V akom oblečení doma ženy obdivujú mužov?
Ženy, dámy, prosím Vás, v akom oblečení by mal podľa Vás behať chlap doma, aby sa Vám to páčilo. Doteraz som behal nonstop len v boxerkach. Som 192 cm vysoký, 96 kg, športová postava... ale sem tam som si dal k tým boxerkam aj tričko 🙂. Keďže si chcem dať do budúceho vzťahu záležať a nebyť tak jednoduchý, rád by som sa inšpiroval názorom opačného pohlavia, ako to vnímajú ženy. Viem, možno tak, aby som sa v prvom rade cítil v pohode ja...ale to by som najradšej behal holý 🙂
to naozaj toto je vec, ktoru riesis do buduceho vztahu? :D za mna je uplne ok, ked chlap chodi doma v tricku/teplakoch, hlavne, nech sa citi pohodlne
@telefon00 v trenkach určite nie, ja som za tričko a tepláky/kraťasy, šortky v lete. Je to pohodlne a zároveň nie si holy 😅
@telefon00 ja teda neviem, ale sú aj nejaké možnosti mimo klasických teplákov a trička? Príp. cez leto nejaké šortky? Nech je to čisté, v správnej veľkosti (nie ako dnešní chlapci, všetko o 2 číšla väčšie).. a tým sa nedá nič pokaziť. Ale hej no, mne by skôr vadilo, keby môj chlap chodil len v trenkách 🤣
@thirstymonk
@telefon00 ....ak máte pekné zadky pani,tak gray sweatpants nič nepokazia.
cokolvek v com sa dobre citi - dolezite je aby to bolo ciste a nedotrhne/nevytahane,,, promenadovat sa v trencloch je sechi mozno tak na tik tok videu
Môj chodí v obyč basic veciach z H&M. Basic biele tričko a tepláky. Vynikne mi v tom vyšportovaná postava. Mne sa to paci a on je v pohodlnom oblečení. Abpsultne si nepotrpim na rifliach ci košeli, nepáči sa mi to. Ja doma tiež chodím v sortkach do fitka a oversize tričku 🤣
som vďačný, super... takže správna veľkosť, čisté ( to je samozrejme ), mám obľúbené trička, samozrejme deravé ( okamžite ich vyhadzujem ). Dámy som vďačný, poradili ste... samozrejme sa chcem polovičke páčiť 🙂
Hocičo len nie trenky, tie patria do postele alebo pod nohavice.
@telefon00 nad týmto som nikdy neuvažovala, myslím ze muži beztak nemajú tých možnosti obliekania až tak veľa ako ženy. Čiže pokial nebudeš doma chodiť v obleku, už zostávajú asi len tepláky alebo rifle, nohavice a to by asi pohodlne nebolo 😂
Ja skôr napíšem niečo iné, oblečenie počas dňa doma neriešim ale ja napr nie som zvyknutá u muža na pyžamo. Môj partner ho nikdy nenosil a pre mna je to až taká vtipna predstava, žeby som zrazu bola s chlapom, ktorý by si večer pred spaním vzal poskladané pyžamo niekde spod vankúša ( obrazne povedané 😂) a išiel by do nočného režimu 😁. Alebo sa budeme niekde baliť a ešte si pribalí pyzamko😁. Pre niektorých uplne prirodzene, pre mna zvláštne
@telefon00 mne sa paci, ked muz chodi klasika v teplakoch, alebo kratasoch a tricku. Tiez preferujem, ked su jednoduche bez potlace.
Keby chodi v boxerkach tak mi to pride zvlastne. Rifle su zas na doma too much. Takze za mna pekne, ciste teplaky su top.
@telefon00 to je ťažko posúdiť, v čom by si vyzeral napríklad ty konkrétne najlepšie, možno aj tie boxerky sú ok, ale pre jednoznačný odhad by bola potrebná fotodokumentácia 😝 Ideálne teda v tých boxerkách, jedna bez trička a jedna s tričkom (nech nie som za prasa)... 😉
Samozrejme je to len na odľahčenie tejto vážnej témy 🙂
Normalne basic pohodlne teplakove nohavice tricko v lete kratke.
