Ktoré šaty sú najvhodnejšie na svadbu ako hosť?
Slušné, bez extrémnych výstrihov, primeraná dĺžka. Nie biele a krémové odtiene
@vyrovnanaosoba ano len neviem dat hore fotku
@kofilaevicka tak pridaj nižšie 😊
@kofilaevicka ani jedny
@kofilaevicka ani jedny.
Ani jedny 🙄
To jak papagaj
@stanulienkat prečo prosím
@kofilaevicka toto sa nosilo 15 rokov dozadu a ak nemáš 60 rokov a nie si zo Sniny, tak si prosím ťa takéto vzory, ani strihy nekupuj. Kup si niečo jednoduché a nadčasové, čo si môžeš obliecť aj o 10 rokov. Jednoduche ( mozno aj puzdrove) saty neutralnej, alebo ciernej farby. A mas saty na viac prilezitosti.
@kofilaevicka fu ani jedny,nič v zlom ale tohoto by na seba nedala ani moja 75 ročná mama
@kofilaevicka prosím - tie zahod.
@kofilaevicka ty si troll? Neverim...tym satam
Choď radšej bez šiat.
Skoč do obchodu a daj si poradiť predavačke. V butiku poradia aj s ohľadom na postavu.
@kofilaevicka ach jaaaj, dufam, ze tieto su len zly vtip
@kofilaevicka ani jedny. Všetky sú otrasné a skôr na nejakú staršiu ženu ale spred 10-15 rokov ešte. A tie posledné prosím nie, to by som si nedala ani na von, max na doma.
@kofilaevicka prepac, ale vsetky su otrasne, skus nieco elegantnejsie
Ja by som zvolila šaty bez výrazných vzorov. Také jednofarebné.
@kofilaevicka mne sa paci cislo 2
Uff, to nie sú pekné šaty. Nechaj si poradiť nejakou kamoškou, čo sa vyzná v móde.
Skus pozriet tu https://www.miadresses.sk/
Ja som mala odtial taketo.
@kofilaevicka ak mám vybrať z tých troch tak tie v strede, ale prídu mi všetky hrozne na takú starú pani, neviem koľko máš rokov. A tie posledné na vešiaku odfotené, bože to fakt vyhoď 🙈
Ak mas tip top postavu tak z tychto jedine tie druhe. Ale pozri fakt nieco ine.na svadbu elegantnejsie ineho strihu farby aj materialu..
Podla mna take zakladne pravidlo ze nie svetle, nie cierne, nie vyrazne vzory, idealne jednofarebne v decentnej dlzke aspon po/nad kolena. Ziadne zo siat co si dala to nesplnaju
@anonymous87 myslíš,že by boli vhodné aj na väčšie brucho, tak v 7 mesiaci? 🙂

Mame na výber? Z čoho vyberať?