Skúsenosti s Birkenstock šľapkami: Ako ich správne nosiť?
Ahojte, máte niekto Birkenstock šľapky? Máte tie gumené či korkové? Nosíte ich aj do práce miesto sandálov? Ktoré sa hodia normálne aj k sukni podľa vás? Gumené, korkové, s jednou prackou či aj s dvomi? Pozerala som aj trochu lacnejšiu alternatívu Zn. Leon..s ňou nemá niekto skúsenosti? Mám jedny kožené šľapky, sú super pohodlné, akurát neviem prečo mi normálne smrdia... Tak ich potrebujem vymeniť...lebo na ti fakt rozčuľuje..za každý recenziu budem rada...prípadne aj kde kupujete za dobrú cenu a hlavne, koľko sezón vám tie šľapky vydržia v nositeľom stave medzi ľudí...
Mám asi 12 párov. Gumené dvoje - k vode na dovolenke (jednoprackove Madrid Big Buckle) , na doma Arizona. Ostatné sú všetky korkové Arizona, úzka verzia. Cca polovica Big Buckle. Od Júna do Septembra nenosím takmer nič iné. Mala som veľké bolesti palcového kĺbu na nohe. Už nemám..Sú nezničitelne
su skvele a krasne, len u mna ten korok napachne potom noh. Vzdy. cistim vselicim, dam na slnko, nepomaha. Akurat som si to pre zaujimavost vyguglila, a je o tom kopec diskusii, cize nie som sama 🙂 Tu ti ale budu pisat, ze im nohy ani Birky nesmrdia.
su skvele a krasne, len u mna ten korok napachne potom noh. Vzdy. cistim vselicim, dam na slnko, nepomaha. Akurat som si to pre zaujimavost vyguglila, a je o tom kopec diskusii, cize nie som sama 🙂 Tu ti ale budu pisat, ze im nohy ani Birky nesmrdia.
@mirage preto som rozmýšľala nad tými gumenými, že ich môžem oprať ale neviem či sa hodia k sukni...
@mirage preto som rozmýšľala nad tými gumenými, že ich môžem oprať ale neviem či sa hodia k sukni...
@anonym_autor tie gumene nie su na bezne denne niekolkohodinove nosenie, to je tak na dovolenku k vode alebo na kupalisko. Kozene prat nemozes (je jasne, ze kozena stielka napachne potom, o tom sa nemusime ani bavit, lebo kazda noha sa v lete spoti), daju sa ale cistit, na nete najdes vela navodov. Birkenstock su original len jeden, vsetko ostatne su napodobeniny, ktore na Birkenstock iba hraju. Birkenstocky si treba kupovat aj podla sirky chodidla, vzdy je tam napisane, ze ci su na uzku alebo sirsiu, rozumej normalnu nohu.
@anonym_autor tie gumene nie su na bezne denne niekolkohodinove nosenie, to je tak na dovolenku k vode alebo na kupalisko. Kozene prat nemozes (je jasne, ze kozena stielka napachne potom, o tom sa nemusime ani bavit, lebo kazda noha sa v lete spoti), daju sa ale cistit, na nete najdes vela navodov. Birkenstock su original len jeden, vsetko ostatne su napodobeniny, ktore na Birkenstock iba hraju. Birkenstocky si treba kupovat aj podla sirky chodidla, vzdy je tam napisane, ze ci su na uzku alebo sirsiu, rozumej normalnu nohu.
@muchotrafka298 čiže tá širšia noha je normálna, áno?
ja mam len jedny asi 3 ci 4 roky a su uzasne, pohodlne. Mam zatial korkove, kupil mi ich muz na about you za 46€ vo vypredaji. Chcem si este nejake kupit ale teda pridu mi velmi predrazene momentalne.Za slapky totiz nie som ochotná dat 100€. Gumene si ale chcem kupit do práce, ale teda dobre ceny som davno oresvihla, plus mam veľkosť 42 a tie aj vo vypredajoch uz vacsinou nie su.
