icon

Nosenie podprsenky doma

6. júl 2025

Dobrý večer prajem.nosite podprsenky aj doma?ja teda nie,ale syn už ide do puberty a neviem či to nebude už divné.skusala som aj takú tu lambadu,ale aj to mi vadi

a_alexandra_a
6. júl 2025

Podľa komentárov by boli niektoré schopné sa s deťmi aj sprchovať spoločne aj v puberte, veď čo je na tom… každý podľa svojho gusta. Ja teda doma chodím normálne kompletne oblečená, nevadí mi moje spodné prádlo, neodhadzujem ho hneď po príchode. Samozrejme, že všetci vidia, že mam prsia, ale nevidím dôvod na to, aby som po dome chodila holá a vystavovala ich každému. Nehovoriac o tom, keď má niektorá veľké prsia, vyťahané každé pod jednou pazuchou a chodí v otrasných neforemných tričkách a v pohode do obchodu, alebo tak víta návštevu 🙄 ale teda ja nie som typ, že dlabem na každého, hlavne, že mne je úžasne, lebo ja som nad každého

nevenka
6. júl 2025
@hankab

@vroni ja napriklad v zime nosim az do vecera kym idem do sprchy. Cely den vobec nevnimam, ze ju mam na sebe. Ale v lete a v tych teplotach ake su v poslednych dnoch ma ani nehne si ju rano davat a potit sa v nej. Pretoze je to fakt cast odevu, ktora mi v horucavach vadi uplne najviac. Prezijem aj v dlhých nohaviciach 37stupov, kludne aj vo svetri.. ale ked citim ako sa mi pod podprdou a medzi prsiami hromadi pot.. 🥵 uff 🙈

@hankab no ale keby si mala prsia dajme tomu velkosti 85G a vacsie, tak by si mala ine nervy, prsia po pupok, pod nimi pot, to radsej v tej podprde, fakt. Idem dat daco do rury, tak si ich bez podprdy musim drzat, aby som si ich nepripiekla o mriezku, som este aj nizka. A ked umyvam riad, tak sa nimi dotykam hrany drezu a furt mokre. Zavadzaju proste a esteticky to neposobi a boli chrbat a krk.

nevenka
6. júl 2025
@a_alexandra_a

Podľa komentárov by boli niektoré schopné sa s deťmi aj sprchovať spoločne aj v puberte, veď čo je na tom… každý podľa svojho gusta. Ja teda doma chodím normálne kompletne oblečená, nevadí mi moje spodné prádlo, neodhadzujem ho hneď po príchode. Samozrejme, že všetci vidia, že mam prsia, ale nevidím dôvod na to, aby som po dome chodila holá a vystavovala ich každému. Nehovoriac o tom, keď má niektorá veľké prsia, vyťahané každé pod jednou pazuchou a chodí v otrasných neforemných tričkách a v pohode do obchodu, alebo tak víta návštevu 🙄 ale teda ja nie som typ, že dlabem na každého, hlavne, že mne je úžasne, lebo ja som nad každého

@a_alexandra_a no ja mam velke prsia a hanbim sa za to, ako vyzeraju, preto si nedovolim bez podprdy ani pred dom iat pre balik, ked ide kurier, postarku uz som tak neplanovane vitala, no nie je to 2x prijemne. Tie, co maju pevne, alebo male prsia, toto nevedia pochopit, aka je to morda a preco tu podprsenku nosime. Pre dobro vsetkych proste.
Teraz som doma aj bez, som chora, syn bude mat 12, vobec neriesi, ale uz ako ja neleziem jemu do sprchy, ani on mne, s dcerou, pomaly 10 rocnou nemame problem. A pytala sa ma, ci ma to neboli, ked sa tak zohynam, ze musia byt tazke. Nuz, dufam, ze ona bude mat mensie, ale ako poznam nasu genetiku, tak asi tazko.

