icon

Oblečenie otca prváka

30. aug 2023

Ochvilu je tu 1.skolsky.den. Pre prvákov dôležitý. Aj manžel chce ísť. Ale chce ísť v potrhanych kratasoch a vyblednutom tričku. Ja vravím ze sa to nehodí ze sa musi obliecť sviatocnejsie. Tak mi povedal ze je to primitívne a ze sa neoblecie sviatocnejsie ze kašle nato co si o ňom iní rodičia učitelia pomyslia. Je to normálne?

Strana
z7
alica2202
30. aug 2023

Tak aspon nejake rifle nech na seba navlecie. Moj manzel pojde v rifliach a tricku.

zuza265
30. aug 2023

A co si od neho chcela nech si oblecie?🤗

taga
30. aug 2023

Tak sa ho opytaj,ci chce byt v ociach svojho dietata hrdina,alebo chce aby sa jeho dieta za neho hanbilo 🙂

zuzanaete
30. aug 2023

@taga Myslim, ze prvakovi je sum a fuk, co ma rodic oblecene.

poppy22
30. aug 2023

robi to pre dieta,aby sa citilo dolezito a zaroven ho uci istym veciam...takze nejake sprate tricko nie...ale zas ani oblek😉...preblem je,ze u chlapov je slaby vyber typov oblecenia...nejake normalne riifle si dat moze,ale k nim kratkorukavovu koselu,taku solidnejsiu neutralnu...uz od zaciatku dava najavo,ze ma aj ucitelku,ktoru este nepozna, v pazi-to nevesti dobru spolupracu...

taga
30. aug 2023

@zuzanaete mozno ano,tu ale ide o to,aby sana to takto pozrel ten otec... ved ked tam ponde ako somrak, robi prvy dojemo sebe aleaj o celej svojej rodine

galganka
30. aug 2023

Potrhané krátke nohavice vyhodiť, vyblednuté tričko na handry a hotovo... ak to nemá, nemôže si to obliecť.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
30. aug 2023

@autorka roztrhané ako zničené, alebo roztrhané ako sa teraz nosia. Ucitelia su už zvyknutí na všeličo. Ale presne ako sa píše vyššie, odzrkadľuje to jeho postoj k inštitúcii, tebe aj dieťaťu. V obleku nemusí ist, kľudne rifle a normálne tričko, teda nič špinavé a roztrhané. Aké možno naschvál chce dať takýto signal- mám Vas na háku.

20erika07
30. aug 2023

Ved vsak nech si on oblecie co chce preboha, niektori ludia proste ziju, obliekaju a spravaju sa podla seba, spontánne tak ako chcu. Co sa stane ked pojde tak obleceny? Je to jeho volba. A je to len oblecenie, svet sa preto nezrúti pre pána 🙈

deti95060810
30. aug 2023

hádam nepôjde v saku, obleku...
kľudne aj v kraťasoch, nič sa nedeje....už som videla kde čo.

sovica
30. aug 2023

Z akého dôvodu si chce obliecť roztrhané kraťasy a vyblednuté tričko? Nemá len potrebu pohádať sa s Tebou a vyviesť sa z rovnováhy? Slušnejšie (rozumej nepotrhané) kraťasy a novšie (nevyblednuté) tričko nemá? Čo chce týmto postojom demonštrovať? Správa sa takto detinsky často?
Môžeš dať veci oprať v takom čase, že na deň D nebudú ešte suché a bude nútený si zobrať niečo slušnejšie (to len v prípade, že nemá väčšiu zásobu roztrhaných nohavíc a vyblednutých tričiek🙈)

ivanakaka
30. aug 2023

hej uznavam ho 🙂

ivanakaka
30. aug 2023

@galganka ale aj Brad Pit nosi vyblednute 🙂

galganka
30. aug 2023

@ivanakaka to je problém Brada Pitta. Možno aj preto nevydrží v manželstve... 🤷‍♀️🙈😂

tykat
30. aug 2023

Potrhane kratasy a vyblednute tricko moj muz neoblecie nikdy. Isiel by tak ako chodi medzi ludi bezne. Slusne nohavice a kosela pripadne polo-tricko. Ak tvoj muz toto nosi bezne tak chapem ze nechape preco by mal ist v "nedelnych satach". Naco sa pretvarovat ked je "vidlak"?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
30. aug 2023

Roztrhane kratasy??? Ako dlhe nohavice/rifle a lezerna polokosela by ho ozaj nezabili 🙄 Ja s tebou urcite suhlasim.

moonlight1210
30. aug 2023

Nechaj ho nech ma, co chce.
Ty sa oblec, ako ty chces.
Dieta si oblec, ako ono chce (alebo ty chces, podla toho, kto u vas o tom rozhoduje).

