Ktoré šaty na svadbu?
Ktoré?
(reči typu zatieniť nevestu si nechajte pre seba. dakujem 🙂 , nevesta dala navrh takéto typy )

@lucia13022023 Ja asi pôjdem do tých zelených, tie s korzetom
@babovka2321 V kostole nič nebude
@tosomja to prvé bude tvoja správa....tam ano, to suhlasím 😝
Za mňa ani jedny, všetky posobia veľmi gycovito, lacno, až vulgárne.
@mesiacikluna sú pekné podľa mňa.. Vhodné zvolené šperky, vlasy atď.. Bude to pekne ☺️
@lucia13022023 Ja asi dám tie zelené s korzetom
Ani jedny sa mi nepáčia, ani nehodia na svadbu 🤷
@mesiacikluna za mňa prvé
saty su krasne aku mas postavu a vlasy? oci?
@hladamematku primeranú, čierne, hnedozelené
@mesiacikluna tie smaragdové sú asi naj.
Červené by som si na svadbu nedala. Niektoré nevesty mávajú radový tanec (slovenská tradícia v niektorých lokalitách), kde si nevesta oblieka červené šaty a ostáva v nich už po pol noci.
Okrem toho som už počula aj také "klebety", že červené šaty si dáva žena, ktorá mala pomer s ženíchom, ako takú provokáciu. Neviem, či sa to tak berie aj u nás, staršie ročníky asi nie, ale môže byť že mladší multi-kultútny ľudia to už tiež zachytili.
Prípadne ak sú to šaty, čo máš nevestou schválené, je to ok.
Čo sa týka výstrednosti, v poslednej dobe vidím od známych fotky zo svadieb (družičky aj hostia), kde má veľa mladých báb takýto typ šiat, takže tiež by som neriešila, ak je s tým nevesta ok. 🙂
ak mas vacsie prsia tak velmi korzetove neodporucam. ten strih ich totiz este viac zvyraznuje. Za mna prve. maju aspon jednoduchy strih (mozno pouzijes aj na vianoce kedze su zelene). Cervene saty si niektore nevesty obliekaju po polnoci. Ja by som sla do zelenej. Ak mas na to vhodnu postavu, dala by som prve.
@mesiacikluna tak tretie smaragdove
do tých šiat treba dokonalú postavu... za mňa sú super všetky...
Prítomní páni po 2-3 prípitkoch ocenia tiež...😉
@deti95060810 :D o toto mi nejde
inac ja som mala korzet svadobne saty a stvorky prsia a strasna otrava to bola, sa mi to tak lamalo pod prsiami a celkovo som si to musela zdivhat, bolo to pekne ale nie tak pohodlne
@mesiacikluna podla mna su vsetky ok, nie sice moj styl, ale fajn. No najviac sa mi pacia tie tretie. Len si skus dobre poskakat pri skusani... ci z toho korzetu neskacu prsia. Aby to bol oozaj kvalitne usite a drzali, co maju na mieste. 🙂
@mesiacikluna ak je jedno ktoré a navrhla to nevesta.. A máš krivky ako modelka na foto tak červené sú top podľa mňa...
@mesiacikluna za mna prve...ale celkovo by som sla do siat s dlzkou po kolena....
@mesiacikluna tretie
@mesiacikluna číslo tri
@vanilkovazmrzka tak,aj na svadbe by mal platit nejaky dress code a tieto nesplnaju.pochybujem ,ze by si niekto na vkusnej svadbe kdesi v GB alebo FR toto niekto obliekol.ale my Slovenky sa tusim stale hladame v style..
Za mna tretie. Z tychto. Cervene trblietave a tie prve na mna posobia velmi lacno. Tie tmavozelene maju smrnc. A nemyslim si ze s tymito satami by sa dalo zatienit nevestu.
@liv1 celkovo pojem zatieniť nevestu mi pride ako nezmysel
1,2,3 sú krásne. 4 mi už prídu skôr ako na ples. Na svadbu sa mi nehodia.
@mesiacikluna všetky šaty sú vhodné na svadbu,je to spoločenská udalosť. Farbu si vyber podľa tvojej obľúbenej a výber sa ti zúži.
Jej presné takýto typ šiat som aj ja pozerala . Mám nakoniec tiež také niečo jednoduché , len béžové 🙂 takže za mňa určite áno . A farbu by som volila podla seba , aká mi pristane . Niekedy je lepšie vidieť na konkrétnej postave než na vešiaku
@mesiacikluna určite prvé
PO dôhom rozhodovaní som si vybrala bud zelené alebo červené s korzetom

Tu som ti odpovedala aj na tvoju otázku