Nosenie mini kraťasov
Aký máte názor na to keď ženy nosia šortky v ktorych im vidno zadok a čo na to muži? páči sa im to ? pýtam preto sa lebo bola som svedkom ako sa jeden pár kvôli tomu pohádal lebo jej partner v kuse pokukoval na rit tej baby
@wolf_ myslím že ak by ti behal nejaký chlap s bimbasom vo výške očí tiež by si pozerala - alebo by si sa cítila za neho trápne…
@biba_18 na dnesnej dobe je super ze uz na pohľad vidíš kto ide civilizačné dopredu a kto sa zámerne vracia k opiciam a budú behať o chvíľu nahí 😅 a to je každého vizitka ,,kde je,,
@wolf_ obrazne. v narvatých gatiach… videla som dievča v zaseknutých leginach ktorá stála pri chlapíkovi čo sedel a ona mala celú svoju krásu pár cm od jeho nosa… takže áno, aj s bimbasom narvatým v tesných rifliach by si asi čumela - tak ako muži čumia. a keď nečumia, tak sa cítia trápne…
inak, poznala som baby ktoré vyslovene provokovali, lebo sa im páčilo provokovať… kto nechce provokovať ten jednoducho neprovokuje… 🤷♀️
@wolf_ ved v hentakych gatiach ( tie hnede na obraxku)mas nielen obtiahnuty zadok, ale aj viditelne obtiahnute pysky, niektore ich maju objemnejsie a to som teraz videla na vylete. Baba zle drzanie tela, cela panva dopredu a jej predok tam svietil medzi ostatnymi. Akoze toto si obliect medzi ludi, mne je trapne za tie baby, ved to mohla byt rovno v spodnom pradle
Pokial nema 150.kil a neoblecie si ich na pracovny pohovor alebo do divadla nemam s tym problem.ved je leto z kazdeho crop topu trci brucho z triciek prsia z kratasov rit. Ta ista rit trci aj na kupku z plaviek kto chce sa pozre ostatni neriesia.. chalan konecne videl pekny zadok ked ma korpulentnu partnerku tak sa kukol je to prirodzene.
@wolf_ Samozrejme, tvoj nazor ti naozaj neberiem 😉. Ja si osobne zase myslim, ze ak by taketo oblecenie neputalo pozornost ludi, tak by sa ani nevyrabalo a nikto by ich na verejnosti nenosil 🤷...kedze je to presne zamer takehoto oblecenia. Osoby, ktore maju naozaj problem s "ocumovanim" sa zdaleka takejto vyzyvavosti a takymto kuskom oblecenia vyhybaju.
Pokial nema 150.kil a neoblecie si ich na pracovny pohovor alebo do divadla nemam s tym problem.ved je leto z kazdeho crop topu trci brucho z triciek prsia z kratasov rit. Ta ista rit trci aj na kupku z plaviek kto chce sa pozre ostatni neriesia.. chalan konecne videl pekny zadok ked ma korpulentnu partnerku tak sa kukol je to prirodzene.
@saxana000 a prečo nemôže aj 150 kilova? prečo nemôže aj stará babka nosit také kde jej vidiet pol zadku alebo dedko kde ma zarezane nohavice medzi nohami-ked ide leeen o to co je pohodlnejšie a funkcnejsie a nejde o provokáciu? prečo potom sa selektuje kto to ,,môže,, nosiť
správne. sloboda bobrom! 😂
Nech sa oblece ako sa komu paci, je to c poriadku, ak je s tym dotyčná Ok.
@wolf_ a preco neriesis tavie kopyto? Ved to je nechutne
@bubumia myslim si ze by ich zeny nemali nosit, je to neprijemne a ak im nevadi ze sa napr. Aj ich muz pozera po inych takych tak je to cudne cele
@saxana000 mala som jednu fotku v telefone co si obliekla jedna baba ked sa otvarala jedna predajna .bola pri prestrihovani pasky , chlapi boli normalne v saku a kravate ale to co mala ona bolo maximalne nevhodne a fakt sa cudujem ze ju neposlali domov. Lebo tiez na take prilezitosti sa chodi inak obleceny.
@wolf_ Samozrejme, tvoj nazor ti naozaj neberiem 😉. Ja si osobne zase myslim, ze ak by taketo oblecenie neputalo pozornost ludi, tak by sa ani nevyrabalo a nikto by ich na verejnosti nenosil 🤷...kedze je to presne zamer takehoto oblecenia. Osoby, ktore maju naozaj problem s "ocumovanim" sa zdaleka takejto vyzyvavosti a takymto kuskom oblecenia vyhybaju.
@oceanahory ale napr take leginy aj kratke si myslim ze boli vyrabane za ucelom na cvicenie. To ze ich niektore zacali nosit napr na vylet alebo do zoo je nevhodne.nech si to nosia do fitnes alebo na cvicenie ale nie medzi ludi
@lenka.25 povedzme si úprimne, pekná postava v "opasku". Minule som tiež videla reportáž, vybehnú nahý v lese a iba s kuklou na xichte,to sa akosi nik nedušoval 🤭🤣
@zuzanita1609 to bol uchylak v tribeci :D
@bubumia ako tam asi mali vacsi problem vo vztahu a stary kocur nevedel co so sebou. Ja to nenosim, nemam take nohy, mam metlicky a nevyzeralo by to pekne ( hoci mam atleticku postavu a ziadnu celulitidu), ako kto chce nech to nosi. Ja by some toto na seba nedala, to som nosila v 11 rokoch taketo kratasy
@oceanahory ale napr take leginy aj kratke si myslim ze boli vyrabane za ucelom na cvicenie. To ze ich niektore zacali nosit napr na vylet alebo do zoo je nevhodne.nech si to nosia do fitnes alebo na cvicenie ale nie medzi ludi
@malinovka333 kratke leginy zacali v 90ties a nosili sa s dlhsim trikom, alebo croptop. Rovnako ako tie minisukne vseho druhu. Vzdy ked to vidim, tak mam dojem ze je rok 1992 😂
šak čašníčka asi vie,prečo tak chodí oblečená....tringelty....
mňa to nijako nepohoršuje,tiež si rada pozriem pekný zadok.
Na kupku a na pláži chodia oblečené v takých plavkách,že tam vidíš doslova celú riť holú a prsia detto.....to akože tam sa nebudete pohoršovať??😂 či na kúpalisku holá riť nevadí,ale na ulici vadí? Aký je v tom rozdiel?
@rozculena hádam nechceš povedať ze není rozdiel medzi kúpaliskom a ulicou. 🙄To si potom veľmi naivnucka.

@wolf_ myslím že ak by ti behal nejaký chlap s bimbasom vo výške očí tiež by si pozerala - alebo by si sa cítila za neho trápne…