerobim to ani ja, preto som pisala ze "niektore anonymne prispievatelky". Prepac, ale ak niekto pise, ze nosi taketo plavky, aby muzi slintali, aby skarede zeny zavideli, ze nemaka na svojom tele, aby ho potom zakryvala a vyslovene ich nosia preto, aby boli stredobodom pozornosti a my vsetcia ostani s inym nazorom iba zavidime a sme skarede...tak zial takychto ludi naozaj povazujem za jednoduchsie zmyslajucich. Je to moj nazor a ty mozes mat ten svoj 😉.

minenkaa
2. júl 2026
@oceanahory

@minenkaa Netreba zovseobecnovat, nerobim to ani ja, preto som pisala ze "niektore anonymne prispievatelky". Prepac, ale ak niekto pise, ze nosi taketo plavky, aby muzi slintali, aby skarede zeny zavideli, ze nemaka na svojom tele, aby ho potom zakryvala a vyslovene ich nosia preto, aby boli stredobodom pozornosti a my vsetcia ostani s inym nazorom iba zavidime a sme skarede...tak zial takychto ludi naozaj povazujem za jednoduchsie zmyslajucich. Je to moj nazor a ty mozes mat ten svoj 😉.

@oceanahory a tie názory o stetkach sú ok?
Si sa chutila jedného alebo dvoch príspevkov ,inak čo ti vadí na tom ,že niekto chce aby po nom druhé pohlavie slintalo,o tom je celá móda a pomaly aj kozmetický priemysel
Sú proste ľudia čo sa chcú predvádzať a verejne kúpaliska ,fakt niesu povinne a ak niekomu vadí iného zadok , nie je povinnosť tam chodiť a pozerať sa na iných,no a ešte označovať niekoho koli pár cm látky ako to robis aj ty ,naozaj sa brániš tým že si napisala niektoré?

anonym_9cf2a2
2. júl 2026
@sisaka

@sisaka no tak to asi tazko… nikde som jednat nevidela, ze by boli bermudy zakazane a jednak “klasicke” muzske plavky som na chlapoch nevidela ani nepamatam.
Ale vy dve s andreou si vzdy najdete sposob ako slovensko zhodit… to je u vas dvoch taka klasika….

oceanahory
2. júl 2026
@minenkaa

@oceanahory a tie názory o stetkach sú ok?
Si sa chutila jedného alebo dvoch príspevkov ,inak čo ti vadí na tom ,že niekto chce aby po nom druhé pohlavie slintalo,o tom je celá móda a pomaly aj kozmetický priemysel
Sú proste ľudia čo sa chcú predvádzať a verejne kúpaliska ,fakt niesu povinne a ak niekomu vadí iného zadok , nie je povinnosť tam chodiť a pozerať sa na iných,no a ešte označovať niekoho koli pár cm látky ako to robis aj ty ,naozaj sa brániš tým že si napisala niektoré?

@minenkaa ☺️ modu a aj kozmeticky priemysel vnimam uplne inac ako ty, ak je podla teba cela aktualna moda sexisticka, tak neviem no...asi si naozaj nemame co povedat, tento tvoj pohlad naozaj neberiem a skor ma prekvapuje takyto pohlad, ako keby som sa nad nim mala zamysliet.
Ano branim, kedze ma ides obvinovat z toho, ze oznacujem vsetky zeny nosiace takyto modny doplnok za intelektualne slabsie, pricom ja sama som vyssie pisala, ze mam dokonca aj rodinneho prislusnika - krasnu a vystudovanu zenu, ktora sa ale zial oblieka a prezentuje velmi lacno. V tejto diskusii sa mi vsak ale iba potvrdilo, ze zial mnoho zien nosiace taketo plavky to robi z pre mna nepochopitelneho dovodu a preto naozaj pochybujem o ich intelekte. Na druhej strane vsak nepochopim ani dovod, ze sa chce niekto "iba predvadzat".
Stale si stojim za svojim nazorom, ze je to nevkusne a zbytocne to puta pohlady....ano, viem, nemam sa na to pozerat, nemam to vlastne ani vnimat, ale to sa fakt miestami neda 🤷. Vezmi si, ze ked robi pred tebou vo fitku drepy zena v kratasoch uzkych, ako je opasok, tak miestami vidis aj to co nechces, ale ja mam akceptovat, ze vsak ona sa chce predvadzat a putat pozornost?
Rovnako na kupalisku si staci ak cupne v takychto plavkach a vlastne v konecnom dosledku by tie plavky ani nemusela mat 🥴.
Takze ano, za mna je to jednoducho nevhodne, aby som ostatnych obtazovala svojou nahotou a obnazenostou, kedze naozaj o nu kazdy nestoji (aj ked si to bodaktore naozan myslia...)!

