Poraďte najlepší eshop na kúpu podprsenky pre väčšie prsia
Ahojte zienky, chcem sa spytat na vasu skusenost ked mate vacsie asymetricke prsia priblizne D,E kde matr najlepsiu skusenost na kupu podprsenky. Ktory eshop? Kvalita a skore dorucenie. Alebo najlepsi je atractiv a brafiting? Dakujem 🙂
@gerber58 určite keď máte možnosť ísť do attractiv tak choďte. Ste si istá že máte správne zvolenú veľkosť? Lebo ja mám E a nemám nejaké obrovské prsia. Väčšinou to je zlým meraním a tým že si ženy kupujú zle košíčky. Choďte sa dať premerať a potom si podľa toho budete vedieť lepšie vybrať aj v bežných eshopoch
Astratex
No veru kúpiť podprsenku na veľké prsia /teraz nemyslím D-E, ale oveľa väčšie/, je takmer nemožné. Všetky vraciam späť, lebo sú mi malé. Mám doma jednu poslednú, ktorú nosím stále, pomaly sa mi už rozpadne a potom naozaj neviem čo budem robiť.
@gerber58 za mna Astratex, treba sa zmerat podla ich tabulky. Sestra ma rada Bonprix ale ona ma az F.
Timo
Ja mám teraz veľkosť 70J. Som tehotná, pre tehotenstvom 65J. Keď som kojila prvé dieťa mala som 70M :D takže viem čo to je hľadať a nenájsť, plakať v kabínke keď si kupujem akýkoľvek vrch, nielen podprsenku... ale aj blúzky, šaty, tričká, svetre... vo všetkom vyzerám obrovsky, chce to umenie, aby som nevyzerala ako keby som mala 200kg. Samozrejme s touto veľkosťou a tehotenstvami sú ovisnuté skoro po pupok... a to nemám ani 30 rokov.
Každopádne k tvojej otázke: ja by som šla prv na brafitting, potom by som si ale naobjednávala z astratexu aj za 250, 300€, ak máš na to rezervu. Doma poskúšaš, vyberieš si, zvyšok zadarmo vrátiš/vymeníš za inú veľkosť. Vymeniť veľkosti si vieš koľkokrát chceš, je to vydž zadarmo. V kamenných predajniach je výber slabý, budú ťa tlačiť do niečoho, čo úplne nechceš.. napr. ja si vzhľadom na cenu kupujem len béžové podprsenky, lebo ich môžem obliecť pod čokoľvek, ale tlačili ma do bordovej, modrej, atď., že nech aspoň skúsim.. neviem na to, keď si ju nemôžem obliecť pod polovicu môjho šatníka :D Ja teraz nosím už rok z Astratexu model Luisse, sedí mi najlepšie zo všetkých modelov, čo som kedy skúšala a nosila, má aj celkom široké ramienka. Skús, možno sadne, možno nie. Športovú podprsenku zohnať je prakticky nemožné, aj astratex aj iné eshopy majú pre takéto veľkosti na výber tak 1-2 modely, keď ti nesadnú, máš smolu.. držím palce s hľadaním.
D, DD a velkost E pozeram v Tescu - ano, cisty paradox, nikdy by som nemyslela, lebo som teda mala aj drahsie podprsenky. Tu som to raz zachytila ako tip a fakt vzdy lacno a celkom kvalitne. Fakt do 20€ kedykoľvek najdem, ale teda v tej halde sa treba prehrávať lebo tie asi idu najskor...

@gerber58 stále hľadám, už roky. Vyskúšala som už všeličo a buď nesedeli alebo časom stratili tvar. Všetko išlo dolu vodou čo sa týka kvality. Pýtajú nekresťanské peniaze a kvalita nakoniec ako z Lidlu. Takže budem zvedavá za odporúčania, či konečne nájdem seriózny obchod.