icon

Sú tieto letné šaty príliš vyzývavé?

1. jún 2024

Mali sme s mužom potýčku. Dosť je v poslednej dobe nervózny ako sa obliekam, že nosím samé šatičky sukničky topíky. Že vraj chodim veľmi odhalená. Ale ako mám chodiť v lete? Nebudem stále len v tričku a rifliach ako nejaká nezaujímavá puťka.

autor
1. jún 2024

@barbora0308 písala som, že nie su fialove ale že ide o ten strih.

mamamasama
1. jún 2024

Píšeš o žene, ktorá má sexy postavu. Nie o zene s 30kg nadváhy. Zamotavaš sa.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
muchotrafka298
1. jún 2024

@mamamasama koncim s tebou tuto diskusiu, lebo to nema ziadny vyznam.

barbora0308
1. jún 2024

@autorka Ano dodatocne som tvoj komentar videla, isli ale subezne v rovnakom case s mojim prispevkom, takze ber ako bezpredmetne.

muchotrafka298
1. jún 2024

@1ryba prave si urazila stredovek. Tato prispievatelka je znama svojimi nazormi. CIze to ze muz by mal rozhodnut co si zena oblecie, tak to je este z tych lepsich 🙈 Mozno muz rozhodne aj o tom, ze ci zena moze ist von a na jak dlho. Neviem.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
1. jún 2024

Obyčajný strih šiat, ničím nie sú vyzývave. Tvoj muž má problém niekde v sebe.

domcatko1811
1. jún 2024

@mamina7070 na druhú stranu, keď si do nich nedá podprsenku a má bradavky, že by s nimi vedela rezať sklo, tak podľa mňa potom budú vyzývavé, aj keď má malé prsia 😆

mamina7070
1. jún 2024

@domcatko1811 to je pravda veru

ale u nej ma problem skor chlap v mozgu a ziarlivca nezmeni

ingridkras
1. jún 2024

Skôr by som sa zamyslela nad tým,že ti to vyčíta v poslednom čase a je nervózny.Predpokladam,že nejde vôbec o tieto konkrétne jedny šaty,ale sa niečo deje. ..Neocarila ho práve nejaká iná skutočne vyzývavá?Ľuďom väčšinou vadí na partnerovi to,čo na iných obdivuje.Kolko je takých,čo manželke zakazujú,aby sa čo len trocha nalicila a pritom sa otáčajú za vulgárne vyzyvavymi ženami.Skuste si ich len všímať napr.na ulici.Oblec si čo chces,si žena a chces byť krásna hoci len sama pre seba!

hopsas
1. jún 2024

drahomirrra
1. jún 2024

Toto ani nahodou nie su vyzyvave saty. Preboha. Uplne normalne saty. Autorka, neries a muza uprac, to co si vobec dovoluje? Moj muz teda v zivote neokomentoval moj odev stylom ze “toto nie”.

neviditelnypes
1. jún 2024

(chlípne prehĺta sliny)

mk1111111111
1. jún 2024

K tomu sa neda vyjadrit, nakoniec pises, ze to nie su tie saty, foto nechces dat, pises, ze vyzeras super, tak hod foto siat. Tieto su vzhladom na matetial tak do 16 rokov, potom uz radsej nieco kvalitnejsie.

katka700
1. jún 2024

Autorka máš v šatníku niečo na štýl krátke šaty od zimmermann? Ak má tvoj priateľ problém aj s takými šatami máš 2 možnosti:
1. Vymeniť priateľa
2. Spoločne si sadnete k počítaču a na stránke modanisa com ti vyberie a objedná čo môžeš nosiť 😂
Odporúčala by som prvú možnosť ale to je len môj názor.

ivka21
1. jún 2024

Podla mna su v pohode. Ak ti niesu kratke alebo nepresvitaju preco nie. Mat na ne postavu kupim si ich tiez.

ivangeline
1. jún 2024

Tiež si myslím, že závisí od dĺžky. ;D Keď ti ledva zakryjú zadok…

rozculena
1. jún 2024

@322sima123 aj ty máš takého? Dnes ti zakáže šaty,zajtra ti dá po papuli...gratulujem.

domkakvet
1. jún 2024

Normalne saty.

carolynka
1. jún 2024

Su sexi, a baba na fotke by vyzerala sexi aj vo vreci na zemiaky😁

wolf_
Autor odpoveď zmazal
322sima123
1. jún 2024

@muchotrafka298 ja som známa svojimi názormi? :D tak dik, prispejem tu raz za čas ale ako vidím tak kvalitne keď si to ľudia pamätajú a to je dobre 🙂

322sima123
1. jún 2024

@lizatko1009 áno sú

322sima123
1. jún 2024

@minenkak tak snáď keď sa normálne oblečiem - nič obtiahnute, priesvitné, moc krátke tak ho nemá čo vzrusovat?

322sima123
1. jún 2024

@butterflyeffect a co tak volne krátke tričko s normálnym dekoltom, voľnejšie kratasy po kolená ci tenké letné gate ci sukňa aspoň po kolená to už neexistuje? Myslím že v tomto by nebolo tak teplo

lenkakravcova
1. jún 2024

Však si v nich predstáv svoju konkurenciu pri tvojom mužovi.
Ak ti príde že ženy, ktoré sa mu páčia by sa vpohode mohli v tomto pohybovať pre tvojim mužom samé v miestnosti a nebolo by to príťažlivé, tak sú určite vpohode. ak o Tom ale čo i len trochu pochybuješ, tak vieš že pravdu má muž len si ju nechceš priznať 🙃

lenkakravcova
1. jún 2024

@autorka píšeš:
"Ale nenechám si do toho hovoriť. Môže kopať nožičkami, ale nič nedosiahne"
Keď sa takto správaš k mužovi, tak sa nečuduj, že o pár rokov budeš sama. Porozmýšľaj čo je viac, či tvoj vzťah s ním alebo blbé šaty v ktorých sa potrebuješ predviesť.

minenkak
Autor odpoveď zmazal
minenkak
1. jún 2024

@322sima123 cooo,to od kedy chlapov vzrušujú l,en nahé alebo sporo odete ženy