Čo obliecť na pláž, keď nechcem plavky?
Chystám sa prvýkrát k moru, ale kvôli určitým nedostatkom si nechcem dávať plávky. Skrátka chcem si to tam užiť a nie sa trápit. Nechodím všeobecne k vode, nebaví ma to ale dostala som možnosť ísť k moru, tak ju využijem. Čo by ste mi odporucili obliecť si na pláž a do vody? Moja predstava je aby bolo zakryte hlavne brucho a nohy od kolien hore. Ďakujem
Rifle a tričko.ako myslím že každému budeš srdečne ukradnuta aj s tvojimi nedostatkami
Kúp si šortky a obtiahnuté tričko napr v Decathlone
mozno skus pozriet plavky pre moslimky
alebo tricko s UV a sortkosuknu s UV to sa tiez bezne nosi
mas vela plaviek kt maju akoby suknu na vrchu-vela ludi na plai to nosi ...albeo si kup letne tenke saty ak sa nechystas do vody ... hlavne nie neoprenky co sem davaju vyssie-nevkusne skarade a este viac na seba upozornis
Preboha máš možnosť ísť k moru a chces sa tam v Tom teplé trápiť zahalená. Veď každému je ukradnuté ako vyzeráš videla si ako ľudia tam chodia a nehanbia sa za seba na čo si robiť komplexy keď o týždeň tá z nich už nikto neuvidí. Dala by som si normálne dvojdielne plavky alebo teda tankiny v ktorých ti bude zbytočne teplo a na to nejake plážové šaty keď chces byt zahalená
mas vela plaviek kt maju akoby suknu na vrchu-vela ludi na plai to nosi ...albeo si kup letne tenke saty ak sa nechystas do vody ... hlavne nie neoprenky co sem davaju vyssie-nevkusne skarade a este viac na seba upozornis
@ukgirls V celotelových plavkách sa jej vo vode bude pohybovať lepšie ako v nejakých sukniach. A potrebuje zakryť aj nohy po kolená.
@ukgirls V celotelových plavkách sa jej vo vode bude pohybovať lepšie ako v nejakých sukniach. A potrebuje zakryť aj nohy po kolená.
@zuzanockamt ale ona nepise ci chce do vody alebo len na plaz... preto som to tam aj napisala..a. a su aj plavky kt su nad kolena- sukne ... na namocenie do vody ci sedenie pod lehatkom lepsie ako ten otras moslimsky -kazdopadne ma moznosti-vybrat si uz musi ona ...
Celé plavky a na to dáke ľahké letné šaty?
Do vody sa asi nechystas, opalovat tiez nie, tak su kup muselinove saty a v nich mozes chodit po plaz, lezat na plazi. Keby nahodou, tak si zabal nieco v com by si aj do vody vosla, mozno prides na to, ze tvoja postava zaujima iba a len teba, inac si vsetkym okolo uplne ukradnuta
Do vody sa asi nechystas, opalovat tiez nie, tak su kup muselinove saty a v nich mozes chodit po plaz, lezat na plazi. Keby nahodou, tak si zabal nieco v com by si aj do vody vosla, mozno prides na to, ze tvoja postava zaujima iba a len teba, inac si vsetkym okolo uplne ukradnuta
Teraz uz ma vela plaviek sukne a tuniky, pripadne short sleeve neopren, burkiny tiez vidavam na plazach. Podla mna nikto nebude niekomu nutit bikini
Neblazni, uzi si more a dovolenku. Normalne cele plavky… a viac neries. Nikto si tam vsimat nebude…
By si sa divila autorka,že koľkým mužom pripadá väčšie bruško a stehná príťažlivé.Takze si daj normálne plavky a chod
Ak sa bojíš pohľadov, tak práve to, že sa obecies inak, ako do plaviek, tie pohľady pritiahne. Inak súhlasím s ostatnými, že každému je jedno, ako vyzeráš 🤷 ja som chudá, ale mám otrasné nohy, tak nosím šortkové plavky.