januska12323
6. júl 2025

Doma sa majú všetci členovia rodiny cítiť pohodlne, ako konkrétne to je u vás mne môže byť úplne jedno. Nevidím rozdiel v holej hrudi a pupku chlapa a ženy v tričku bez podprsenky, stále je viac zahalená ako on.

vroni
6. júl 2025
@minenkaa

@vroni u nás napríklad s mužom chodíme doma nahi ,prídeme domov a komplet sa vyzlecieme

@minenkaa, týmto by sme určite nadchli aspoň pol dediny, máme obyvackove okná priamo na ulicu. Len neviem, či by potom naše deti radšej nechodili kanálmi 🤣🤣🤣

minenkaa
6. júl 2025
@vroni

@minenkaa, týmto by sme určite nadchli aspoň pol dediny, máme obyvackove okná priamo na ulicu. Len neviem, či by potom naše deti radšej nechodili kanálmi 🤣🤣🤣

@vroni takže chodíš doma oblečená koli susedom?

hopsas
6. júl 2025

Nosím samozrejme. Pre mňa je vulgárne keď ti každý pozera na to ako sa ti hompalaju pod tričkom prsia. A keď máš syna v puberte ani on nebude z toho pohľadu na vlastnú mamu nadseny. Ale doma.nosim podprsenku čo ma tak nestlaca- bez kostic.

vroni
6. júl 2025
@minenkaa

@vroni takže chodíš doma oblečená koli susedom?

@minenkaa, nie, chodím tak, ako sa dobre cítim. Variť v evinom ruchu by ma asi nebavilo. Ale predstava byť objektom pochybného záujmu susedov pobavila.

viestta
6. júl 2025
@a_alexandra_a

@a_alexandra_a kto tu pise o spolocnom sprchovani s pubertalnymi detmi? Ked prejdes z kupelne do splalne zabalena v osuske a ta na polcesty spadne, tak hadam to pre tvoje dieta nebude trauma na cely zivot, kedze vie ako vyzera nahy clovek. Aj ked pubertalnemu synovi z toho moze rozok zabehnut. 😅 Ale ak nahota nie je v rodine uplne tabu, tak to s nim nezamava tak, ze by to nerozchodil a matka sa preto nemusi ist obesit do stodoly.

misienka123
6. júl 2025

Nenosím doma ani po dvore, veď to je úľava.. keď odniekiaľ pridem, čo prvé, dávam podpiru dole

aurora33
6. júl 2025

Nosim podprsenku stále, cite aj doma. A som prekvapená, koľkým ženám podprsenka tak zavadzia, že si ju po príchode domov dávajú dole.

joannita
6. júl 2025
@vroni

@joannita, že podprsenka zvyšuje riziko rakoviny je xkrat vyvrateny nezmysel.
A inak - asi sa musím zmieriť s tým, že niektoré misteria univerza pre mňa zostanunu uzavretymi miestnosťami. 🤣

@vroni koľko teórií už bolo vyvrátených a následne "vzatych späť" 😂🤌🏻 mne táto teória dáva zmysel a veľký. Celý deň stlačené prsia v podprsenke, stiahnute telo pod prsiami, nemôže mať pre telo prospech, práve naopak.

a_alexandra_a
6. júl 2025
@viestta

@a_alexandra_a kto tu pise o spolocnom sprchovani s pubertalnymi detmi? Ked prejdes z kupelne do splalne zabalena v osuske a ta na polcesty spadne, tak hadam to pre tvoje dieta nebude trauma na cely zivot, kedze vie ako vyzera nahy clovek. Aj ked pubertalnemu synovi z toho moze rozok zabehnut. 😅 Ale ak nahota nie je v rodine uplne tabu, tak to s nim nezamava tak, ze by to nerozchodil a matka sa preto nemusi ist obesit do stodoly.