minenkaa
2. júl 2026
@oceanahory

@minenkaa ☺️ modu a aj kozmeticky priemysel vnimam uplne inac ako ty, ak je podla teba cela aktualna moda sexisticka, tak neviem no...asi si naozaj nemame co povedat, tento tvoj pohlad naozaj neberiem a skor ma prekvapuje takyto pohlad, ako keby som sa nad nim mala zamysliet.
Ano branim, kedze ma ides obvinovat z toho, ze oznacujem vsetky zeny nosiace takyto modny doplnok za intelektualne slabsie, pricom ja sama som vyssie pisala, ze mam dokonca aj rodinneho prislusnika - krasnu a vystudovanu zenu, ktora sa ale zial oblieka a prezentuje velmi lacno. V tejto diskusii sa mi vsak ale iba potvrdilo, ze zial mnoho zien nosiace taketo plavky to robi z pre mna nepochopitelneho dovodu a preto naozaj pochybujem o ich intelekte. Na druhej strane vsak nepochopim ani dovod, ze sa chce niekto "iba predvadzat".
Stale si stojim za svojim nazorom, ze je to nevkusne a zbytocne to puta pohlady....ano, viem, nemam sa na to pozerat, nemam to vlastne ani vnimat, ale to sa fakt miestami neda 🤷. Vezmi si, ze ked robi pred tebou vo fitku drepy zena v kratasoch uzkych, ako je opasok, tak miestami vidis aj to co nechces, ale ja mam akceptovat, ze vsak ona sa chce predvadzat a putat pozornost?
Rovnako na kupalisku si staci ak cupne v takychto plavkach a vlastne v konecnom dosledku by tie plavky ani nemusela mat 🥴.
Takze ano, za mna je to jednoducho nevhodne, aby som ostatnych obtazovala svojou nahotou a obnazenostou, kedze naozaj o nu kazdy nestoji (aj ked si to bodaktore naozan myslia...)!

@oceanahory si na verejnom priestranstve ty musíš očakávať ,že ta bude niekto otravovať a obťažovať niečím čo ti vadí,tak isto ako to robíš ty
To sexisticke si asi zle použila
Ak ti vadí nahota iných ľudí ,proste nemáš chodiť tam kde sa to deje lebo vies možno tvoj parfem,tvoje oblečenie,tvoje vlasy niekomu vadia ,dokonca aj to že nosis tepláky do fitka a nie legíny
To takto lebo mne to vadí ,tak je to zle ,je argument dosť chabý
A ako tu už bolo napísané ,čo nie je zakázané je dovolené
Len tak mimo temu, mňa straaasne iritujú blondati ľudia,ake že fakt ,chce sa mi z nich grcat a teda ešte ani o jedním som sa mrzko nevyjadrila a akú majú nízku úroveň,mali by to zakázať a neviem čo ešte
Chyba je ,že je všetko presexualizovane a veľa ľudí sa aj diva touto optikou na iných

