Aké sexi šaty sú vhodné pre 37-ročnú matku?
Žienky s dobrým vkusom, dajte tip na nejaké sexi šaty vhodné pre ženu/matku 37 r. Niečo nie vulgárne, ale pritom svieže, sexi, za čím sa muži (aj ženy) otočia 😁, neformálne, na letné večery. Ďakujem 😘
@stanulienkat áno, ale tieto nie sú ani sexi ani rafinované, nemajú dobrý strih ani materiál. Jedným slovom des ako 90% toho čo tu je 😅
@dominikamacakova Zadanie znelo – sexi šaty, nie vulgárne, vek 37 rokov a nech sa za ňou otočia muži aj ženy. V mojom ponímaní, všetky tie šaty, ktoré som pridala, túto podmienku spĺňajú. Nič ostatné už k tomu nemusím doplniť, lebo to napísala @stanulienkat a úplne s ňou súhlasím.
Veľmi by ma zaujímalo, aké šaty si pod pojmom „sexi, nie vulgárne, otočte sa mnou" pre 37 ročnú ženu, predstavuješ Ty. Tak sem s tým, čakám na foto, Ty módny guru. Dúfam, že budem príjemne prekvapená.
@kofa77 Tie červené Pinko, vzadu so zipsom sú brutál sexi 👍a pritom nie sú vulgárne. Len tá cena sa mi nepáči.
@jablkovastrudla aj tieto červené sa mi páčia, ale tiež tá cena🙈
@stanulienkat ale komu by si bola na smiech? Vsetko je subjektivne. Aj nazory ludi. Podstatne je, aby si sa citila dobre, bez ohladu na to,ci splnas standardy okolia.
@sovica dobre, dám sem aj ja aké sú podľa mňa sexi šaty aby si mohla skritizovať
@dominikamacakova tie cervene su z akej stranky, prosim ta?
Z Reserved 🙂
@gubcikova tie saty su krasne, vsetky 😍 ach ako zavidim vsetkym co maju dlhe nohy a mozu si take saty “dovolit”… ja s mojimi 153 cm mozem len snivat 🤣
@esterr_ka posielam 🙂
Pre mňa sú sexy šaty dlhé, ale s odhaleným chrbátom. V lete na pekne opálenej pokožke, veľmi príťažlivo to pôsobí. Dlhé si tuším písala, že nechceš.
@dominikamacakova mne sa tieto rozparky až pomaly k rozkroku nepáčia, začalo to byť normou a pomaly nikomu to už nepripadá vulgárne. Pred 20 rokmi by si to na seba slušná žena nedala. Ja teda ani dnes a to mám na to postavu. Sú len dve možnosti, buď v tom vyzerá žena veľmi vyzývavo (tá s peknou postavou), alebo neesteticky (tá so zlou postavou). Je to môj názor, asi tu so mnou nebude súhlasiť veľa žien.
Tie prvé šaty sú pekné
@dominikamacakova OK, z časti beriem späť. Šaty, čo si priložila, sú naozaj krásne a sexi, aj keď mám výhrady k tomu, že si fotky brala z Pinterestu. Čiže síce autorka inšpiráciu má, len nemá kde tie šaty kúpiť (okrem prvej foto). Ja som dala šaty, ktoré si môže autorka vyskúšať a kúpiť hneď v obchodoch na SK.
Druhá foto - krásne a veľmi originálne👍, viem si to predstaviť v nejakom dovolenkovom rezorte, aj na fashion akcie, MET Gala, aj odovzdávanie hudobných cien, ale určite nie na bežný deň. Nepovedz mi, že by si sa išla v bežný deň/večer v tomto outfite poprechádzať po meste (nohavičky + priesvitná sukňa). Tá posledná foto - vyzerá to krásne a sexi, ale za mňa ten rázporok je už too much. To ja už považujem za vulgárne. Keby bol do pol stehna, bolo by to oveľa viac sexi. S tým rázporkom po nohavičky to už zaváňa vulgárnosťou. Tie červené z Reserved, ktoré sa autorke zjavne páčia najviac, keďže sa pýtala z akej sú stránky, tak práve tie jediné mi nepripadajú vôbec sexi a už vôbec nie pre 37 ročnú ženu. Sú pekné, sú milé, sú červené, ale to je asi všetko. Čiže vidíš, @autorka, môžeme Ti sem dať kopu inšpirácií a Ty si asi aj tak len vyberieš to, k čomu najviac inklinuješ.
@dominikamacakova a cim su tie cervene sexy? Farbou? Ja na nich nic sexy nevidim. Obycajne kratke cervene saty.
@sovica dajú sa kúpiť, stačí ich hodiť do Google lens a nájde ti tieto a aj podobné. Z Reserved sú sexi lebo sú červené a krátke. Rázporkom môže zaujať žena, ktorá nemá prsia. Darmo si ja budem dávať výstrih po kolená keď nemám žiadne prsia 🙂
Šaty ktoré si pridala ty, vyzerajú ako vreco a od sexi máj ďaleko. Napríklad tie zelené neodhaľujú absolútne nič a ani nezvýrazňujú postavu. Priam ju deformujú. Tie hnedé vyzerajú ako pokrčené vreco na zemiaky. Čierne majú otrasnú krajku, ktorá sa nosila v roku päť.
@victoriab áno, farba a dĺžka 🙂
@dominikamacakova tie su vsetky úplný top co si dala👌 hlavne prvé druhé a posledne 👌
https://www.facebook.com/ragazzasala/ skús pozrieť na túto stránku, šaty nie sú drahé a sú veľmi pekné sexi, má síce svoj butik,ale podľa mňa keď jej napíšeš je ochotná aj poslať,veľmi rada tam nakupujem,vždy niečo zaujímave má
@sovica mne sa pacili aj oststne, ktore pridala. Tie s priesvitnou suknou krasa, ale presne to, ze nemam si to kde dat. Cervene kratke som sa pytala preto, ze dlhe sukne/saty mam a kopec a uz som to th spominala, ze hladam skor nieco kratke kvoli zmene a tieto mi prisli take fajn na bezne nosenie (co aj maju splnat ten ucel). A cervenu na zenach proste milujem, ano, mnohe saty su sexi uz len preto, ze su cervene.
@sovica a napr.tie cervene kratke si myslim, ze by na mne posobili viac sexi ako na tej modelke. Nechap ma zle, je to krasna mlada zena, ale ja mam trosku ine tvary, podla mna zenskejsie. Takze aj takto na to pozeram. Uznavam, ze na nej vyzeraju skor milo, ale ja uz zas take dievcatko nie som.
@deusa su pekne, ale taketo bez ramienok na mne akosi nedrzia, necitim sa v tom pohodlne
@deusa tie sú omnoho krajšie a aj viac sexy ako chcela autorka
@dominikamacakova Ahoj, prosim ta odkial su tie druhe saty, ktore si pridavala? Tie myslim s bielym vrchom a maxi suknou 💖 Zamilovala som sa do nich 😊
@princessivi to je body a sukňa. Body kúpiš hocikde, ale táto konkrétna sukňa je určite ušitá na mieru 😐
@dominikamacakova Dakujem, ta sukna je brutaaalna, snad natrafim aspon na podobnu 😊

@mantilka tie saty mas aj realne doma v satniku? Vies aj realnu foto dat? Ako to vyzera ?
Ako sa snazim v tom najst nieco pritazlive,pekne, mne sa tak straaasne nepacia .Chapem, ze každý ma rozny vkus, postavu, ale hned ma napadli 60r babky. Okrem tých siat s tými mega dlhym rukavom- to som asi v živote nevidela este