icon

Pohodlné lodičky na celodennú udalosť do 100 EUR

29. mar 2025

Ahojte,

hľadám nejaké pohodlnejšie lodičky, keďže ma čaká udalosť kde ich budem mat cely deň na sebe, tam hľadám niečo do asi 100€. Viete mi prosím poradiť?

Ďakujem

kiki68
29. mar 2025

Za mna len skusat, lebo kazda mame inu nohu. Jedny z naj topanok na podpatku mam za 8 euro 🙈😀 Jedny z najhorsich, co robia otlaky vhodne na osetrenie v nemocke za 250 eur 🙈 co Ti poviem.. len skusat co naozaj sadne strihom.

autor
29. mar 2025

@kiki68 ďakujem moc

pinkgirl
29. mar 2025

Aby boli pohodlné tak by mali byť kožené. Tých 100e je natesno. Pozri značky Claudio Dessi, Tamaris. Najpohodlnejšie bývajú Högl, ale tie nie sú v tvojej cenovej hladine. Pozri aj značku Ara.

ladybarbora
29. mar 2025

Gabor su velmi pohodlne. Moje oblubenu su vsak wojas

lucia13022023
29. mar 2025

Skúšala som si už xy lodiciek a najpohodlnejšie boli vždy zo Zary za pár eur. Mam viacero, a vo všetkých vydržím kľudne celý deň.

nika23t
29. mar 2025

No, koženne určite nezarucia pohodlnosť. Do práce som musela nosiť lodičky dlho, kupovala som väčšinou koženne a nohy plakali. Rovnakú službu mi urobili obyčajne z CCC za 50, a boli niekedy aj pohodlnejšie. Dokonca som mala aj za 28 e áno neviem odkiaľ, a tie som nosila tri roky a boli úžasné! Odporúčam toez len skúšať a skúšať...

betulinka1
29. mar 2025

Za mna su znacky Tamaris a reiker top.

olimuc
29. mar 2025

Mala som jedny mehapohodlne ale mimo tvoj rozpocet, pokial by si ich nekupovala v Outlete … ale mne sa napr osvedcili z tych normalnejsich znaciek Tommy Hilfiger a Clarks

mk1111111111
30. mar 2025

Ja som mala z Manga TOP-ky, nie kozene, za par eciek

katarinaba
30. mar 2025

Ja mam milion lodiciek v cenovke od 8 do 700 evri a teda kozene - to nie su prave naj topanky. Su super, ale tie treba najskor poriadne rozchodit, aby sa koza prisposobila nohe.
Vyberaj lodicky na nizsom opatku (6,8 cm), idealne s hrubym opatkom a okruhlou, resp. sirsou spicou, nie spicate. A ako bolo spomenute - treba skusat. Nezameriavaj sa na znacky ci cenu. Najskor vyber co sa ti bude hodit k satam, potom vyskusaj. Bezne v ccc, humanic, bata su lodicky do 50 evri. Topanka ti musi sadnut, nekupuj vacsie cislo ak mas pocit, ze je tesnejsia. Nespoliehaj sa na nalepky na patu, ci spicky. Na celodenne obutie musi sediet ako rit na serbli. A kup ich dostatocne vopred a chod v nich po vonku - do prace, do obchodu, aby sa prisposobili, ty naucila v nich chodit. Doma v obyvacke ich nerozchodis.

autor
30. mar 2025

@katarinaba ďakujem moc, keďže som mala až jedny z trendyolu ktoré boli skvelé ale :D mohli byť lepšie zlepené. Som vysoka takže niečo extra vysoke nehľadám. Ďakujem pomôže mi to 🙂

malinovka333
1. apr 2025

Za mna tamaris

bytc20
1. apr 2025

Za mna su najpohodlnejsie Hogl 👌🏻

pl2y
1. apr 2025

Ja som veľmi spokojna s lodičkami nine west a mama si nevedela vynachváliť ecco, ale tie ss mne tak nepacia ale pohodlne sú veľmi

heleninamama
1. apr 2025

Už roky sú kupujem na celodenné nosenie lodičky jedinej značky - sOliver. Sú pohodlné, majú nadčasový dizajn a stoja do 50 eur. Bežne sú dostupné s vyšším aj nižším opätkom, obe verzie sú fajn. Práve cez víkend som ich objednávala z About you.