icon

V akom oblečení doma ženy obdivujú mužov?

telefon00
31. jan 2025

Ženy, dámy, prosím Vás, v akom oblečení by mal podľa Vás behať chlap doma, aby sa Vám to páčilo. Doteraz som behal nonstop len v boxerkach. Som 192 cm vysoký, 96 kg, športová postava... ale sem tam som si dal k tým boxerkam aj tričko 🙂. Keďže si chcem dať do budúceho vzťahu záležať a nebyť tak jednoduchý, rád by som sa inšpiroval názorom opačného pohlavia, ako to vnímajú ženy. Viem, možno tak, aby som sa v prvom rade cítil v pohode ja...ale to by som najradšej behal holý 🙂

Strana
z3
thirstymonk
31. jan 2025

@telefon00 Pripájam sa do tejto témy a som zvedavý na šťavnaté komenty. :D Aj mňa to zaujíma

crazy_cat_lady
31. jan 2025

to naozaj toto je vec, ktoru riesis do buduceho vztahu? :D za mna je uplne ok, ked chlap chodi doma v tricku/teplakoch, hlavne, nech sa citi pohodlne

littledaisy
31. jan 2025

@telefon00 v trenkach určite nie, ja som za tričko a tepláky/kraťasy, šortky v lete. Je to pohodlne a zároveň nie si holy 😅

denisa_deniska
31. jan 2025

@telefon00 ja teda neviem, ale sú aj nejaké možnosti mimo klasických teplákov a trička? Príp. cez leto nejaké šortky? Nech je to čisté, v správnej veľkosti (nie ako dnešní chlapci, všetko o 2 číšla väčšie).. a tým sa nedá nič pokaziť. Ale hej no, mne by skôr vadilo, keby môj chlap chodil len v trenkách 🤣

doriiis
31. jan 2025

@thirstymonk
@telefon00 ....ak máte pekné zadky pani,tak gray sweatpants nič nepokazia.

ukgirls
31. jan 2025

cokolvek v com sa dobre citi - dolezite je aby to bolo ciste a nedotrhne/nevytahane,,, promenadovat sa v trencloch je sechi mozno tak na tik tok videu

ana_s
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
31. jan 2025

Môj chodí v obyč basic veciach z H&M. Basic biele tričko a tepláky. Vynikne mi v tom vyšportovaná postava. Mne sa to paci a on je v pohodlnom oblečení. Abpsultne si nepotrpim na rifliach ci košeli, nepáči sa mi to. Ja doma tiež chodím v sortkach do fitka a oversize tričku 🤣

ina2405
31. jan 2025

@telefon00 muž s peknou postavou vyzerá super v pekných teplákoch a v lete v kraťasoch. Nie prepotené a roztrhané, yo je hlavné. Určite nie len boxerky, aj keď na to má postavu.

telefon00
autor
31. jan 2025

som vďačný, super... takže správna veľkosť, čisté ( to je samozrejme ), mám obľúbené trička, samozrejme deravé ( okamžite ich vyhadzujem ). Dámy som vďačný, poradili ste... samozrejme sa chcem polovičke páčiť 🙂

telefon00
autor
31. jan 2025

@ina2405 ďakujem, dám si povedať 🙂 pekný koment ďakujem

januska12323
31. jan 2025

Hocičo len nie trenky, tie patria do postele alebo pod nohavice.

jessx
31. jan 2025

@telefon00 nad týmto som nikdy neuvažovala, myslím ze muži beztak nemajú tých možnosti obliekania až tak veľa ako ženy. Čiže pokial nebudeš doma chodiť v obleku, už zostávajú asi len tepláky alebo rifle, nohavice a to by asi pohodlne nebolo 😂
Ja skôr napíšem niečo iné, oblečenie počas dňa doma neriešim ale ja napr nie som zvyknutá u muža na pyžamo. Môj partner ho nikdy nenosil a pre mna je to až taká vtipna predstava, žeby som zrazu bola s chlapom, ktorý by si večer pred spaním vzal poskladané pyžamo niekde spod vankúša ( obrazne povedané 😂) a išiel by do nočného režimu 😁. Alebo sa budeme niekde baliť a ešte si pribalí pyzamko😁. Pre niektorých uplne prirodzene, pre mna zvláštne

paradajkova
31. jan 2025

@telefon00 mne sa paci, ked muz chodi klasika v teplakoch, alebo kratasoch a tricku. Tiez preferujem, ked su jednoduche bez potlace.

