Čo robíte s oblečením, ktoré už nenosíte?
Ahojte, ako sa zbavujete oblecenia po sebe, ktore uz nenosite? Na 1.str.mi je tych penazi luto, na 2.str.mi tie veci zavadzaju. Niektore su aj nove/raz oblecene.🙉🙁
Väčšina skonči v H&M zbernom kontajneri
Do Humany nedávam, pretože to vyberajú a rozhadzujú neprispôsobiví občania
Ak sa mám čas nafotí do inzercie
Hadzem do Humany kontajneroch
Hádžem do kontajnerov Humany
dávam na charitu...
mame u nas Ber to. tam odnasam fakt vela veci. oblecko po dcere darujem kolegyni, co ma mladsiu dceru.
Ja posuniem babám po rodine a zvysok supnem nejakemu OZ. U nas v meste je nieco take ako obchod zadarmo, Kolobeh to volaju. Tam mozes doniest veci po sebe, ciste, bez flakov, nezničene samozrejme oni to vyložia a ludia co potrebuju si mozu zobrat zadarmo alebo dobrovoľný prispevok. Mozno je nieco take aj u vas v meste. Za mna skvely napad.
mám málo vecí,kupovanie oblečenia ma otravuje.Vyhadzujem až vtedy,keď je to nenositeľné.
V praci si casto robime swap medzi zenami, pripadne darujem/posuvam v ramci rodiny alebo darovacie skupiny alebo darovacie akcie alebo humana alebo vyhodim (ako posledna moznost).
Z oblečenia, ak je látka pekná a nefarbí, šijem šaty a outfity pre Barbie, 1/6 bábiky atď. Teraz si odkladám všetky ponožky a budem z nich robiť podsedák na stoličku (našiel som fajn video na yt). Btw, takéto témy mam rád.
Z oblečenia, ak je látka pekná a nefarbí, šijem šaty a outfity pre Barbie, 1/6 bábiky atď. Teraz si odkladám všetky ponožky a budem z nich robiť podsedák na stoličku (našiel som fajn video na yt). Btw, takéto témy mam rád.
@tripetta môžem ti poslať kopu nepoužitých látok😀
Predávam / darujem
Predávam, darujem a niektoré (samozrejme nie nové, ale napr. s fľakom) strihám na handry.
@tripetta môžem ti poslať kopu nepoužitých látok😀
@rozculena Diky. 🙂Ale bohato a pravidelne ma zásobuje rodina,😁 a to sa ešte veľa vyhodí. Mám aj nové látky (vzorky) zo Slovenky, jedny z najlepších látok, čo mi kedy prešli rukami, nefarbia, majú aj po rokoch krásne farby. Tie oblečky z nich vydržia, aj keby cez ne prešiel tank.
@rozculena Diky. 🙂Ale bohato a pravidelne ma zásobuje rodina,😁 a to sa ešte veľa vyhodí. Mám aj nové látky (vzorky) zo Slovenky, jedny z najlepších látok, čo mi kedy prešli rukami, nefarbia, majú aj po rokoch krásne farby. Tie oblečky z nich vydržia, aj keby cez ne prešiel tank.
@tripetta tak tie moje látky sú kvalitné tiež,sú dosť staré.Nie je to nič z Aliexpresu
Odnesiem do BerTo
Prekladám z jednej skrine do druhej skrine, a verím, že sa to ešte zíde. Nie, nezide 😄. Po pár mesiacoch putujú do kontajnera 😄
Veľa veci posúvam ďalej,bluto mi to vyhodiť, občas niečo ešte aj s výšivkou z obchodu. Niečo donosim doma do záhrady či na chalupu. Nemáme na dedine zber šatstva.
@weleda123 niekto ma strasne komplexy ocividne a riesi si to tymto smiesnym sposobom 🤣
@weleda123 niekto ma strasne komplexy ocividne a riesi si to tymto smiesnym sposobom 🤣
@vanilkovazmrzka akože, čistého Voldemorta tu z tej appky robia 😅

Nieco darujem, ked ma niekto zaujem, zvysok nosim bud na charitu alebo do kontajnera na satstvo. Nastastie uz toho na vyradovanie vela nie je, pretoze som sa naucila nekupovat to to nutne nepotrebujem.