Ktoré šaty sú ideálne na svadbu?
Modré alebo ružové?

Určite modré 💙💙
modré...
modré
Modre 😍
a tema svadby je aka? Lebo mne to pride take "vila z rozpravky" tie modre a tie ruzove skor na garden party
ani jedné
@cookie29 žiadna téma nie je. Každý môže prísť ako uzná za vhodné. Bude to tradičná východniarska svadba.
Za mňa ani jedny 🙈
aj my tu na východe sa slušne, elegantne obliekame na svadby - nie ako víly
@elenka.k hej, ale to je môj štýl, ja sa tak bežne obliekam. Preto som dala tieto dve možnosti
za mna ani jedny, podla mna sa nehodia kvoli vystrihu, ale asi som len staromodna 🙂
aké máš vlasy? pleť
Zazila som svadbu, kde podobne saty mala baba...z ciny objednane, vyzerali velmi nekvalitne zblizka, korzet dole priesvitny a prsia jej z nich vyliezali pri tancovani, dost vulgarne...
@elenka.k ryšavé vlasy, modré oči, svetlá pleť
Skús. pohľadať šaty vo farbe: tmavej zelenej
Ani jedny preboha. Na karneval sú ok.
Mne sa pacia oboje, tie kvetinove by som dala skor na vrchole leta, tie modre su za mna viac vhodne na babie leto/jesen. Ale odparáa by som z nich tie vysivane kvetinky ci co to je, to je tsm uplne zbytocne
Takto na obrázku modré, ale neviem si predstaviť ako môžu vyzerať v reále. Keď si ich dávaš šiť, tak ok, ak objednávaš z Číny, tak radšej pobehaj obchody, určite nájdeš aj v salónoch niečo také. 😊
Ani jedny ale keby uz fakt musim tak tie prve urcite
Obe sú pekné 🙂
Ved ktoré sa ti páčia ci? Ked sa tak bezne obliekas.. ja by som si toto na seba nedala takze za mna ani jedny.
Len technická poznámka: ten korzet je podšitý, alebo priesvitný? Na to si daj pozor, lebo niekedy na obrázku vyzerá lepšie, než v skutočnosti (v skutočnosti vyzerá ako lacná priehľadná kostica 🙂 ).
Tie modré, sú prekrásne, netuctove
@vanilkovazmrzka sorry, ale rovnako hrozne. Zaclona za 15e z Aliexppressu.
@stanulienkat tie saty 👆 rozhodne nie su lacna zaclona z aliexpresu ;)
@sisa_s nie sú z Číny 😃😃. Tieto budú kvalitné, ručne šité krajčírkou(400€ pôvodná cena). Mám možnosť kúpiť ich z druhej ruky, naživo sú krásne, len sa neviem rozhodnúť, ktoré mám vybrať. Ale asi pôjdem do tých modrých skôr.
Oboje sú krásne ale vyhrávajú tie modre
@stanulienkat aj za mna hruza

Za mňa modré😇