Keby chodi v boxerkach tak mi to pride zvlastne. Rifle su zas na doma too much. Takze za mna pekne, ciste teplaky su top.

indiankaindi
31. jan 2025

@telefon00 to je ťažko posúdiť, v čom by si vyzeral napríklad ty konkrétne najlepšie, možno aj tie boxerky sú ok, ale pre jednoznačný odhad by bola potrebná fotodokumentácia 😝 Ideálne teda v tých boxerkách, jedna bez trička a jedna s tričkom (nech nie som za prasa)... 😉
Samozrejme je to len na odľahčenie tejto vážnej témy 🙂

natalka13
31. jan 2025

Normalne basic pohodlne teplakove nohavice tricko v lete kratke.

iwesska
31. jan 2025

Idealne v smokingu alebo v obleku,nech to ma styl😄.

ziarifka
31. jan 2025

Možno blbosť, ale mojim svetom to celkom zamávalo - aby nevyliezala čiarka z nohavíc (teplákov, boxeriek...) V našej rodine som to nepoznala, ani u bývalých partnerov. A v manželovej rodine je to súčasť garderóby - každému mužovi zliezaju nohavice. Podľa neho je to normálne a jeho sestra to prežila. Mne to vadí hlavne kvôli dcéram. Je mi divné, aby otcovi pozerali na zadok. Čiže pod nátlakom si dobrovoľne musí zmeniť šatník a lepšie dbať na padnúce oblečenie 😇

marsmykkok
31. jan 2025

@telefon00 Tričko s krátkym rukávom, nie tielko, to neznášam na mužoch a hlavne vyšportovaných, príde mi to že za každú cenu chce ukázať svaly a proste ja tielko/top bez rukávov beriem ako kúsok čo viac svedčí ženám a nie je pre mužov. A dole nejaké tepláky, taký klasický strih, ani nie legínové úplne obtiahnuté a zase nie ani veľmi široké visiace, také proste basic normálny strih.

drake122
31. jan 2025

Oblek, vyžehlená košela a kravata samozrejme.

balerina2025
31. jan 2025

asi lepsie zaodeny 🙂 takze tricko a pohodlne teplaky v pohode.

zuzubb007
31. jan 2025

V trenkách, keď chodí muž sa mňa je to nechutne, tak isto ako keď si chlap dá na seba tielko z toho sa mi chce grcat vážne, nieje to ani sexi ani nič, a to ani vtedy, keď je chlap namakany, najlepšie je pekne tepláky a obyčajne tričko hlavne všetko voňavé 😃, a nie také vyblednuté čo vyzerá, že to nosil už v puberte 🤣

misiak7777
31. jan 2025

@telefon00 nahý samozrejme 😁😁😁

kp7333
31. jan 2025

ked si predstavim chlapa pobehovat v boxerkach a tielku, tak si spomeniem na film Slunce, seno...😂 tiez nebeham po byte v nohavickach a podprde.

lina169
31. jan 2025

@telefon00 nahy 🙂, aspon mne sa moj muz takto najviac paci
Ale ked je niekto u nas, pekne nevytahane teplaky a tricko su uplne v pohode

simca06022011
31. jan 2025

Asi som divna, ale pokym to nie je spinave, rozpadnute.. tak mi je to jedno... popravde moj sa pri prvom jedle hned zatentuje, cize to ani neriesim = prezliaka sa ako kojenec potom po kazdom jedle :D Inak bezne v com mu je prave pohodne, ked je teplo nieco kratke, ked je zima nieco dlhe.. zvacsa teplaky, tricko. Alebo ked pyzamo :D
Ono tak ako ja cakam, ze ma nebude buzerovat chlap za to v com chodim po dome, tak to nepraktizujem ani ja. Nevhodne oblecenie vyhazdujem sama :DDD

ina2405
31. jan 2025

Môj otec chodil v obrovských trenkách, bez trička a na nich mal 10cm hrubý vojenský opasok😆 vyzeral s bruchom ako Obelix 🤣🤣🤣

sisaka
31. jan 2025

Nebuzerujeme jeden druhého, čo má na sebe. Je doma - kľudne nech behá aj nahý, keď chce.
Môj muž ma zväčša tričko a trenírky, sem tam tepláky, ale jemu je vždy teplo, tak zväčša trenírky, v lete keď sa behá vonku v kraťasoch, tak je v kraťasoch aj doma 🤷‍♀️
Keby chcel doma behať v obleku nech behá, jeho vec, takéto pi…ny fakt neriešime

vevebono
31. jan 2025

@denisa_deniska alebo aj o 2 čísla menšie. Akože som nabuchany 😂😂

maranta_leuconeura
31. jan 2025

Vzhladom na to, ze nemame deti ani neocakavane navstevy a doma mame teplo, chodime s muzom dost casto nahi a nemozem povedat, ze by sa mi ten pohlad hnusil 😂 alebo potom klasika ked je chladnejsie v domacom vytahanom obleceni a cely vikend v pyzame. A co by sa mi pacilo, no keby sme sa specialne obliekali ako eroticke oblecky, ale ani mne sa tak nechce chodit stale, takze to od seba nevyzadujeme, skor sa len tak obcas potesime

Strana
z3