icon

Kde nakupovať dámske oblečenie vo veľkosti XS?

10. jún 2026

Ahojte , máte niekto rovnakú skúsenosť? Objednávam roky zaru - pred tehotenstvom S,M.
Teraz dokonca po deťoch mi je S veľké a z väčšiny kusov XS ani nemaju.. a to mam 34 rokov a vidim dievčatá užšie od mňa.. kde nakupujete tieto menšie veľkosti aby aj sedeli ako maju ?

anonym_6edd5e
10. jún 2026

@anonym_autor teraz je moderne oversized, proste priber

anonym_7874b7
10. jún 2026

zara kids ...

anonym_0095c3
10. jún 2026

Sú všade.

anonym_4d44ee
10. jún 2026

v bežných obchodoch

anonym_599410
10. jún 2026

Pomaly v každom obchode vidím xs , 34.

anonym_599410
10. jún 2026

Treba sa vybrať do obchodov a mať oči otvorené.A vôbec, neprovokuj.Ja som sa vyžrala z 36 na 40 a zle sa mi to aj číta 😂😂😂

petrahl
10. jún 2026

Uplne vsade sa da kupit XS, bezna velkost.

anonym_4fcc20
10. jún 2026

Ja mam XS, max S (po 2 detoch) a nakupujem v beznych obchodoch. Ak znackove Karl Lagerfeld, Armani, Guess, Liu jo, Calvin Klein. Ak bezne obchody- vsade- Zara, Terranova, Bershka, Reserved … Z netu Temu- tam maju vsetko aj XS. XS je uplne bezna velkost nie je problem v ziadnom obchode- aspon podla mojich skusenosti.

autor
10. jún 2026

Ano ale moj problem je ze ani to xs mi nesedí ako xs kedysi, a to mam normálnu váhu žiadna podvýživa. Pri rovnakých kg som pred 10 rokmi nosila s - m a teraz aj to xs v pase nesedí

anonym_1f0e25
10. jún 2026

Uplne vsade, dokonca aj xxs… fakt vynimocne nemaju z niektorych veci xs

anonym_08f06d
10. jún 2026

Bershka ma aj xxs

anonym_afd08a
10. jún 2026

Vsade maju xs. Este som nenasla obchod z beznych modnych retazcov, kde by nemali

kiki68
10. jún 2026

Online vacsinou, alebo Zalando Lounge ma kopec xs, lebo to vacsina ludi nemoze kupit na seba skrz postavu. S tymto ja problem nemam. Hej, niektore sme po detoch take chrde zostali. U nas je to v rodine

anonym_81c486
10. jún 2026

Aj ja nosím xs a ešte som sa s tým nestretla že by nemali moju veľkosť. Jedine že by išlo o nejaký ,,mega,, kúsok… ale bežne veci no problem

anonym_0fe646
10. jún 2026
@anonym_0095c3

Sú všade.

@anonym_0095c3 presne, vsade a boli sme v Sinsay s dcerou a saty XS boli jak na dieta, teda dcera si musela kupit az L-ko 🤪. Akoze ja viem, ze kvalita asi nebude uzasna, ale mne tam dost veci pride ok, len tie velkosti, ako na deti...

anonym_e84dab
10. jún 2026
@anonym_1f0e25

Uplne vsade, dokonca aj xxs… fakt vynimocne nemaju z niektorych veci xs

@anonym_599410 vo veľa obchodov XS a34 sú reálne S, az M. Obchody majú hrozné číslovanie v Mohite kupujem 32 ktoré je reálne S/M.
@anonym_1f0e25

a0
10. jún 2026

V každom obchode, vrátane zary. To, že ti niečo nesedí, je vec strihu, musíš nájsť niečo, čo ti sadne.

anonym_67318d
Včera o 02:52

Priber

nlk
Včera o 05:21
@anonym_67318d

Priber

@anonym_6edd5e
@anonym_67318d akože prečo by mala priberať, ak je zdravá a cíti sa dobre? 🤔
@anonym_autor mám rovnakú skúsenosť, bežne som nosila vrch S a spodok M a posledné roky je mi aj XS niekedy veľké. Miery aj váhu mám stále rovnaké, takže Dunčo bude niekde inde zakopaný. Žeby sa cítili ženy XL na veľkosť M? Aj moja mama, ktorá má cca 165 CM a 70 kg, tak si zrazu kupuje oblečenie veľkosti S-M miesto L 🤷

lusilla
Včera o 11:23

Všade. Dcera je XXS alebo XS ako kde, dostane na seba všade všetko, ja som 40-42 alebo M-L-XL ako kde a teda som spotená kým niekde niečo nájdem použitelné, ja mám pocit že pri M a 28 sa veľkosti končia

anonym_224835
Včera o 12:26
@nlk

@anonym_6edd5e
@anonym_67318d akože prečo by mala priberať, ak je zdravá a cíti sa dobre? 🤔
@anonym_autor mám rovnakú skúsenosť, bežne som nosila vrch S a spodok M a posledné roky je mi aj XS niekedy veľké. Miery aj váhu mám stále rovnaké, takže Dunčo bude niekde inde zakopaný. Žeby sa cítili ženy XL na veľkosť M? Aj moja mama, ktorá má cca 165 CM a 70 kg, tak si zrazu kupuje oblečenie veľkosti S-M miesto L 🤷

@nlk Ani, uplne mas pravdu. Ja som bezne xl, a tiez ma stve ze niekde si musim skusat az M, lebo vsetko ostatne je ako zlozeny stan. Ony tie oversize strihy tomu tiez pridavaju :-/ Velakrat si ale hovorim, who are you kidding, ja nie som velkost M 🤣
Ale mozno nejakym zenam je lepsie ked nekupuju na tricku xl ale m. 🤷‍♀️

@anonym_autor pozeraj xxs, bohuzial vanity sizing sa tyka aj malych cisel. Proste ber mensie. Hlavne pozeraj tabulky s mierami. Ja uz bez nich nekupujem nic len podla pismena, lebo mam veci od m az po xxl, a potom si vyber, co si za velkost.

betka90
Včera o 18:09

@anonym_autor v obchode ??