@viestta ja píšem, že “by boli niektoré schopné” a nie, že to reálne praktizujú 🙂 takže sa nemusíš zavzdušňovať, stačí čítať, čo je napísané a nie čo si myslíš, že je napísané 😉

apolka77
6. júl 2025

Ja nosím iba športové pohodlné podprsenky ale tiež idú dole ako prídem domov, hneď sprcha a následne domáce tielko , bavlnené voľné kraťasy bez nohavičiek., alebo voľné šaty ..

bessie12
6. júl 2025

Doma ? Nikdy. Prvé čo urobim, ked prídem domov, tak hodím podprsenku niekam do kúta. A to uz nenosím vystužené podprsenky ci s kosticami, ale športového typu, ale vadí mi to. Neznášam ich.

nevenka
6. júl 2025
@joannita

@vroni koľko teórií už bolo vyvrátených a následne "vzatych späť" 😂🤌🏻 mne táto teória dáva zmysel a veľký. Celý deň stlačené prsia v podprsenke, stiahnute telo pod prsiami, nemôže mať pre telo prospech, práve naopak.

@joannita no nemas asi dobru velkost podprsenky, ked pises o stlacenych prsiach. Akuze to velkost mas? Viez niektore velkosti si nemozu dovolit chodit bez...

lucia245
6. júl 2025

Nenosím ani von pokiaľ oblečenie nepresvita😄 nerieš, žena, rob, ako citis

joannita
6. júl 2025
@nevenka

@joannita no nemas asi dobru velkost podprsenky, ked pises o stlacenych prsiach. Akuze to velkost mas? Viez niektore velkosti si nemozu dovolit chodit bez...

@nevenka 75B
Ja nehovorím aby chodili bez počas dňa do práce, ale keď prídu domov napr. , dať tym prsiam trošku slobody.... 😁

cukroska
6. júl 2025

To závisí presne od veľkosti aj tvaru pŕs. Ja musím. Po pôrodoch a kojenií nemám prsia ako som mala ani z ďaleka.Som zvyknutá mať stále a nemám len v pyzame. A to je taká úľava a pred deťmi (jeden dávno dospelý ,druhý 16) sa nehanbím. Ale sama pred sebou áno.
Jednoducho musím a neriešim.
Keby som mala pekné a pevné tak by som nenosila doma asi v lete. Neviem.

cukroska
6. júl 2025
@a_alexandra_a

@a_alexandra_a Ak si môžu dovoliť prosím..pri lentilkách v pohode,ale vyťahané štvorky nato asi zvedavý nie je nikto.
Ja ani smeti nejdem vyniesť bez podprsenky. Božechráň.
Raz sa mi stalo, zažila som trapas, potrebovala som neskoro večer niečo z pivnice a už som bola v pyzame a reku, veď kto by isiel tak neskoro a čo čert nechcel vystúpim z výťahu a sused psíčkár.
Skoro som tam infarkt dostala od hanby.

vero2802
6. júl 2025

Ja som nejaký čas nenosila doma... mám síce väčšie prsia, no tá sloboda bola niečo neuveriteľné... Lenže postupom času, syn bol v puberte, stále chichoty, keď som druhého kola tak sa utekal schovať 😂 no a tak mi to začalo byť také čudné... Teraz mladší v puberte, už to nie sú chichoty ale poznámky typu mamina nehraj sa na Pamelu 😂 a starší odkedy má priateľku tak mi vravel že asi to nie je úplne najvhodnejšie keď mi trčia bradavky 😁 a tak sme mali o Tom rozhovor s ním a priateľkou a začala som nosit športové podprdy... A popravde, nijak mi neprekážajú, sú pohodlné a vlastne ani neviem že to mám na sebe... Jediné teraz v tomto teple to docela registrujem ale inak vôbec... Tak ja len toľko, záleží aj na názoroch "spolubývajúcich" a samozrejme ako už bolo spomenuté, na veľkosti a tvare, väčšie alebo mäkké prsia tú oporu proste potrebujú podľa mňa 😉

diavant
6. júl 2025

Ja mam male ale kvoli bradavkam nosim vzdy ked idem von z bytu aj ked pride navsteva. Nie je mi to prijemne u inych a ani pred navstevou.

