icon

Outfit na prvý deň v práci

11. apr 2025

Baby, čo myslíte, je toto vhodny outfit na prvý deň v práci ako sekretárka? Ak nie, čo by ste zmenili? Tie sandále mi splývajú s pančuchami. Čo dĺžka sukne? V pohode alebo zvoliť dlhšiu?

Outfit na prvý deň v práci
Strana
z4
barborachors
11. apr 2025

Na prvy den by som kozene veci nebrala a ani obtiahnutu suknu nad kolena nie. Inak fajn outfit ale pockala by som este. Minimalne dovtedy kym nenacitim styl firmy a odevnu kulturu, resp to, ako sa obliekaju ine kolegyne.

hopatko
11. apr 2025

Tiez by som nedala kozenu suknu nad kolena, a cokolvek so vzorom...skus zmenit aspon suknu alebo nohavice. Drzim palce.

muchotrafka298
11. apr 2025

Obtiahnute kozene veci a minisukne nos vo volnom case, nie na prvy den do prace. Toto nie je vhodny outfit do kancelarie. Zvolila by som striedmejsi outfit a pozrela sa prve dni, v com a ako chodia oblecene kolegyne.

autor
11. apr 2025

Baby tak ďakujem som sa utvrdila v tom že tu sukňu radšej veru nie :D dám radšej nohavice

1mata
11. apr 2025

Je to pekne, ja by som nenacitovala nič ☝🏼
Všetci máme svoj štýl. Nie je nič nevhodné na tomto tvojom oblečení, takže smelo si ho daj 😉

zuzubb007
11. apr 2025

Je to pekné, ale na prvý deň veľmi nie vhodne, pôsobí to trošku štetkovsky ťa koža proste, ale kľudne neskôr si daj 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
11. apr 2025

Nevadia tie hole nohy?

kavasmliekom
11. apr 2025

Nemáš lodičky?

hopatko
11. apr 2025

Ja som v tomto detailistka, sandalky s holou nohou do office nepatria. Daj nejake zatvorene topanky.
Inak nohavice su urcite lepsie.

joesvk
11. apr 2025

Sandálky nie.Inak s nohavicami je to super.

autor
11. apr 2025

Ďakujem baby, ešteže som sa spýtala lebo ešte by som fakt urobila zly prvý dojem a to fakt nechcem 😱

mamamasama
11. apr 2025

Hadí vzor a kožená sukňa. 🙈🙈🙈

autor
11. apr 2025

@mamamasama veľký trapas? Neviem mne to neprišlo take zle, okrem ten dĺžky sukne som na tom nevidela nič zle ale tak nie som odborník :D

mamamasama
11. apr 2025

Puzdrova sukna ok, len nie koza. Aj ja mam jednu taku, ale nosim ju len do klubu. 😬 Cierne nohavice ok, ale miesto tej hadej bluzky mozno nejaky svetrík. Mas krasnu postavu. Milion moznosti.

domka222
11. apr 2025

Mne sa ten vzor na košeli, či blúzke vôbec nepáči.

zobaka
11. apr 2025

Zavisi aka je kultura v praci, pokial nerobis sekretarku papežovi prečo nie, sukna nie je kratka, mimochom tusim mam tu istu bluzku je od Morgan? 🙂 sandale k puncocham nie, ale lodicky

janai1
11. apr 2025

No ja by som si nedávala ani tú blúzku s hadím vzorom

buberova
11. apr 2025

Nohavice super, postava super 🙂 blúzku s takýmto vzorom nemám, nemala som ani mať nebudem ale vôbec by som sa nepobúrila keby kolegyňa takú mala.. takže vsetko v poriadku 🙂

barborachors
11. apr 2025

Este doplnim, ze outfit ako taky nie je zly. Ale kedze viem ako velakrat premýslaju starsie a obeznejsie a usadlejsie kolegyne, (ale aj kolegovia), cest vynimkam, tak zo skusenosti viem, ze ak nechcem zbytocne vycnievat atd, tak zvolim zo zaciatku nenapadnejsie outfity. A nie preto, ze som siva mys, ale preto, lebo viem, ako zmyslaju ludia na Slovensku a ze krasna stihla postava v obtiahnutom obleceni sa neodpusta.

lenka.25
11. apr 2025

Volila by som nohavicec aj keď mne ani ta sukna nevadi , ani materiálovo, ani dĺžkou , ale určite lodičky nie sandálky . Hadi vzor nie je ani moja šálka kávy , ale teba ta blúzka veľmi pristane . Kľudne si ju daj .

autor
11. apr 2025

@barborachors presne takyto pohlad som potrebovala 🙂 ďakujem ti , ono je to firma kde sú prevažne muži, aj sekretárka budem dvom mužom, žien je tam malo ale verim že si ja mna posvietia :D

jajka257
11. apr 2025

Tá blúzka je priesvitná? Alebo len zle vidím? Ak je priesvitná, tak určite nie. A k nohaviciam môžeš kľudne aj farebnú blúzku. Sandále k nohaviciam nie a určite nie na hrubé pančuchy, ako si mala na prvej fotke.

autor
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
11. apr 2025

Mne to príde vulgárne.
Niečo bez toho hadieho vzoru?
Neviem, ale mne sa to viac hodí na večer do baru než do kancelárie.

Radšej by som volila niečo bielo-čierne. Bez sandál.

Edita komentu po tom čo si doplnila poslednú fotku - to je oveľa lepšie s tou bodkovanou blúzkou.

yanabella
11. apr 2025

Zalezi do akeho kolektivu ides. U nas v korporate su vacsinou mladi ludia a v lodickach sa moc nechodi, skor tie sandalky. Ale celkovo tento outfit je prostr velmi zastaraly, proste ako keby si vytiahla veci zo skrine kupene v roku 2010

Tie nohavice ale mas super, uz len k tomu nejaky lepsi top pohladat.

autor
11. apr 2025

@lenkakravcova počkaj, čo? Tesilaky do baru :D :D pobavila si má

lenkakravcova
11. apr 2025

Na tej poslednej fotke to už vyzerá OK. Na tej druhej zboka mi to prišlo ako legíny materiál 😃

lucia13022023
11. apr 2025

Nohavice pekne, postavu máš super, máš fakt milión možnosti sle koženú sukňu a blúzku s hadim vzorom nie🙏

lindaturcanova
11. apr 2025

@yanabella dáš prosím fotku hodnú roku 2025, keď hento je podľa teba z roku 2010? Ja nemám vkus preto sa pýtam ďakujem 🙂

Strana
z4