Mam klasické gumené čierne, nosím veľkosť 42 ale kúpila som 41 pretože tam bolo napísané že sú väčšie a tak aj bolo 🤗 sú ako papučky, chodím v nich do práce, na výlety kade tade 👌
@muchotrafka298 čiže tá širšia noha je normálna, áno?
@anonym_autor kvazi ano podla mna, pretoze tie co su uzke su naozaj velmi uzke. Ja ich mam a mam uzku nohu a len tak tak. Ono kazda kozena slapka Ti bude smrdiet, ked to budes nosit v lete. To je fakt. A je jedno, ci je to znackova predrazena Birkenstock alebo nejaka od Batu. Ja napriklad nie som ochotna dat za slapky 100 a viac EUR.
@anonym_autor mam aj žabky aj tie s 2 prackami (neviem ako sa volaju) a sú top. V lete nosím len tie a ku vsetkemu
@anonym_autor mam aj žabky aj tie s 2 prackami (neviem ako sa volaju) a sú top. V lete nosím len tie a ku vsetkemu
@gejb korkové?
Mám tieto aj v bielom.Nosila som na dovolenke a viac by som ich nekúpila.
@anonym_18afc1 v čom ti nevyhovovali?
Mne nohy po nich vôbec necítiť. Sú aj také, ktoré majú korok potiahnutý kožou
@martinka13 pozriem, ďakujem
ja mam len jedny asi 3 ci 4 roky a su uzasne, pohodlne. Mam zatial korkove, kupil mi ich muz na about you za 46€ vo vypredaji. Chcem si este nejake kupit ale teda pridu mi velmi predrazene momentalne.Za slapky totiz nie som ochotná dat 100€. Gumene si ale chcem kupit do práce, ale teda dobre ceny som davno oresvihla, plus mam veľkosť 42 a tie aj vo vypredajoch uz vacsinou nie su.
@katkaseiner a nesmrdia? Vyzerajú stále dobre?
@katkaseiner s jedným remienkom či dvomi?
@anonym_18afc1 v čom ti nevyhovovali?
@anonym_autor Ja som ich nosila 2týždne stále na striedačku.Vzhĺadovo mi vyhovovali aj k šatám,aj ku kraťasom.Najprv mi na boku zodreli kožu na chodidle, tak som viac uvoĺnila remienok a potom sa mi zase vyzúvali pri chôdzi.
Nosím len s tými veľkými sponami, tie s malými vyzeraju ako ortopedické, nepáčia sa mi.Mam trojo párov z Arizona big buckle, Madrid big buckle.
Su neskutočne pohodlné, prestali ma nohy bolieť.
@anonym_autor ku všetkému. Aj k šatám. Sukne nenosím
@gejb ďakujem a vyzerá to v pohode šaty a tie gumené šľapky? Tiež by som radšej kúpila tie gumené
@anonym_autor
Pozri, podľa mňa sú skoro všetky škaredé, k sukni sa nehodia 😁 Tiež mám jedny gumové šľapky, sú super pohodlné, dám si aj k satom. Vôbec sa to nehodí ale sú pohodlné. Mne tie korkové nevyhovujú, bolia ma z nich nohy. Niekomu sa nohy pozltia a to ti vtedy pomôže akurát zázrak. Kúp si aké chces, otestuj a uvidíš. Tu budeš mať x skúsenosti no ty sama musíš vyskúšať 🙂
@gejb ďakujem a vyzerá to v pohode šaty a tie gumené šľapky? Tiež by som radšej kúpila tie gumené
@anonym_autor ked sa ti noha spoti v tej gumenej slapke, budes v tom vediet chodit cely den? Ja viem, kolko tie slapky stoja, ale ked sa ti pacia, tak si ich kup a nos co chces s cim chces. Nikoho to nebude zaujimat, ze ci mas gumove slapky za 1,5 EURA od Cinana alebo 50 eurove znackove Birkenstocky.

Gumené sú fest pohodlne ale mne pripadajú skôr tak k vode