elanor
6. júl 2025
@vroni

Ja zase nechápem, načo je dobré si doma vyzliekať podprsenku. Kľudne vyskúšam aj 50, kým nájdem takú, ktorá mi vyhovuje (teda aj drží aj netlačí). Tu (teda skôr tie) potom nosím od rána do večera bez nutkavej potreby vyzliekať ich. Či aj nohavičky si doma vyzliekate, aby netlačili?

@vroni ano, doma zhodim dole aj gatky. Som doma, tak chcem mat pohodlie, takze som bezne pod domackym obleckom (a jasne, ze aj pod pyzamom), uplne na ostro.
A s klusnym srdcom tak idem aj vysypat von smeti, alebo do schranky po postu.
Ci ma niekto vidi, ci nie, je mi srdecne niekde...

aurora33
7. júl 2025
@cukroska

To závisí presne od veľkosti aj tvaru pŕs. Ja musím. Po pôrodoch a kojenií nemám prsia ako som mala ani z ďaleka.Som zvyknutá mať stále a nemám len v pyzame. A to je taká úľava a pred deťmi (jeden dávno dospelý ,druhý 16) sa nehanbím. Ale sama pred sebou áno.
Jednoducho musím a neriešim.
Keby som mala pekné a pevné tak by som nenosila doma asi v lete. Neviem.

@cukroska ja mám po pôrodoch aj kojení prsia stále ok. Manžel dokonca hovorí, že ešte krajšie ako kedykoľvek predtým a aj tak si podprsenku vyzliekam až na noc. A myslela som si, že je to úplne normalne 🤣 a tu som teraz v šoku, že čo citam.

oli18
7. júl 2025

Mozno preto, ze podprsenku nosim kvoli velkosti svojich prs stale (okrem spanku), raz jedna sestra na mamografe skostatovala, ze mam "mlade prsia". 😄 Urcite podpsenka trochu brani posobeniu zemskej pritazlivosti .

aurora33
7. júl 2025
@oli18

Mozno preto, ze podprsenku nosim kvoli velkosti svojich prs stale (okrem spanku), raz jedna sestra na mamografe skostatovala, ze mam "mlade prsia". 😄 Urcite podpsenka trochu brani posobeniu zemskej pritazlivosti .

@oli18 moze byt, toto počúvam takmer pravidelne ☺️

akika722
7. júl 2025

Nenosím,nebudem nosiť 😄
Mam chalanov 15r a 17r
Neriešia, ved nenosím priesvitne tričká 🤷‍♀️

sisska96
7. júl 2025
@aurora33

@cukroska ja mám po pôrodoch aj kojení prsia stále ok. Manžel dokonca hovorí, že ešte krajšie ako kedykoľvek predtým a aj tak si podprsenku vyzliekam až na noc. A myslela som si, že je to úplne normalne 🤣 a tu som teraz v šoku, že čo citam.

@aurora33 ja som v šoku že nenosia nohavičky... no hygiena

cukroska
7. júl 2025
@aurora33

@aurora33 Tak to je super 🤗
Tak pokojne môžte doma bez 😀
Ja som to šťastie nemala, ale myslím, že skôr je to je tým, že som po druhom aj veľa pribrala a strašne sa mi zväčšilli a mám aj j strie.A najhoršie keď som rýchlo schudla, potom pribrala a vždy na prsiach to bolo vidieť.

cukroska
7. júl 2025
@diavant

Ja mam male ale kvoli bradavkam nosim vzdy ked idem von z bytu aj ked pride navsteva. Nie je mi to prijemne u inych a ani pred navstevou.

@diavant Asi tak.