Sú nekožené Birkenstock šľapky kvalitné?
Zamýšľam sa nad tým, pretože som práve vyhodila 5 ročne kožené birkenstock a potrebujem nové,avsak páčia sa mi akurát tie zo syntetiky. Vaše skúsenosti?
a prečo si ich vyhodila? 😏
ale odpovedať na otázku neviem, v živote by som nedala toľko peniazov za nekožené šlapky 🤷♀️
@biba_18 tak uz to bol dezolat
Super držia už 5 rokov a ešte pár asi budú, normálne v nich vojdem aj do vody. Ak myslíš tie “gumené”, čo sú o polovicu lacnejšie
No presne nad nimi uvazujem ale pride mi to vela penazi za gumenne😬
@olivieraa ja nad nimi tiez uvazujem do prace..
Super držia už 5 rokov a ešte pár asi budú, normálne v nich vojdem aj do vody. Ak myslíš tie “gumené”, čo sú o polovicu lacnejšie
@anonym_675097 dáš si ich aj to práce napr k šatám a sukni? Ako sedí veľkosť prosím ťa?
Vlani som v nich 2 týždne prechodila na dovolenke. Biele, aj čierne jednoprackové. Mala som z nich trochu po bokoch otlaky. Inak sú ľahučké a praktické. Presne , na prechádzku , aj po pláži, aj po vode, osprchuješ a sú ako nové. Nič extra , nosila som ich ku šatám, aj kraťasom, ale tento rok beriem aj kožené sandále kvôli pohodliu.
To vážne sa tieto škaredé šľapky niekomu páčia? Hrôza.
Ale veď sú značkové! A drahé! A proti gustu žiadny dišputát. Sme rôzni.
@anonym_70fe09 mám na to rovnaký nazor 😆
@anonym_6c513a sú hlavne pohodlné
@anonym_6c513a jediné topánky z ktorých ma v lete nebolia chodidlá. Takže nie každý kupuje kvôli tomu, že sú drahé
@anonym_70fe09 pre niekoho hrôza, pre niekoho krásne. Ešteže máme všetci slobodu
Ďakujem za podnety, nemyslela som gumené ale tie z ekokoze. Väčšina tých slapiek vyzerá ako kožená, v skutočnosti je to ekokoza, len zopár modelov je z koze.
Jedine, ktore pouzivam su prave od nich. Skusala som vselijake, bez ohladu na cenu, ich mi sedia, su pohodlne, dlho vydrzia a lahko sa udrzuju. Ale ja kupujem take tie gumene.
@anonym_6c513a jediné topánky z ktorých ma v lete nebolia chodidlá. Takže nie každý kupuje kvôli tomu, že sú drahé
@martinka13 mno, obávam sa, že keby boli rovnako pohodlné z číňáku a spol. (všetky lacné európske siete) za 5€, že by si ich toľko nechválila, nedoporučovala. A že ich v podobných obchodoch majú na výber možno aj vyše 50 modelov...
@martinka13 mno, obávam sa, že keby boli rovnako pohodlné z číňáku a spol. (všetky lacné európske siete) za 5€, že by si ich toľko nechválila, nedoporučovala. A že ich v podobných obchodoch majú na výber možno aj vyše 50 modelov...
@anonym_6c513a mám jedny nohy a chcem aby boli zdravé. Nebudem kupovať šuvixy z číňaku a prídem o chodidlá. Ďakujem. Každý nech si kupuje kde a čo mu vyhovuje.
Jedine, ktore pouzivam su prave od nich. Skusala som vselijake, bez ohladu na cenu, ich mi sedia, su pohodlne, dlho vydrzia a lahko sa udrzuju. Ale ja kupujem take tie gumene.
@anonym_2ebdec a nesmrdia ti v nich nohy? Tiež uvažujem o gumených
@anonym_2dd487 nie, vobec. Ale ja som s tymto nemala nikdy problem.
https://answear.sk/p/slapky-birkenstock-madrid-... ja som si akurat objednala tieto, mala som ich za 43, mam tam nejaku zlavu
len k bazenu a po zahrade ich budem mat, na von mam ine kozene slapky a prave dnes mi zodrali zospodu kozu, ja nechapem
@anonym_2dd487 ani ja, ale napr kožené mi v lete smrdia. Prosím ťa, akú veľkosť máš? Čo som merala svoje šľapky, tak birkenstock by som mala brat 40-41, hoci reálne také topánky nemám..
https://answear.sk/p/answear-lab-slapky-damske-... ja som si objednavala taketo takmer kazdy rok, pripadne kazdy druhy
https://answear.sk/p/kozene-slapky-answear-lab-... a tieto v ciernom mi zodrali kozu zospodu chodidla dnes, ale mozno aj preto, ze mi vyberali na tej nohe znamienko a cudne prenasam vahu a tlak na ine miesto chodidla.
Minulý rok som ich kúpila, nosila dva mesiace a začali praskať, reklamovala som ich. Tento rok som si kúpila korkové šľapky značky Gabor, kožené a nedá sa porovnať .
@anonym_autor nosím roky, keď sme na dovolenke. Akurát som tiež jedny vyhodila asi po 8 rokoch (gumené) a kúpila som nové. Nikdy ma neotlačili, neodreli nohu. Ja v lete nosím len Birky. Gumené len pri mori....
@martinka13 tato farba je brutal...
@anonym_6c513a mám jedny nohy a chcem aby boli zdravé. Nebudem kupovať šuvixy z číňaku a prídem o chodidlá. Ďakujem. Každý nech si kupuje kde a čo mu vyhovuje.
@martinka13 Medzi tymito birkeslapockami a cinakom je na leto kooopec kooopec inych kvalitnych, vkusnych rieseni nastastie.
@martinka13 Medzi tymito birkeslapockami a cinakom je na leto kooopec kooopec inych kvalitnych, vkusnych rieseni nastastie.
@anonym_94cf9b v ktorých ma bolia nohy. Ja nerozumiem týmto komentom. Nech si každý kúpi čo chce a na čo má peniaze. Autorka sa pýtala na skúsenosti s Birkami. Nie na to, či sa niekomu páčia, alebo sa zdajú drahé. OBÚVAJTE SI, ČO CHCETE. Mne je úplne jedno, či si bosá, máš na nohách dreváky, žabky z čiňaku alebo šľapky za 800 eur. Ale nepodsúvaj mi, že sú Birkenstock zlé, škaredé, alebo drahé. Pre mňa nie sú.

a prečo si ich vyhodila? 😏
ale odpovedať na otázku neviem, v živote by som nedala toľko peniazov za nekožené šlapky 🤷♀️