oceanahory
2. júl 2026
@minenkaa

@oceanahory si na verejnom priestranstve ty musíš očakávať ,že ta bude niekto otravovať a obťažovať niečím čo ti vadí,tak isto ako to robíš ty
To sexisticke si asi zle použila
Ak ti vadí nahota iných ľudí ,proste nemáš chodiť tam kde sa to deje lebo vies možno tvoj parfem,tvoje oblečenie,tvoje vlasy niekomu vadia ,dokonca aj to že nosis tepláky do fitka a nie legíny
To takto lebo mne to vadí ,tak je to zle ,je argument dosť chabý
A ako tu už bolo napísané ,čo nie je zakázané je dovolené
Len tak mimo temu, mňa straaasne iritujú blondati ľudia,ake že fakt ,chce sa mi z nich grcat a teda ešte ani o jedním som sa mrzko nevyjadrila a akú majú nízku úroveň,mali by to zakázať a neviem čo ešte
Chyba je ,že je všetko presexualizovane a veľa ľudí sa aj diva touto optikou na iných

@minenkaa Naozaj ideme porovnavat hole zadky vo fitku, ci na verejnom kupalisku s parfemom?
To sme ako spolocnost uz tak klesli, ze mame povazovat obnazovanie sa na verejnych miestach za vkusne?
No nic...mame uplne iny pohlad na vec, pochybujem ze sa zhodneme.

simsalabim
2. júl 2026
@sisaka

@sisaka myslis na plavarni, ci o kupalisku? Lebo ja pisem o plavarni, s kupaliskami moc skusenost nemam, plavam inak iba v prirodnych vodach a tam to je tak, aspon v mojom okoli. Slipove mimo plavarne maju iba ak dedkovia.

minenkaa
2. júl 2026
@oceanahory

@minenkaa Naozaj ideme porovnavat hole zadky vo fitku, ci na verejnom kupalisku s parfemom?
To sme ako spolocnost uz tak klesli, ze mame povazovat obnazovanie sa na verejnych miestach za vkusne?
No nic...mame uplne iny pohlad na vec, pochybujem ze sa zhodneme.

@oceanahory ako parfem neskutočne vadiaci a rusiaci element v spoločnosti

vanilka83
2. júl 2026
@beronsche

@vanilka83 fuj toto je tak pomyleny a spiatocnicky nazor, že nemám slov..
NIE, ženy nemôžu za to, že muži podvádzajú a už dupľom nie za to, že ich znásilnili!!!
Toto je x krát vyvrateny mýtus a je smutné, že samotné ženy na tomto nezmysle lipnú a šíria ďalej!

Veď to až absurdné znie, dávať sexuálnu agresivitu mužov do spojenia s tým, že ženy stratili zábrany. Nie, žeby vo všeobecnosti niečo také stratili..
Plus je to tvrdenie degradujuce mužov na hlúpe zvery bez funkčnej vyššej nervovej sústavy fungujúce pudovo..
Celé zle..
A zaujímalo by ma, čo za osoba, ktorá sa tak trochu zabudla v minulom storočí, je za týmto tvrdením...ale na to odvahu nenájdeš, podpísať sa pod toto aspoň konikovskym nickom.

A nie, keby mi muž slizkym spôsobom slinta nad krásnymi ženami v tango plavkách, tak som nasratá na neho a spytujem svoje rozhodnutie mat vzťah s takým uboziakom.
Rozhodne sa nehnevám na tie ženy..

@beronsche lenže o to ide,že keby sa tie ženské nepromenadovali skoro nahé pred úplne cudzími mužmi nik by sa na nich nedival...

anonym_9cf2a2
2. júl 2026
@vanilka83

@beronsche lenže o to ide,že keby sa tie ženské nepromenadovali skoro nahé pred úplne cudzími mužmi nik by sa na nich nedival...

@vanilka83 cize ked si dam trojuholnikovy vrch plaviek a dolu klasicke nohavicky uz to bude ok?

Ak by si chcela utocit, tanga ani brazilky nenosim. Iba klasicke nohavicky. A dokonca vyssie, lebo mam po operaciu skarede jazvy na podbrusku. Ale aj napriek tomu, ma zeny v tango plavkach “nevzrusuju” ani ich nepovazujem za lacne chudery. A ze sa muz pozrie? Ved aj ja sa pozriem na pekneho chlapa. Slubovali sme si vernost, nie slepotu ✌🏻