Aký je váš názor na plesové šaty?
Ahojte, zaujímal by ma názor na tieto plesové šaty. Áno alebo nie? Je to príliš alebo v pohode?

Mne sa nepáčia na nich tie rukávy.
Sú príliš "nadýchané" oproti zvyšku šiat. Môj názor...
Nepíšeš kde sa koná ten ples,...ale za mňa nie...všetkého "too much"
Za mňa tiež nie. Možno ešte odparat rukávy a to na páse...ale skôr nie..za mňa sú veľmi gycove a ani ti nesedia na postave
@radlucka cele zle.. 🙂
Ak je to nejaký retro ples, v štýle 80-te toky - tak všetkými desiatimi. Ale ak nie - tak jednoznačne nie. Prepáč.
@zzzzza Keby tie šaty upravil, rukávy preč, aj ten volán z pásu, tak by aj mohli byť, ale pre štíhlu, do 30 rokov.
Hrozné
@petronelag vôbec nie sú také zlé, len rukávy katastrofa, pre sikovnu krajčírku je to malina
Šaty a la Droběna 🙂
@petronelag na mna prave kvoli vystrihu a tym perlam posobia tak,ze by sa hodili starsej zene. Samozrejme bez rukavov,volanu a ina farba.
@radlucka otras 🙈 Ak by ste chcela byť na smiech tak sú určite vhodné.
@radlucka strih, farba, kombinacia materialov a pelicky. Vytvara to dokonaly absurdny gyc
Takto v celku vyzeraju ako divadelny kostym. Samotne saty su pritom celkom pekne. Bez nafuknutych rukavov a koraliek, cisto len s tym zvlastnym ozdobnym volanom by sa to este dalo. Idealne by bolo este aj bez neho. Ak ist v tomto na ples, tak ozaj na nejaký tematický, ak sa taky najde....
na ples sa nehodia, ale neviem na aký ples idete
@radlucka vobec. To je tak z roku 1980. Mas peknu štíhlu postavu, daj si nieco krajsie.
@radlucka naozaj nie. Tieto šaty sú veľmi prehnané. Tie rukávy, volán, zdobenie a nakoniec tá divoká farba.
Ale ak je to tvoj vkus? Zvládla by si v tom ísť?
Volila by som do šatníka jedny šaty univerzálne, nadčasového strihu, bez výrazných ozdôb. Stačí šikovná krajčírka a môžeš mať každý rok inú variantu na ples.
Ivana Trumpova v roku 1983.
Kde si to vyhrabala?😁
Nie!!!!!
@stanulienkat Ivana mala krajsie ale farba velmi podobna
@miadi to som len tak tresla, 😂lebo ona nosievala take vystredne saty. Ale pred 40-50 rokmi to bola moda.
@radlucka oči sa mi skrížili. Ústa ostali stáť otvorené. Od hrôzy.

Hrôza. To rovno spáliť