Kde výhodne nakúpiť oblečenie po pôrode?
Som po porode a potrebujem zmenit satnik do povodnych veci sa nezmestim , kde kupim lacno oblecenie? Nechcem minut stovky eur na veci ktore potrebujem len “prechodne”
Ked chces lacno, tak chod do sekaca... preco sa nezmestis do povodnych veci?
Ked teraz otvoris net tak v uplne beznych obchodoch ako je napr. Reserved ci Mohito nakupis vo vypredaji veci za par eur doslova.. a pekne
Najviac nakupujem cez aplikaciu, ktoru tu nemozem menovat 🙂 a potom este Zalando a Zalando Lounge
@anjelicek26 pise ze je po porode
mame nejake darujeme aj hracky
Kik, lidl. Chvilu po pprode som nosila este v poho tehu nohavice...v zime aj tak nikto nic nevidi.
@michaelam2 ale tak po porode ešte 3-4mesiace normalne tehotenské oblečenie a potom už pôvodne nie? Po porode je veľmi široký pojem...
Overene znacky z druhej ruky. Reklama na najpohodlnejsi sposob chodi v telke dokola, stiahni a pozeraj a nakupuj
@anjelicek26 ved pise “prechodne” tak asi sa snazi schudnut… trosku zbytocna narazka, nevies ci je po sc, ci pribrala 10 alebo 15kg alebo viac, ci je po porode 2m alebo pol roka, nic…
@anavixy no ved preto sa pýtam, ziadna narazka to nebola🙈
A nie je to zbytocne? (Navyse to nie je prilis eko nakupit satnik a po par mesiacoch ho vyhodit). Ved aj pred porodom si snad v niecom chodila. Ale teda no okrem spomenuteho asi trendyol aj ked mu nerada robim reklamu.
No lacný je napr.aj Sinsay, Lidl.
Chod do humany ked bude mat tyzden za 1€
@anjelicek26 roztiahla sa jej panva… dosť možno bude to nové oblečenie potrebovať už nastálo. Ja som mala týždeň po pôrode o 3 kg menej než pred otehotnením, ale do tých riflí som sa už nikdy nenaptrala
A však aj keď nakúpis nove oblečenie potom ho môžeš predať. Alebo second hand, alebo bazarik,. Ak si čerstvo po pôrode tak do konca šestonedelia isto tých 5 kg ešte schudneš tak by som vydržala.
Ak by som potrebovala sos nový šatník ale len dočasne napr na tri - štyri mesiace, a nechcela investovať tak Sinsay. Za 100€ máš komplet, ale kvalitu nečakaj.
@anjelicek26 áno vieme že ty si už bola 4 dni po pôrode zase chudá pani dokonalá
@ivik4 No v Mohite urcite nakupi po porode😂 Ja s mojim M som tam teraz bola a nasla vo vypredaji nicovate nic,lebo vo vypredaji boli velkosti 32,34,36....Pochybujem,ze po porode presla a velkosti 32 na 34 a preto potrebuje menit satnik. Aj v Reserved som bola a teda po porode croptopy a rifle s vysokym pasom by som si urcite nedala.
Autorka - neviem aku velkost zhanas, Kik ma oblecko velke,pohodlne,kde aj brusko schovas, potom sekace by som pobehala. Este v Takku zvyknu mavat vypredaje aj pre normalne postavy.
@lenka567899 interpretuje zasa svoje nejaké myšlienky do normálnej otázky, fakt ma to už nebaví s takými ludmi👎👎👎 Ci som ja bola nebola chudá nespomínam nikde,dala som jej normálnu radu nosiť ešte tehu oblečenie alebo pozrieť sekac. Ale tebe trebalo rýpať.
Ten bazar na vin..ed, najdes aj nove veci bez visacky za polovicne ceny a vobec nemusia to byt handry na 3 pouzitia
Všade sú zľavy. Dá sa lacno nakúpiť v CA, HM, Tesco, Zara.... nové veci.
Sekac, ja som tam často kupovala, lebo som chcela tu veľkosť nosit len docasne. Teraz sú však akcie vsade
@anjelicek26 nie kazdy ma po porode do 3-4 mesiacov povodnu velkost

Stovky asi minies aj tak pokial potrebujes komplet novy satnik :/