Ktoré šaty na svadbu?
Ktoré?
(reči typu zatieniť nevestu si nechajte pre seba. dakujem 🙂 , nevesta dala navrh takéto typy )

@mesiacikluna myslim si ze je to najma vtedy, ak nejaky host/hostka skor si oblecie velmi svetle saty. To sa nehodi a niekde sa nehodi ani ta cervena. Clovek by na svadbe niekoho ineho proste nemal vytrcat. Ale niektorym prave o to ide 😁
Preco si chces davat vyzyvave za kazdu cenu? Napratany dekolt a ten rozparok je az po rozkrok. Tiez mam vacsie prsia, ale take saty by som si nedala. Nemam nic proti vystrihom, ale daco decentnejsie
Podla.mna prsia do takychto siat take akurat, s velkymi to uz neposobi dobre
@mircalla pretože je to môj štýl, mala som take podobné, proste sa mi to páči,je to môj vkus
@mesiacikluna mne sa pacia tie 1.alebo posledne. Podla toho ake mas vlasy. Ak blond tak cervene tiez pekne vyniknu
@taminka1986 čierne vlasy
viac krát to tu opakujes hoci tuším nikto iný ti to nepovedal, že by si zatienila nevestu 🙈 nie nezatienis nevestu (aj keď asi by si bola rada pipou midleton či jak sa volá sestra kate) takéto šaty má veľa žien na svadbách, nie sú ničím výnimočné a nijako ani nevyniknu na fotke. kľudne si ich daj, či už s kozami či bez
8
@mk1111111111 ????

@mesiacikluna neviem, akú postavu máš, ale mne sa najviac páčia posledné. 🙂
Pokojne sa aj odfot a orež si hlavu.