A neboj sa, rozumni ludia to pochopia, ze budete kazdy obleceny inak, alebo im to bude uplne jedno. Nejaku extra modu (ze vsetci nie ste nejak zvlast ohaknuti) v tento den budu riesit len malomestania.

domiklik
30. aug 2023

Nemusí sa obliecť sviatočne. Ale roztrhané kratasy a vyblednute tričko je jednoducho sedlacina prvej triedy. Sorry

andreatytler
30. aug 2023

Vo sviatocnom ist nemusi, ani vyblednute tricko by ma netrapilo, ale roztrhane veci nosi spodina.
Mna uz moja starka ktora mala velmi malo penazi za mlada, ucila ze zaplatane nie je hanba, ale roztrhane ano.
Aj moj muz ide von v tricku kde sa mu zacala robit diera. On na to kasle ale ja sa s nim hadam, ze ked ide so mnou, ja sa za neho hanbit nechcem. Rozrthane veci vyradujem aby ich nemohol nosit.

scila
30. aug 2023

Tak pre mňa je prvý školský deň výnimočný deň a preto som sa slušne obliekla keď som išla s deťmi, rovnako ako aj ich. Príde mi to také primitívne, obliecť sa ako asociál. Ale vždy sa na školskom dvore našli aj takí, čo vyzerali akoby ich vytiahli z kontajnera. Dopĺňali sa s puberťákmi z vyšších ročníkov, ktorí v tých teplákoch vyzerali akoby si len odbehli od telky a dvíhali tým aj tlak riaditeľovi, ktorý sa pobúrene vyjadril, že aspoň na začiatku a konci roka by sa mohli obliecť slušne...

akbara77
30. aug 2023

Pre dieťa je to veľký deň...pre tvojho muža zrejme nie...

h2
30. aug 2023

To aj do divadla sa oblečie, ako chce a má na háku, čo si ľudia myslia? V prvý deň školy sú vo sviatočnom aj učiteľky a to sú "len" v práci. Nemusí mať oblek s kravatou, to by sa ani nehodilo. Ale určite nie roztrhané kraťasy a staré vyblednuté tričko.

abbey1
30. aug 2023

Kam nosi bezne potrhane nohavice a vytahane tricko? Uprimne ma to zaujima.

evaachesa
30. aug 2023

Ráno mužovi smeti do rúk a maximálne nech sa prejde k smetiakom a vy rýchlo do škôlky. Ani za nič by som s takým otrhaným mužom nikam nešla. 🤦🏻‍♀️

liz_lemon
31. aug 2023

mala som uz 2x dieta- prvaka, ale nikdy som is nevsimla, ze by sa rodicia/ucitelky nejako sviatocne obliekali, to su asi nejake malomestske zvyky

evaachesa
31. aug 2023

@liz_lemon ani ja som si nevšimla nejak úplne výnimočne oblečených rodičov...ale teda doteraz som nepostrehla ani v bežný deň aby tam chodil niekto ako vandrák. To bude ten rozdiel.

sense
31. aug 2023

Tak oitrhane veci máš vyhodiť. Ale zas sviatočné oblečený ísť nemusi

tamitamitami
31. aug 2023

Dôležité je vprvom rade že tam chce byť, jasne mohol by sa obliecť aj troška slušnejšie (rifle, čierne tričko/polokošela). Skús niečo pekné kúpiť možno si to oblečie.
Ale ak je presvedčený že práve táto kombinácia je to pravé čo si chce obliecť na synov prvý deň v škole tak ho nechaj. Myslím že každému to bude jedno a ak aj niekomu nie tak on sa bude hanbiť.

Strana
z7