Páčia sa vám tieto šaty?

sú pekné, na modelke sedia pekne. Mne by sa nehodili ani farebne, ani strihovo.
Záleží od tvojej postavy - ak si vyššia a veľmi štíhla tak OK. Hnedá farba tiež nie každému pristane.
NIE
Nie.
Mne sa páčia.
ano. Na vysoku stihlu babu ako stvorene. Nejaky sperk k tomu, lodicky a bude super. Zlate doplnky.
Mne ba sa páčili, ale v inej farbe.
ak vyzeras ako modelka, tak kludne kup.
toto su vyslovene saty, ktore dobre vyzeraju len na chudej a vysokej zene.
Nie, ani strih, ani farba
Mne tiež nie.
Možno keby to malo trochu iný výstrih alebo rukávu kratšie, vyzeralo by to lepšie.
Mne sa páčia a strihovo by mi aj vyhovovali. Farba pre mňa nie, lebo som "bleduľa" a v tmavých farbách vyzerám nezdravo. Tmavším typom žien sa však hodí a aj sa mi na nich takáto farba páči.
Mne sa pacia 🙂 mne osobne by sa asi uplne nehodili ale pacia sa mi
Mne sa nepacia teda vobec, podla mna to nema ani strih, len 2 kusy latky zosite a stiahnute gumickami, latka mi pripada tiez taka chladiva umela, takze nic pre mna. Ale videla som aj horsie veci. Ak si vysoka a stihla, taketo "strihy" mozu vyzerat v pohode na postave.
áno. dokonca mám podobné.
druhá vec je či by ti pristali.
@anonym_autor sú krásne, kde ich dostať kúpiť?
@anonym_autor priemernu babu si v tom neviem predstavit. Treba ich vediet nosit a musia sa hpdit aj k pleti.
Niesu zle, len treba vyzerať krásne ako tá baba 175 centi aspoň a 55 kíl, ináč bude žena vyzerať ako tetka v tom
Áno.
Šaty aj áno, ale farba nie
Velke NIE😣
Ano, velmi pekne, ale len ak sadnu
Nie
podla toho kto v nich bude oblecený =)
Nie
Ta guma na páse tam pôsobí rušivo, nie je to s tým vobec pekné
Za mňa nenadchli, neurazili… naozaj záleží na kom 😊
pre mlady, stihlu a vysoku babu moze byt, inak nie
Šaty sú krásne. Nadčasové, ženské. Určite áno. A presne teraz sa také nosia.
Áno su pekné, ak si stihla a vysoká cca 175 cm
Vobec, za mna je toto farba hovienka, strih taky…modelka… ale ked mas na to postavu modelky ako na obrazku a tebe sa pacia…

Nie