icon

Tipy na pohodlné a trendy oblečenie na doma

29. dec 2025

Ahojte, potrebujem vymenit satnik na doma. Mam tam oblecenie este z vysokej skoly a po 2 detoch sa uz do vacsiny ani nezmestim. Viete mi dat tipy co je trendy a zaroven pohodlne na doma? Mozno aj konkretne linky na oblecenie, alebo znacky oblecenia, ktore v satniku “na doma” nesmie chybat? Vdaka 🧦🛋️🧘‍♀️

Strana
z2
akvi
30. dec 2025

V zime mám najradšej také tie "plyšové" tepláky, majú ich teraz všade. Nemám problém v tom vybehnúť aj vonku.

martinadomianova
30. dec 2025

@anonym_autor ja nosím pyžamo alebo tepláky s nejakým starším tričkom. Niet nad pohodlnosť 😁

adonish
30. dec 2025

@anonym_autor v zime nosím teply overal 😊 extrémne pohodlné, v Lidli maju fajn vyber. Inak tepláky, leginy, tričká, v lete kratase. Byvame v dome, takze tam kludne vybehnem aj na ulicu vylozit smetiak, aj ked pride navsteva, tak sa nehanbím

really8
30. dec 2025
@anonym_autor

@really8
@anonym_c0ebf3 vdaka, skusim objednat zo dvojo z tych lelosi a uvidim.

@anonym_autor pockaj si ale na nejaku akciu. Mali napr teraz pred vianocami 4 za 2. Alebo mavaju tretie zadarmo a tak

anonym_d0409c
30. dec 2025

@anonym_autor na doma nosím legíny a o 2 čísla väčšie tričko

bielasovicka
30. dec 2025

Ja nosím doma cely život tepláky, volne tričká, najlepšie o 2 čísla väčšie, proste pohodlné.

iwesska
30. dec 2025
@anonym_autor

@iwesska myslim, ze som to tu uz pisala. Chcela by som kupit nieco v com sa nebudem hanbit vybehnut na polhodku do obchodu.

@anonym_autor Tak v domacom obleceni by som nevybehla do obchodu nikdy. Preto je to domace oblecenie.

zara3
30. dec 2025

@anonym_autor vsak si kup saty ked je teplejsie, aj upletove, mozes v nich aj von vybehnut. Mozes nosit aj s leginami ku teniskam. Ked si kupis supravu, kup si taku, co je fajna aj na von do obchodu. Ja trebars beham kolo deti cely den, takze leginy, tricka mi stacia, ale ked budu vetsie, nevadi mi byt vo fajnych riflach a tielku cely den. To potom budem mat viac casu sa aj namalovat haha.

anonym_dee3d4
30. dec 2025

ja nosim teplakove pripadne bavlnene saty bud po kolena, alebo po clenky, mam aj s dlhym rukavom, prijemna teplakovina ale kedze som satovy typ tak saty z tychto materialov na doma

klotildabazarik
30. dec 2025

@anonym_autor kratasy, tricko, pyzamove nohavice,

Strana
z2