icon

Podprsenky bez kostíc pre veľké prsia. Kde nakupovať?

ceresnickamc
14. máj 2026

Ahojte žienky.
Prosím vás, kde alebo z kadiaľ si kupujete a objednávate podprsenky? Mám prsia D-čka a neviem si nájsť vhodnú podprsenku, ktorá by nestála 80 eur. Aj takú mám a stojí za nič. Nemám silikóny a bola by som rada aby prsia držali na mieste a boli v pohodlí.
Hľadám pohodlnú podprsenku, vystuženú, a hlavme BEZ kostíc. Veľkosť 95 D.
Poraďte. Ďakujem 🙂

Strana
z2
anonym_6a9f60
14. máj 2026

iba z astratexu, aj som si podla ich kalkulacjy zistila velkost, maju vratenie zdarma a myslim zeaj postovne pri objednavani

minenkaa
14. máj 2026

@ceresnickamc D niesu veľké prsia a podprsenka bez kostic bude asi ťažké
Treba len hľadať skúšať ,ja mám ešte väčšie prsia a zakaždým musim hľadať a skúšať
Plastiku neuvazujes?

ceresnickamc
autor
14. máj 2026
@minenkaa

@ceresnickamc D niesu veľké prsia a podprsenka bez kostic bude asi ťažké
Treba len hľadať skúšať ,ja mám ešte väčšie prsia a zakaždým musim hľadať a skúšať
Plastiku neuvazujes?

@minenkaa Plastiku nechcem. Mám zdravé prsia, aké sú také sú ale sú moje a zdravé. Len mám problém nájsť pohodlnú podprsenku. Ďakujem za odpoveď.

ceresnickamc
autor
14. máj 2026
@anonym_6a9f60

iba z astratexu, aj som si podla ich kalkulacjy zistila velkost, maju vratenie zdarma a myslim zeaj postovne pri objednavani

@anonym_6a9f60 Mala som a žiaľ mi nesadli. Ďakujem za odpoveď.

iwuska10
14. máj 2026

mam 105E a kupujem v tescu

lasona
14. máj 2026

Ist do specializovanej predajne. Nech ti predavačka poradi. Veľa žien nosi nesprávnu velkost.

anonym_f9bd15
14. máj 2026

Skims jednoznacne

kiki68
14. máj 2026

Palmers za mna, ja mam 70-75 D/E S mam z palmers uz roky. Stoja do 40 eur. Potom mam sportove napr zo Spar, alebo HM , tie pre tehotne a kojace. Za man vyborne. Mam svoje prsa, nie silikon

oslo1
14. máj 2026

Ja odkedy som presla z maternity podprseniek tak pouzivam iba sportove z Marks and Spencer, bez kosticove. Velmi dobre drzia prsia, maju siroke ramienka a nic ma tam netlaci.

anonym_6e2edb
14. máj 2026
@ceresnickamc

@minenkaa Plastiku nechcem. Mám zdravé prsia, aké sú také sú ale sú moje a zdravé. Len mám problém nájsť pohodlnú podprsenku. Ďakujem za odpoveď.

@ceresnickamc uplne ti rozumiem. Tiez neviem najst dobrú podprsenku. Mam tazke prsia, kazde ramienka sa mi zarezávaju a bolia ma z toho plecia. Bola som aj v predajni atrractive, mam odtiaľ podprsenku za 119 e a stoji v skrini lebo je uplne na prd

anonym_4d8d82
14. máj 2026
@anonym_6e2edb

@ceresnickamc uplne ti rozumiem. Tiez neviem najst dobrú podprsenku. Mam tazke prsia, kazde ramienka sa mi zarezávaju a bolia ma z toho plecia. Bola som aj v predajni atrractive, mam odtiaľ podprsenku za 119 e a stoji v skrini lebo je uplne na prd

@anonym_6e2edb tiež tam plánujem ist chcem sa opýtať prečo ti neni dobrá?

ceresnickamc
autor
14. máj 2026
@iwuska10

@iwuska10 Skúsim, ďakujem za odpoveď.

ceresnickamc
autor
14. máj 2026
@anonym_6e2edb

@anonym_6e2edb Presne. Nie sú prsia ako prsia. Nájsť pohodlnú podprsenku ktorá aj sedí a podrží ťažké prsia je ťažké. Skúsim nejaký obchod kde by mi poradili. Len tie podprsenky sú dosť drahé. Tak som skúsila touto cestou sa opýtať. Ďakujem za odpoveď. 🙂

ceresnickamc
autor
14. máj 2026
@oslo1

Ja odkedy som presla z maternity podprseniek tak pouzivam iba sportove z Marks and Spencer, bez kosticove. Velmi dobre drzia prsia, maju siroke ramienka a nic ma tam netlaci.