To fakt sa chces takto trápiť? Oblecena chodiť na pláž a do vody 😮
Daj si normálne plavky. Tam je každému úplne fuk,ako kto vyzerá,bola som pri mori veľakrát a absolútne netuším,ako vyzerali iní ľudia okolo mňa.
Nedostatky trápia len a len teba. Keď už pri tom moru budeš a trocha sa okolo seba obzrieš uvidíš postavy aké si v živote nevidela. Kúp normálne plavky a na ležanie na pláži si daj šatku na seba.
Pozeraj tankini, zakryju brucho.
Uz sa predavaju aj take predlzene sportove podprsenky, ako crop topy, ze prekryju vacsiu cast brucha. Viac ako bikiny, menej ako tankini.
Alebo este mozes mat elasticke sortky, a na vrch UV triko, poznam to ako guard rash. Tie mozu ist do vody, rychlo sa ususia, nebrania v pohybe, a su fajn aj ked sa nechces spalit.
Ja to chapem, ked nechces normalne plavky. Nastastie dnes uz je vela roznych moznosti, tak si vies vybrat podla svojho komfortu.
Ale inak ako baby vraveli, lahke saty ked.pojdes len na plaz ale nie do vody. Lanove nohavice a tricko. Kratasy.
A ked to inak nepojde, do mora mozes ist aj v dlhom bavlnenom tricku (do bazena urcite nie). Pohodlne to nebude, ale nebudes prva ani posledna. A ja tiez nosim panske sortkove plavky 😁 Lebo damske sa robia len prilis kratke 🙄
Máš nejaké kožné ochorenie alebo len kilá navyše? Lebo ak su to len kilá, keď uvidíš, aké rôzne ženy s rôznymi postavami sú na pláži, tak sa uvolníš a uzijes si to. Mám teda dve riadne plné kamarátky a vedia si dať pekné plavky a pristane im to 🙂 a ešte keď na pláži začnú ráno cvičiť jogu tak stánkari flirtujú 😂 vážne, ešte v prvý večer mali ponuku na "rande". Normálne baby
Teraz su v ponukr sortkove plavky do vody. Vyzera to ako sortky, ale ma to aj vnutorne nohavicky
Hm, z mojich kupacích skúseností z pláží, kúpalísk a aquaparkov bude každému z prítomných úplne jedno ako budeš vyzerať v bikinách či celých plavkách. Jediný človek kto bude riešiť tvoj vzhľad budeš len TY! Pokojne si kúp plavky bežných strihov s klasickým nohavickovym spodkom.
Aj ked mas nedostatky, to nevadi. Kup si cele plavky, nikto to tam riesit nebude, ci mas velke nohy, stehna, brucho, jazvy alebo cokolvek co ti na tebe vadi. Je dolezite aby si sa mala rada aka si. Si taka a no a co!!! Uzi si more. Urcite viac upútas pozornost v elastakoch v mori ako ked mas vacsie stehna, ktore tam bude mat kopec dalsich zien. Na plazi nie si na základnej skole, kde sa ti bude niekto smiat. Nemusis to riesit.
Neriešila by som to, prídeš tam budú tam desiatky tučných ľudí a myslím, že nikto tam nebude riešiť práve teba. Skôr tu ide o to, že ty sa zle cítiš, to už by som potom riešila inak. Normálne si kup celé plavky, uzi si dovolenku a vypusť take blbe myšlienky 🤦♀️ aby človek ešte aj na dovolenke neoddychoval, to je už iný level 😔
Mám celé plavky s takou suknickou 🙂
Ja mam plavkove saty, citim sa v nich dobre, aj na plavanie uplne v pohode. Pritom nemam zlu postavu, ale paci sa mi to viac ako plavky a je aj menej kremovania 🙂
Popozeraj Bonprix. https://www.bonprix.sk/plavkove-saty_bez-kostic... niečo také napr.
Kup si nejake sportove plavky a v decathlone alebo kde tricko s UV, co potom na seba hodis mimo vody

Kúp si široké tankiny a plavkové trenírky a problém vyrieseny