icon

Akú najdrahšiu kabelku vlastníte?

13. feb 2025

Ahojte, akú najdrahšiu kabelku vlastníte? 🙂

Strana
z2
jaskolka
14. feb 2025

40 eur z Deichmannu,aj to sa mi zdala drahá 😃

mk1111111111
14. feb 2025

Ja mam original Hermes, ale to uz asi ani nie je kabelka, to je sperk, priznam sa, nenosim ju velmi, lebo by nikto neveril, ze je origos, tu sa zvacsa nosia fejky tejto znacky a ja fejky neznasam. Bezne nosim take do 200 eur,

autor
14. feb 2025

@mk1111111111 vau ♥️ nechcela by si pridať foto?

tiezjedna
14. feb 2025

ja som kedysi, keď som ešte behala po obchodných schôdzkach, mala celkom slušnú zbierku 🙂 Tú najdrahšiu, Fendi Peekaboo Iseeu, som darovala najstaršej dcére. A mala som obľúbenú D&G Devotion tá mi sedela, hoci paradoxne moc nemusím ten praštený štýl😂 A mám veľmi veľa talianskych kabeliek z pravej kože vyrobených v malých dieľňach ručne, každá originál, vždy objednané a kupované v IT. Nestáli zďaleka toľko ako tie "high fashion", ale za mňa kvalitou a jedinečnosťou úplne inde👍 Tie mám uložené, aby sa nezničili, občas nejakú posuniem dcére🙂 Tie prémiovky som postupne predala.

leuska0910
14. feb 2025

Za 30€, ja si na znacky nepotrpim.

angeli121212
14. feb 2025

Za 80 santoro mirabelle a anekke a aj to sa mi zdalo veľa 😅

kiki68
14. feb 2025

MK, ale tu vyssiu radu, nejako okolo 700, uz ju mam par rokov, je na nej Uplne mini logo

crazy_cat_lady
14. feb 2025

najdrahsiu mam asi z mohita za 50 eur :D

sonula
14. feb 2025

LV a Ch.Dior. Bezne tak nosim skor od lokalnych slovenskych tvorcov.

lenik98
14. feb 2025

Cca za 480€ ale nekupovala som ich ja 🤭🤭

miamaria
14. feb 2025

Prada, vyhrala som, ale ako tu bolo spomenuté, tiež ju moc nenosím, lebo je veľa fejkov tejto značky, potom mám bežné kabelky okolo 200 eur kus, dostala som alebo kupujem v zľavách

missviolet
14. feb 2025

450eur

matej2227
14. feb 2025

Waaw paráda a vsetky boli vyrobené v Číne.

tiezjedna
14. feb 2025

@matej2227 z mojich ani jedna😉

autor
14. feb 2025

Žienky ďakujem za odpovede,tam ma to zaujímalo🙂

kikuska_wedge
14. feb 2025

Prebalovaci ruksak

ibrunova
14. feb 2025

12€ Sinsay 🥸

guiseppinka
14. feb 2025

@jaskolka som na tom podobne, nabehla som kupit penazenku pre chlapa do lara bags a padla mi do oka kabelka. Aj som rozmyslala, ale taku som uz aj pozerala chvilu a drzala dobre, farba pekna, tak som ju brala🤭

palicka
14. feb 2025

Cca 200/250€ Viac by som za kabelku asi nedala. Mám obľúbenú značku, ktorá sa veľmi nenapodobobňuje.

iwesska
14. feb 2025

Ja za 30e z CCC 😁 A to je moj strop. Za mna zbytocne vyhodene peniaze,kedze aj tak nosim male ruksaky za este menej😄

anickaaa6aaa
14. feb 2025

Moja najdrahšia je asi za 200€ dostala som ako dar. A čo mám obľúbené tak sú namieru site. Nestali veľa lebo po rodine ale farbu a materiál a všetko mi vždy vybral manžel. Ale keby som takúto mala niekde kúpiť bola by dosť drahá..

zuzu11166
14. feb 2025

Bager za 160 eur

elief
14. feb 2025

Moje cca 130€... Väčšinu mám kožené, kvalitné, pre mňa krásne a minimalistické... Žiadne veľké logá a podobne, jediný môj úlet je Anekke, to som bola presvedčená, že takú nikdy... Ale nikdy nehovor nikdy... Dostala som ju, s tým, že som si ju sama vybrala, a tým, že v lete nosím takmer iba ľanové jednofarebné šaty, je k nim úplne ideálna 😄

maja22
14. feb 2025

Kabeliek mám plnú skriňu, ale väčšinu od číňana za 7-20€. Nepoznám žiadne značky, nerozoznám fejky od originálu, lebo netuším, ktorá značka akože má byť nejaký originál a absolútne nerozumiem ženám, ktoré toto poznajú, riešia a kupujú 😀 Ja keď si všímnem náhodou nejakú cudziu kabelku, tak ma upúta buď farbou, alebo veľkosťou, alebo ak je nápadná svojou ošúchanosťou - ale to už fakt musí byť poriadne vydratá, aby som si všimla… Takže mne aj keby niekto daroval kabelku za 300€, nemala by som potuchy o jej hodnote a skončila by v skrini spolu s tými 15-eurovými… Najnovšie ma baví nosiť kabelku, z ktorej si viem v prípade potreby urobiť ruksak… To bol darček, netuším, koľko stála, ale odhadujem do 20€…

sasa1983
14. feb 2025

300 - 350 eur, Coach, cocinella..alebo zo Slovenska návrhárka Diana rodriquez má krásne, kvalitné kabelky a to sú ceny okolo 200eur.

tinus89
15. feb 2025

Coach,Pinko...v zľavách do 300e stali..plnú sumu by som za je nedala

shee11
15. feb 2025

Slovenské od Ammyla, krásne, minimalistické... Pretože nechcem podporovať vykorisťovanie a vyhadzovať peniaze do vzduchu lebo značka. Drahá kabelka nerovná sa férová kabelka a už vôbec nie kvalitná.

evaachesa
15. feb 2025

@mk1111111111 musela som googlit ako vyzerá Hermes kabelka. 🫣 S najväčšou pravdepodobnosťou vieš najskôr len ty že sa jedná o drahú kabelku. Takéto kabelky inšpirované Hermes totiž bežne vidno. Aj keď som ju googlila tak mi vyhodilo rôzne iné značky. Smelo by som ju nosila už keď ju vlastníš. 🙂

milanemila
15. feb 2025

Urcite nemam momentalne kabelku nad 600e. Milujem znacky polene, demelier. Ale take na bezne nosenie tak asi do 200e, kde mi nie je luto hodit aj plienky aj piskoty a podobne a nie som ja “otrokom” tej veci 🙈
Sranda je, ze ako velmi mlada som vzdy tuzila po kabelkach ako LV, gucci, chanel a podobne a samozrejme som na ne napr pocas vysky nemala a teraz ked si ich mozem kupit, tak uz mi je luto za kabelku dat tolko penazi :D
Ja si napriklad kupujem iba kozene kabelky, lebo ma otravuje kazdu chvilu menit, ked nejaka kozenka popuka oskre sa a neviem co. Radsej mat par poriadnych tasiek na kazdu prilezitost ako 20 nekvalitnych 🤷🏼‍♀️

lenkakravcova
15. feb 2025

Kabelky asi do 30€. Ruksak do 100€
Kabelky mám 2ks. Ruksaky asi asi 3ks. Komplet výbava, viac by mi zavadzalo 😃 a preferujem značky Desigual a Lara bags. Kvietky kvietky a potom čisto béžové.

Strana
z2