Idealne v smokingu alebo v obleku,nech to ma styl😄.
Možno blbosť, ale mojim svetom to celkom zamávalo - aby nevyliezala čiarka z nohavíc (teplákov, boxeriek...) V našej rodine som to nepoznala, ani u bývalých partnerov. A v manželovej rodine je to súčasť garderóby - každému mužovi zliezaju nohavice. Podľa neho je to normálne a jeho sestra to prežila. Mne to vadí hlavne kvôli dcéram. Je mi divné, aby otcovi pozerali na zadok. Čiže pod nátlakom si dobrovoľne musí zmeniť šatník a lepšie dbať na padnúce oblečenie 😇
@telefon00 Tričko s krátkym rukávom, nie tielko, to neznášam na mužoch a hlavne vyšportovaných, príde mi to že za každú cenu chce ukázať svaly a proste ja tielko/top bez rukávov beriem ako kúsok čo viac svedčí ženám a nie je pre mužov. A dole nejaké tepláky, taký klasický strih, ani nie legínové úplne obtiahnuté a zase nie ani veľmi široké visiace, také proste basic normálny strih.
Oblek, vyžehlená košela a kravata samozrejme.
asi lepsie zaodeny 🙂 takze tricko a pohodlne teplaky v pohode.
V trenkách, keď chodí muž sa mňa je to nechutne, tak isto ako keď si chlap dá na seba tielko z toho sa mi chce grcat vážne, nieje to ani sexi ani nič, a to ani vtedy, keď je chlap namakany, najlepšie je pekne tepláky a obyčajne tričko hlavne všetko voňavé 😃, a nie také vyblednuté čo vyzerá, že to nosil už v puberte 🤣
@telefon00 nahý samozrejme 😁😁😁
ked si predstavim chlapa pobehovat v boxerkach a tielku, tak si spomeniem na film Slunce, seno...😂 tiez nebeham po byte v nohavickach a podprde.
Asi som divna, ale pokym to nie je spinave, rozpadnute.. tak mi je to jedno... popravde moj sa pri prvom jedle hned zatentuje, cize to ani neriesim = prezliaka sa ako kojenec potom po kazdom jedle :D Inak bezne v com mu je prave pohodne, ked je teplo nieco kratke, ked je zima nieco dlhe.. zvacsa teplaky, tricko. Alebo ked pyzamo :D
Ono tak ako ja cakam, ze ma nebude buzerovat chlap za to v com chodim po dome, tak to nepraktizujem ani ja. Nevhodne oblecenie vyhazdujem sama :DDD
Môj otec chodil v obrovských trenkách, bez trička a na nich mal 10cm hrubý vojenský opasok😆 vyzeral s bruchom ako Obelix 🤣🤣🤣
Nebuzerujeme jeden druhého, čo má na sebe. Je doma - kľudne nech behá aj nahý, keď chce.
Môj muž ma zväčša tričko a trenírky, sem tam tepláky, ale jemu je vždy teplo, tak zväčša trenírky, v lete keď sa behá vonku v kraťasoch, tak je v kraťasoch aj doma 🤷♀️
Keby chcel doma behať v obleku nech behá, jeho vec, takéto pi…ny fakt neriešime
@denisa_deniska alebo aj o 2 čísla menšie. Akože som nabuchany 😂😂
Vzhladom na to, ze nemame deti ani neocakavane navstevy a doma mame teplo, chodime s muzom dost casto nahi a nemozem povedat, ze by sa mi ten pohlad hnusil 😂 alebo potom klasika ked je chladnejsie v domacom vytahanom obleceni a cely vikend v pyzame. A co by sa mi pacilo, no keby sme sa specialne obliekali ako eroticke oblecky, ale ani mne sa tak nechce chodit stale, takze to od seba nevyzadujeme, skor sa len tak obcas potesime

@telefon00 Pripájam sa do tejto témy a som zvedavý na šťavnaté komenty. :D Aj mňa to zaujíma