icon

Čo robíte s oblečením, ktoré už nenosíte?

3. júl 2025

Ahojte, ako sa zbavujete oblecenia po sebe, ktore uz nenosite? Na 1.str.mi je tych penazi luto, na 2.str.mi tie veci zavadzaju. Niektore su aj nove/raz oblecene.🙉🙁

Strana
z2
viestta
3. júl 2025

Nieco darujem, ked ma niekto zaujem, zvysok nosim bud na charitu alebo do kontajnera na satstvo. Nastastie uz toho na vyradovanie vela nie je, pretoze som sa naucila nekupovat to to nutne nepotrebujem.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
weleda123
Odpoveď bola odstránená
patka06
3. júl 2025

Väčšina skonči v H&M zbernom kontajneri
Do Humany nedávam, pretože to vyberajú a rozhadzujú neprispôsobiví občania
Ak sa mám čas nafotí do inzercie

klementinka58
3. júl 2025

Hadzem do Humany kontajneroch

vanilkovazmrzka
Odpoveď bola odstránená
pe_mi
3. júl 2025

Hádžem do kontajnerov Humany

deti95060810
3. júl 2025

dávam na charitu...

majamat
3. júl 2025

mame u nas Ber to. tam odnasam fakt vela veci. oblecko po dcere darujem kolegyni, co ma mladsiu dceru.

betulinka1
3. júl 2025

Ja posuniem babám po rodine a zvysok supnem nejakemu OZ. U nas v meste je nieco take ako obchod zadarmo, Kolobeh to volaju. Tam mozes doniest veci po sebe, ciste, bez flakov, nezničene samozrejme oni to vyložia a ludia co potrebuju si mozu zobrat zadarmo alebo dobrovoľný prispevok. Mozno je nieco take aj u vas v meste. Za mna skvely napad.

rozculena
3. júl 2025

mám málo vecí,kupovanie oblečenia ma otravuje.Vyhadzujem až vtedy,keď je to nenositeľné.

petamich
3. júl 2025

V praci si casto robime swap medzi zenami, pripadne darujem/posuvam v ramci rodiny alebo darovacie skupiny alebo darovacie akcie alebo humana alebo vyhodim (ako posledna moznost).

tripetta
3. júl 2025

Z oblečenia, ak je látka pekná a nefarbí, šijem šaty a outfity pre Barbie, 1/6 bábiky atď. Teraz si odkladám všetky ponožky a budem z nich robiť podsedák na stoličku (našiel som fajn video na yt). Btw, takéto témy mam rád.

rozculena
3. júl 2025
@tripetta

Z oblečenia, ak je látka pekná a nefarbí, šijem šaty a outfity pre Barbie, 1/6 bábiky atď. Teraz si odkladám všetky ponožky a budem z nich robiť podsedák na stoličku (našiel som fajn video na yt). Btw, takéto témy mam rád.

@tripetta môžem ti poslať kopu nepoužitých látok😀

lucia13022023
3. júl 2025

Predávam / darujem

janulka1802
3. júl 2025

Predávam, darujem a niektoré (samozrejme nie nové, ale napr. s fľakom) strihám na handry.

tripetta
3. júl 2025
@rozculena

@rozculena Diky. 🙂Ale bohato a pravidelne ma zásobuje rodina,😁 a to sa ešte veľa vyhodí. Mám aj nové látky (vzorky) zo Slovenky, jedny z najlepších látok, čo mi kedy prešli rukami, nefarbia, majú aj po rokoch krásne farby. Tie oblečky z nich vydržia, aj keby cez ne prešiel tank.

rozculena
3. júl 2025
@tripetta

@rozculena Diky. 🙂Ale bohato a pravidelne ma zásobuje rodina,😁 a to sa ešte veľa vyhodí. Mám aj nové látky (vzorky) zo Slovenky, jedny z najlepších látok, čo mi kedy prešli rukami, nefarbia, majú aj po rokoch krásne farby. Tie oblečky z nich vydržia, aj keby cez ne prešiel tank.

@tripetta tak tie moje látky sú kvalitné tiež,sú dosť staré.Nie je to nič z Aliexpresu

martinka13
4. júl 2025

Odnesiem do BerTo

bielasovicka
4. júl 2025

Prekladám z jednej skrine do druhej skrine, a verím, že sa to ešte zíde. Nie, nezide 😄. Po pár mesiacoch putujú do kontajnera 😄

margotka17
5. júl 2025

Veľa veci posúvam ďalej,bluto mi to vyhodiť, občas niečo ešte aj s výšivkou z obchodu. Niečo donosim doma do záhrady či na chalupu. Nemáme na dedine zber šatstva.

6kristina
Odpoveď bola odstránená
weleda123
6. júl 2025

@admin, to naozaj môžete všetky komentáre? Ja som napríklad tú danú ***** ani nespomenula. Treba ísť von, nadýchať sa čerstvého vzduchu a chytiť si trávu, lebo toto je vyslovene detinské a trápne.

vanilkovazmrzka
6. júl 2025

@weleda123 niekto ma strasne komplexy ocividne a riesi si to tymto smiesnym sposobom 🤣

weleda123
6. júl 2025
@vanilkovazmrzka

@weleda123 niekto ma strasne komplexy ocividne a riesi si to tymto smiesnym sposobom 🤣

@vanilkovazmrzka akože, čistého Voldemorta tu z tej appky robia 😅

pljanka
7. júl 2025
@rozculena

@rozculena prosim ta mas este tie nepouzite latky? Ja sa ucim sit, tak sa snazim dat latkam, ktore nikto nechce druhy domov 🙂

rozculena
7. júl 2025
@pljanka

@rozculena prosim ta mas este tie nepouzite latky? Ja sa ucim sit, tak sa snazim dat latkam, ktore nikto nechce druhy domov 🙂

@pljanka mám.Čo šiješ?

pljanka
7. júl 2025
@rozculena

@pljanka mám.Čo šiješ?

@rozculena no zatial som usila len dve sukne pre babiky, jednu pre seba a dve pre neter. No a ocinovi zaplatala kratasy, takze je to fakt len zaciatok

rozculena
7. júl 2025
@pljanka

@rozculena no zatial som usila len dve sukne pre babiky, jednu pre seba a dve pre neter. No a ocinovi zaplatala kratasy, takze je to fakt len zaciatok

@pljanka môžem ti poslať nejaké zvyšky pre tie bábiky,nové aj staré.

pljanka
7. júl 2025
@rozculena

@pljanka môžem ti poslať nejaké zvyšky pre tie bábiky,nové aj staré.

@rozculena to by bolo super. Ja ti aj zaplatim packetu napriklad

Strana
z2