icon

Kupujete veci zo Sheinu a sú bezpečné?

22. dec 2024

Ja kupujem odtiaľ veci pravidelne a dopočula som sa, že oblečenie a iné produkty z tejto stránky môžu obsahovať škodlivé látky a vyvolávať choroby. Som prekvapená a zároveň neviem čo s tými vecami. Či je to hlúposť alebo je to pravda a radšej všetko vyhodiť.

Strana
z2
radulkova
25. dec 2024

ano je to napustené tými najhoršími chemikáliami. to že človek neochorie z toho za deň, neznamená že mu niečo z toho neprepukne o pár rokov..

pr85
28. dec 2024

Ja nie, ale žena odtiaľ objednáva veci pre seba dcéru (hlavne šaty). Mne objednala 2 kravaty a boli OK, ale pre švagra objednala košeľu a poviem vám takú by som nechcel. Bola to neskutočná umelina, v ktorej by som sa len spotil.

lauricka
29. dec 2024

Určite to nie je hlúposť. Tak to nekupujte, jednoducho.

lauricka
29. dec 2024

@jessicastarblade pôsobenie takých látok sa neZvykne prejaviť hneď, až časom. Teda, v prípade kožných reakcií môže byť aj hneď.

sulavikova
29. dec 2024

Kvalita vs cena je neporovnateľná. U nás zvyknú tento čínsky shit nosiť iba asistentky učiteľa, chápem ich finančné možnosti.

david1202
30. dec 2024

@jessicastarblade ochorenia nechodia hneď ,bože aké sú ženy už sprosté .

misanthropicdann
31. dec 2024

@jessicastarblade lebo negatívny vplyv nebezpečných látok sa prejaví až časom pri ich pravidelnom vystavovaní.
Presne ako fajčiari fajčia 10-20 rokov a nič im není len potom jedného dňa začnú cítiť problémy.

cecilia29
31. dec 2024

Oblečenie nie. Len také veci ktoré ktoré by som kúpila aj tu ale v inej cene. Napr hra Dobble cez Tému asi 5 E, a na SK cca 12 E

valery3
Odpoveď bola odstránená
alica110
13. júl 2025

Ja som si pred rokmi kupila nieco z nemenovaneho obchodu, boli to cierne nohavice. Nikdy nezabudnem na tu bolest, akoby ma nieco pichalo do brucha, az som krce mala. Ktovie, cim boli napustene, akym svinstvom. Nenakupujem v takychto obchodoch. Podporujem ceskych, slovenskych, proste domacich podnikatelov. Zistujem si odkial maju latky.

Strana
z2