Krátkonohá žena: Ako vyzerať elegantne?
Môže krátkonoha zena vyzerať elegantne? Tipy please
@amalka07 lenze lodicky si nemozu vsetky zeny tiez dovolit, napriklad mna boliz nohy a uz som s opatkami nadobro skoncila. Takze len tenisky, mokasiny a kedze mam nohu siroku, tak BF obuv, aj to mam problem zohnat. A moze zena byt elegantna aj bez lodiciek.
@anonym_cbc26a no ale ty máš problém lebo ťa bolia nohy, takých je veľa čo si nemôžu dovoliť vyššie topánky kvôli problémom s nohami, moja mama ta nosila lodičky aj po 65 ale nohy ju neboleli, teraz po 80 má 2-3 cm opätky
@anonym_cbc26a no ale ty máš problém lebo ťa bolia nohy, takých je veľa čo si nemôžu dovoliť vyššie topánky kvôli problémom s nohami, moja mama ta nosila lodičky aj po 65 ale nohy ju neboleli, teraz po 80 má 2-3 cm opätky
@alenka58 daju sa aj take, co maju iba celkovu platformu, alebo su trosku zdvihnute. Take nosi svokra, ma cez 70

Mám krátke nohy(160cm)a nosím všetko na opatku, aspoň 5-6cm, aj tenisky na platforme. Keď idem niekam sú to opatky 8-9cm(pohodlné)
Nohavice nosím úzke, vo zvonových vyzerám hrozne, sukne len krátke nad kolená.
Moja nočná mora sú dlhé plesové šaty, preto plesy vynechávam.
A chodím len elegantne oblečená, takže myslím že aj elegantne vyzerám😆
Sú veci ktoré si nikdy neoblečiem a neobujem(balerínky)a aj tak mám bohatý šatník