Viete mi prosim poslať link?

anonym_665480
14. máj 2026

@ceresnickamc hlavne treba dobre premerať, či vlastne nosíte dobrú velkost. Preco nechcete kostice?Ja nosím veľkosť G/H a nemám problém v tom aj spať. Naopak v podprsenke bez kostic sa necítim vôbec dobre, taká nemá pre veľké prsia žiadnu oporu. Dokonca aj na športovanie iba s kostnicou.

akvi
14. máj 2026

@ceresnickamc ideálne ísť na bra fitting. Možno zistíš, že celý život nosíš zlú veľkosť. Mne sedia športové od Under Armour. A bola som na bra fittingu, tam som si hneď kúpila aj peknú nie športovú, lebo športové prsia skôr stlacia a nerobia úplne pekný dekolt. Tá klasická, čo som si kúpila, tá mi vyslovene spraví krásny dekolt.

anonym_21bafd
14. máj 2026
@anonym_6e2edb

@anonym_6e2edb preco mas pocit ze je na prd? nemyslim si ze ti tam predali nieco co ti nesedi. Len mozno ti dali spravny obvod ked si nosila vacsie ako mas a podprsenku si neroznosila...

anonym_126e46
14. máj 2026
@iwuska10

@iwuska10 také veľké v Tescu?ja som tam nevidela nikdy

anonym_c1532e
14. máj 2026

@ceresnickamc Lindex Intimissimi

kocuris
14. máj 2026

Žena nakúpila v Nitre, v nejakej špecializovanej predajni. Názov neviem.

anonym_6f6578
15. máj 2026

@ceresnickamc neviem, ale D mi nepridu az take velke prsia, ze by to nedrzalo, hlavne ak mas obvod do tych 85. Ja mam 85G a ja uz bez kostic ani nechcem, aj s kosticou moze byt pohodlna, ked mas spravnu velkost a strih.
Mne bez kostic vobec nedzia tvar teda.
V Tescu som bola vcera, vyskusala som asi 20 druhov a ako tak mi sadli len s kosticami nevystuzene, aj to mam vyhrady, ale na doma za tie peniaze dobre na striedacku.

anonym_6f6578
15. máj 2026
@anonym_665480

@ceresnickamc hlavne treba dobre premerať, či vlastne nosíte dobrú velkost. Preco nechcete kostice?Ja nosím veľkosť G/H a nemám problém v tom aj spať. Naopak v podprsenke bez kostic sa necítim vôbec dobre, taká nemá pre veľké prsia žiadnu oporu. Dokonca aj na športovanie iba s kostnicou.

@anonym_665480 ake mas na sport s kosticou? Mam 85G a rada by som nieco, co naozaj drzi a robi pekny tvar aj. Ale to potom po porode, ked s ami stabilizuje velkost. Dakujem.

anonym_4e51ae
15. máj 2026

Ak by si sa predsa len rozhodla pre kosticu (alebo ju aspoň niekde vyskúšať), ja mám košík E–F a nedám dopustiť na túto podprsenku 😀 Kedysi ma všetko rezalo a tlačilo, aj keď som mala košík B. Roky kupujem už iba túto.
Spraví aj celkom pekné prsia na to, že ich mám po kojení dosť „rozliate“ 😀 A hlavne je mega pohodlná – vydržím v nej celý deň, čo predtým nehrozilo 😀všetko išlo po príchode domov rovno dole.
Kupujem ju väčšinou v akcii za 25–30 €.

Triumph BODY MAKE-UP ESSENTIALS WP

ceresnickamc
autor
15. máj 2026
@kiki68

Palmers za mna, ja mam 70-75 D/E S mam z palmers uz roky. Stoja do 40 eur. Potom mam sportove napr zo Spar, alebo HM , tie pre tehotne a kojace. Za man vyborne. Mam svoje prsa, nie silikon

@kiki68 Vyskúšam, ďakujem za odpoveď. 🙂

ceresnickamc
autor
15. máj 2026
@anonym_665480

@anonym_665480 Nie sú prsia ako prsia. Každému vyhovuje niečo iné.

ceresnickamc
autor
15. máj 2026
@anonym_4e51ae

Ak by si sa predsa len rozhodla pre kosticu (alebo ju aspoň niekde vyskúšať), ja mám košík E–F a nedám dopustiť na túto podprsenku 😀 Kedysi ma všetko rezalo a tlačilo, aj keď som mala košík B. Roky kupujem už iba túto.
Spraví aj celkom pekné prsia na to, že ich mám po kojení dosť „rozliate“ 😀 A hlavne je mega pohodlná – vydržím v nej celý deň, čo predtým nehrozilo 😀všetko išlo po príchode domov rovno dole.
Kupujem ju väčšinou v akcii za 25–30 €.

Triumph BODY MAKE-UP ESSENTIALS WP

@anonym_4e51ae Možno niekedy. Ďakujem za radu. 🙂

anonym_f20f31
15. máj 2026

Nepopularny nazor, ale najlepsie podprsenky mam z temu. Je ich tam naozaj milion na vyber, mozem si to v klude doma vyskusat

anonym_0461ab
15. máj 2026

@oslo1 a keď nosis tričká na ramienka tak v lete ti to nevadí ?

iwuska10
15. máj 2026
@anonym_126e46

@iwuska10 také veľké v Tescu?ja som tam nevidela nikdy

@anonym_126e46 maju aj vacsie po kosik FF

Strana
z2