Originál Crocs vs napodobeniny. Oplatí sa investícia?
Ahojte, oplatí sa kúpiť originál Crocs šľapky za 40 eur, alebo mi urobia rovnakú službu aj tie za 5 eur z trhu? Máme doma tie lacné a hrozne sa mi v tom potia nohy a smrdí to po gume. Vraj tie originály sú z dakeho špeciálneho materiálu čo neberie pachy. Je to pravda, alebo je to len značka a v lete mi v tom bude rovnako horúco? Chcem daco poriadne na dvor a k bazénu tak či do toho investovať.
@anonym_autor Mame tiez doma obe verzie a nevidim rozdiel, je to take na par minut dobre a niekde na kupko.
Crocsy orginal su super, ale mala som fantasticke aj z trhu .. len nie vsetky z trhu maju rovnaku kvalitu. Mozes vychytat dobre za par € … ale aj uplne otrasne … ale je to otazka stastia (aspon ja ich neviem rohoznat)
my ux x rokov kupujemu coqui. stredna trieda. nikdy sa mi v nich nohy nepotili.
Crocs alebo Coqui kupujeme a teda ak to chces na zahradu alebo ked ides vybehnut za kurierom tak je to asi jedno, syn ale nosi ich sandale a manzel tiez a to uz teda rozdiel citit 🙂 podla mna je ten material skratka iny.

Ahoj, mam originaly a nohy sa mi v nich naozaj nepotia. Nosim roky tie iste na zahrade a su podla mna neznicitelne. Za mna super letna obuv👍