Sú náušnice na mužoch štýlové alebo nevkusné?
Paci? Nepaci?
kedysi to bolo v mode, ani vtedy sa mi to nepacilo, takze nie, je to nevkusne
nie
Videla som len minimum muzov, ktorym sa to hodi... vyslovene "nepaci" neviem odpovedat, lebo na niiektorych to vyzera fajn...
Nie
Sú typy mužov,ktorým sa to hodí.A mnohokrát už to ani nevnímame,lebo sme si nato tak zvykli.
nie, mne sa to nikdy nepacilo. ale tak kazdy ma iny vkus.
Ako komu sa to hodi. To musi mat na to styl celkovo. To je ako ine veci, niekomu sa to hodi a inemu vobec
Sú len dvaja muži na svete, ktorým sa to podľa mňa hodí 😅 inak ee
Sú len dvaja muži na svete, ktorým sa to podľa mňa hodí 😅 inak ee
@lucia13022023 ktori? Johny depp a?😂
Nerusi ma to.
Divné. Také homo
Divné. Také homo
@sisska96 ja teda nepoznam bezneho muza ktoremu sa to hodi, ci uz kruzok alebo kamienok. Ani futbalistom😂
Nie depp 😅 Damiano a aaron taylor 😅
tak v afrike nejake kmene ok. u nas? je to otrasne.
Vo všeobecne nepáči , ale asi na troch mužoch som si ich prvotne ani nevšimla , lebo sa im vyslovene hodili . Ale to je ako s tetovaním . To sa mi páči na mužoch , ktorý majú vyšportovanú postavu a dôležitý je vyber tatera , ale väčšina ľudí chodí po svete len tak so všelijakými bezduchymi obrázkami a ešte aj zle vytetovanymi 🫣
Jediny herec, u ktoreho mi nausnice nevadia je Morgan Freeman. Inac je to otrasne. Najma tu v okoli, ked vidim chlapov s nausnicami a tvaria sa ako majstri sveta, bleee
Mne sa to paci- ale kazdemu sa paci ine. Mna odpudzuju dlhe vlasy na chlapoch v zivote som nestretla(pre mna) pekneho chlapa s dlhymi vlasmi😃
Fuj, hnus🤮
nie, nepáči
Niečo príšerné.
Mij muz nosí na oboch ušiach ,nie kruhy,ti je otrasne
Su muzi ktorym sa to hodi,ale je ich malo. A teda nechcela by som takeho. Moj to chvilu skusal,na zaciatku nasho vztahu ale nepochodil. Vyzeral s nou hrozne 🫣
Nie je to práve podľa môjho vkusu. Niežeby som to nejako riešila, ak sa s takým mužom bavím, ale na prvý pohľad je to pre mňa také kolotočárske. Ale tak na mňa pôsobia rovnako aj náušnice na bábätkách... a pomerne často aj na ženách, keď neodhadnú čo sa kam a k čomu hodí.
Nepáči.
Tak pôvodne náušnice nosili hlavne muži.
Jedine na deppovi sa mi to páči 😂😅
Otras 😀
Tak pôvodne náušnice nosili hlavne muži.
@zmrzlinka2021 ano, aj podpatky a?😂

Nepáči 🙂 niekedy mi to príde až odpudzujúce 🤷🏼♀️