Kde kúpim šaty na svadbu do 100 €?
Baby, neviete mi poradiť, kde by som mala hľadať spoločenské šaty vhodné na svadbu v októbri, ste skôr za dlhé alebo krátke ? Nechcem vyhodiť za šaty 100€, keď ich budem mať raz oblečené. Ďakujem ❤️
aboutyou, zalando
Aj v Zare majú krásne
akú máš veľkosť?
@biba_18 34 ktoré mám, už nezapnem… záleží od strihu, ale väčšinou tak 36 - S veľkosť
@biba_18 34 ktoré mám, už nezapnem… záleží od strihu, ale väčšinou tak 36 - S veľkosť
@anonym_autor ja odporúčam zara majú krásne šaty do 30€ tiež som pozerala na svadbu. Len ja som tehot a a ja ich už nedam cez brucho 😂 takze ja som si nekúpila. Ešte Mango malo super tam som našla tak za 50€.
@anonym_autor ja odporúčam zara majú krásne šaty do 30€ tiež som pozerala na svadbu. Len ja som tehot a a ja ich už nedam cez brucho 😂 takze ja som si nekúpila. Ešte Mango malo super tam som našla tak za 50€.
@anonym_129399 nad Zara som rozmýšľala, pretože najlepšie mi je vyskúšať na sebe, len nevedela som, či majú aj také vhodné na svadbu, najbližšie mám BA…
@anonym_129399 pretože na Zara nete som veru nič vhodné na svadbu nenašla, preto sa pýtam
Ja som si cez miadress kupovala, tam maju pekne spoločenské. Aj svadobné saty som si tam kuoila, kedze som sa vydáva v 9tom mesiaci a teda nechcelo sa mi investovať viac ako 100€.
Dve kamarátky našli do 100€ na Aliexpresse. Potom som ľutovala, že som si kupovala v salóne. Mali krajšie šaty ako ja a ešte aj lacnejšie.
Ahoj,skús mangooutlet.com
@anonym_129399 pretože na Zara nete som veru nič vhodné na svadbu nenašla, preto sa pýtam
@anonym_autor asi záleží čo hľadáš. Teraz sa bežne nosia take satenove šaty na svadbách. Pripadne skús ešte pozrieť chantall vo výpredaji či niečo nemajú.
Kľudne mi pošlite na inšpiráciu niečo 🙃
chcela som ti ponúknuť jedny čo chcem predať a dala by som ti ich lacno, ale ti budú veľké, 38…
ale idem ti nájsť jedny na aboutyou, podľa mňa tie pristanú každej postave…
výšku máš akú?
Dve kamarátky našli do 100€ na Aliexpresse. Potom som ľutovala, že som si kupovala v salóne. Mali krajšie šaty ako ja a ešte aj lacnejšie.
@anonym_fcfd20 100 eur na Aliexprese je dost prehnane, nie?
@anonym_fcfd20 100 eur na Aliexprese je dost prehnane, nie?
@mirage píšem do 100€, treba čítať s porozumením.
@anonym_fcfd20 do sto eur je aj 99 eur, to by som urcite za saty z Cinskeho Alx nedala
@mirage a do 100€ je taktiež aj 1€🙂
škoda, tie čo som ti chcela odporučiť už majú vypredané v tých veľkostiach - ale zavinovacie šaty so širokou sukňou pristanú každej postave ...
ale aj tieto sú napr. pekné https://www.aboutyou.sk/p/yas/saty-yasthea-1635...
alebo tieto s dlhým rukávom ... https://www.aboutyou.sk/p/vila/kose-ove-saty-19...
tie moje mali rukáv niečo medzi tým ... ja by som si vybrala z tých niečo, podľa farby čo by mi pristala a aj cena je teraz dobrá ...
dokonca tie dlhé v oranžovej iba za 20€...
@anonym_autor pozri erikafashion. Ja som bola spokojna zatial vzdy, nema ani vysoke sumy 🙂
Pozerali ste stránku https://www.miadresses.sk/ ? Majú tam rôzne spoločenské šaty a aj šaty, ktoré stoja pod 100 €.
@anonym_autor pozri erikafashion. Ja som bola spokojna zatial vzdy, nema ani vysoke sumy 🙂
@lusyf sú tam krásne šaty, len sa bojím, či mi sadne veľkosť, keďže mám veľkosť tak S, no úprimne moc prsia nemám, čiže niečo také, či by mi držalo 🙃
aj bonprix má niekedy pekné šaty
Ja som vybavila teraz nedavno jednu echt nobl svadbu za par drobnych na V…ted. 15 eur saty zo Chantall, tohtorocna kolekcia. 10 eur Gabor zlate botky, kabelka nova v Parnforfe 5 eur. 🙈 Mam financie na aj naozaj drahe saty, ale toto bolo tak rychle a pohodlne.
Ja som si kúpila na Medicine.

akú máš veľkosť?