icon

Ako prať menštruačné plavky na dovolenke?

lindayaaa
Dnes o 17:52

Ahojte tie ktore ste pouzili menstruacne plavky na dovolenke. Ako ste to riesili s ich pranim? Staci to v umyvadle v teplej vode oprat? A vyvestit do druheho dna? Lebo nieje tam pracka.

anonym_242730
Dnes o 18:03

načo sú ti menštruačné plavky ak v nich ani do vody nemôžeš ísť? daj tampón

viestta
Dnes o 18:07

Normalne operies v umyvadle tak ako ine plavky, ponozky alebo tricko. Len tie menstruacne musis najprv vyplachat v studenej vode, tak ako plachas obycajne nohavicky ked pretecies, v teplej vode sa krv zaperie

muchotrafka298
Dnes o 18:09

Ja mam viacero tychto menstuacnych plaviek a periem ich uplne bezne. Kedze ta sava vrstva ma asi 1 mm, tak isto ako na klasickych plavkach, tak to schlo uplne normalne. Menstruacne nohavicky ale na dovolenke naopak nepouzivam, pretoze dlho schnu a nie je to esteticke niekde to mat v izbe na snure 3 dni.

zuzanaete
Dnes o 18:39
@anonym_242730

@anonym_242730 Preco by sa nemalo ist do vody v menstruacnych plavkach?

zuzanaete
Dnes o 18:41

Zober trochu prasku a v umyvadle preperies.

natalka13
Dnes o 18:42
@anonym_242730

@anonym_242730 ???🤔 preco by v nich nemohla ist do vody? Su to plavky - teda na plavanie.

Normalne ich oper ako kedysi babky na potoku.

lindayaaa
autor
Dnes o 18:43
@anonym_242730

@anonym_242730 nechapem tento jeb.nuty komentar. Pokial nevies odpovedat na moju otazku tak bud ticho netrep hluposti nezapajaj sa a suchaj nohami.

lindayaaa
autor
Dnes o 18:47
@muchotrafka298

Ja mam viacero tychto menstuacnych plaviek a periem ich uplne bezne. Kedze ta sava vrstva ma asi 1 mm, tak isto ako na klasickych plavkach, tak to schlo uplne normalne. Menstruacne nohavicky ale na dovolenke naopak nepouzivam, pretoze dlho schnu a nie je to esteticke niekde to mat v izbe na snure 3 dni.

@muchotrafka298 mne ide hlavne o tie posledne dni mozno 2. Ale nikdy nevies. Ja mam menzes slabulinky ale zas tampon si kvoli alergii dat nemozem. Tak skusam toto a zas kupovat za 30€ aby som mala dvoje uz nerozdycham 😄🙏

anonym_cb75dd
Dnes o 18:48
@lindayaaa

@anonym_242730 nechapem tento jeb.nuty komentar. Pokial nevies odpovedat na moju otazku tak bud ticho netrep hluposti nezapajaj sa a suchaj nohami.

@lindayaaa komentar bol mozno trocha od veci, ale vobec nie natolko aby ospravedlnoval tvoju hrubost a vulgarnost

lindayaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
lindayaaa
autor
Dnes o 18:54
@anonym_cb75dd

@lindayaaa komentar bol mozno trocha od veci, ale vobec nie natolko aby ospravedlnoval tvoju hrubost a vulgarnost

@anonym_cb75dd mne je to jedno. Maju mi pisat k veci.

anonym_242730
Dnes o 18:55
@lindayaaa

@lindayaaa viem odppovedať na tvoju otázku neboj sa
a tie plavky aj tesnia alebo všetko č z teba vyjde ide do vody?

lindayaaa
autor
Dnes o 18:56
@anonym_242730

@lindayaaa viem odppovedať na tvoju otázku neboj sa
a tie plavky aj tesnia alebo všetko č z teba vyjde ide do vody?

@anonym_242730 nevies odpovedat, lebo doteraz si neodpovedala. A ano tesnia.

anonym_a020e4
Dnes o 19:04

ja si neviem predstaviť,že krvácam a idem do vody