icon

Aké oblečenie na doma v zime nosíte?

23. okt 2024

Ahojte baby, čo nosíte doma v zime, aby to bolo pekné? Peknú teplákovu bavlnenu súpravu (Gant, Gant, Bench a pod) alebo skôr predĺžené bavlnené teplákové/mikinove šaty a legíny? Alebo dajte nejaké tipy na pekne a teplejšie kombinácie 🙂 vďaka. PS: ja v zime nemam rada v dome také teplo, aby som chodila len v šatách alebo krátkych nohaviciach na doma 🙂

ivik4
23. okt 2024

Inak u mojej maminy mam pyzama ktore som nosila ako cca 11 rocna . Vsetky obleciem a prane milion krat , vobec nie derave ani ako handra.
A oblecenie u nej na doma tiez storocne lebo ho milujem

jaond19
23. okt 2024

Ja som najradsej ked zo seba dam vsetko oblecenie (okrem spod.pradla) a zabalim sa do dlheho zupanu, je jedno ci je den, ci vecer. Ja som vecne zamrznuta a teda v starych svetroch tu byt nechcem a novsie veci mi je luto po dome nosit...

ivangeline
23. okt 2024

Trička,šaty a legíny. Aj zateplené legíny.

mmmonika
23. okt 2024

@zuzka102 Prosím ťa, ktoré tepláky z Tchiba kupuješ?

zuzka102
23. okt 2024

@mmmonika nemam konkretny typ, oni sortiment aj tak priebezne obmienaju, ale napriklad take tie bavlnene volnejsie gate na volny cas ci ako to volaju, sa mi osvedcili. Ono ja vzdy objednam online viacero a poskusam doma a uvidim co mi sadne velkostne & strihovo & materialovo.

moonlight1210
23. okt 2024

Tak rozne. Tchibo, aboutyou (rozne znacky), HM,…

Musia mat aspon 60% bavlny, ci viskozy, hodvab, kasmir je fajn (ale musi byt kvalitny, inak hryzie), cokolvek prirodne. Do 40% je dobre, aby tam bolo dake umele vlakno (akryl a spol.). Hlavne preto, aby sa na nohaviciach nevytlacili hned kolena (vlastna skusenost). A aby sa to nezrazalo ani po oprani. Aj ked po prvom oprani mozes cakat cca 3-5% zrazenie u kazdej takej veci, ak ma prirodne vlakna.

Ja vyhladavam tenke materialy, aby som nemala pocit, ze som zabalena v deke, dobre sa v tom pohybovalo, ale stale to hrialo.

benimnadir
23. okt 2024

Keď prídem domov teším sa ako si dám dole rifle 🤣 keby som ich mala nosiť ešte aj doma tak sa odstrelim. Vôbec nepozerám či mi tepláky k dačomu ladia keď som doma 🫣 väčšinou mám mužove tričko a legíny

bonboniera
23. okt 2024

Župan 😅

katuskamala1
23. okt 2024

Doma? Som gadžo di tuti gadži a rovnako i vsetci doma. Sme v cistom, i ked starom, lebo doma nik neriesime ako vyzerame ale ako sa citime ;)

tenerifka
23. okt 2024

Plavky a pareo

tykat
23. okt 2024

Doma neznesiem dve vrstvy a nikdy ponozky. Takze v lete kratasy a tielko, pripadne lahke saty, v zime 3/4 tenke leginy a pohodlne tricko s max 3/4 rukavom. Nohy vzdy bose, inak by som sa uvarila. Max fakt v zime na dlazbe take tie tapky, neznesiem nic vyse clenka.

tykat
23. okt 2024

@benimnadir joj presne, mne ani tak podprsenka nevadi ako rifle alebo ine vonkajsie nohavice.

mouxa
23. okt 2024

Ja nosim doma teplaky. Vraj sa to rata ako trening 😀

benimnadir
23. okt 2024

@tykat presne ja som taka ista, ja som az zuriva ked mám mať rifle dlhšie 🤣

katulienocka999
23. okt 2024

Pohodlne tepláky, väčšinou z cinaka 😁 alebo lelosi legíny, a tričko, najidealnejsie roztahane kde už vykukuje ocko, ak je už väčšie dávam na handru 🤣 ak idem von tak sa prezliekam, ak na dvor tak nie...nikdy ma nenapadlo kupovat značkové veci na doma,za mňa sú to vyhodené peniaze 🤷‍♀️😁

margotka17
23. okt 2024

Tepláčiky a tričko, máme krb a neskutočne teplo v dome.

cukroska
23. okt 2024

Tričko, tepláky ,alebo legíny. Najideálnejšie pyžamo
(home sweet home ) ako zvysok osadenstva 😄

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
ajko2011
24. okt 2024

Tepláky a tričko 💁 nič špeci značkové.... stačí mi aj pepco, sinsay poprípade gate

galinotchka
24. okt 2024

@t1nusa Áno. Mne sú rifle naozaj pohodlné. Ja chodím doma oblečená tak, ako by som mala niekam ísť - rifle, košele, šaty... Ja nemám žiadne staré veci na doma. Čo by som si neobliekla "von" vytrieďujem a likvidujem. Tepláky si na doma neobliekajú ani naše teen dcéry.

ktobytobolpovedal
24. okt 2024

Teplaky (nemusia byt znackove 🤣), leginy, kratke nohavice (v lete), tricko (kratky, dlhy rukav podla obdobia, vacsinou su to kusy, ktore uz nie je mozne nosit medzi ludi) ak mi je chladno mam taky sveter alebo flanelovu koselu, ktoru si obleciem na tricko 🤷‍♀️ neviem… nad oblecenim doma sa velmi nezamyslam

andymady
24. okt 2024

Zalezi na tom, ako teplo mas doma. Ja leginy a tricko alebo tricko dlhy rukav. Oplati sa investovat do kvalitnych legin, prijemnych na telo, ziadna Cina a soft touch bavlnene tricko....

natalka13
24. okt 2024

Zeny poniektore pochopili ste otazku?
Ma v byte chladnejsie.

martinadomianova
24. okt 2024

Ja chodím len v pyžame. A, ked mi je zima tak si dám ešte mikinu.

belllinka
24. okt 2024

Tie čo chodíte doma v pyžame, sa potom na spanie prezliekate do iného pyžama?
@galinotchka a čo nosia tvoje teen dcéry?

iwesska
24. okt 2024

Co najvolnejsie teplaky,tricko a mikinu. Ze mikinove saty🤭 Tie nosim normalne do prace.

libusak
24. okt 2024

Teplaky

beronsche
24. okt 2024

Moja "uniforma" sú legíny a košeľové šaty, prip. legíny, tričko, dlhý tenky kardigan.
Sú to veci "na doma", ale vždy v stave, aby som v tom mohla vybehnut na ulicu.. 🤪

galinotchka
24. okt 2024

@belllinka Rifle, tričko, sveter, košeľa, najmladšia mať 7 a rada nosí doma šaty. My máme taký zvyk, že sa ráno dáme do stavu "ready to go" aj cez víkend. Dcéry vediem od mala k tomu, že človek sa upraví ráno, aby bol pekný pre seba.

belllinka
24. okt 2024

@galinotchka a to vo veciach "ready to go" aj varíš a upratuješ? ČI máš niekoho na tieto práce a nič z toho nemusíš?